Angellin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα έκανε ένας υπολογιστής μου απο μόνος του update σε windows 10 και χάθηκε ένας shared εκτυπωτής που είχα. (ηταν συνδεδεμένος στον υπολογιστή που μπήκαν τα δεκάρια και τον είχα shared σε άλλο ) προσπάθησα να τον ξαναπεράσω αλλα χωρίς επιτυχία , είναι κάποιο γνωστό θέμα τον 10 ? υπάρχει λύση ? αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο θα μου κάνει δουλειά ? http://www.skroutz.gr/s/7861795/Konig-2-port-USB-switch.html#reviews
comp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 αν είσαι λογιστικό γραφείο θα πρέπει να έχεις υπομονή!
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Όταν τον ξαναπέρασες με ποιους drivers το έκανες; Με το αυθεντικό cd; Ποιος είναι ο εκτυπωτής; Κατέβασε drivers από το site του κατασκευαστή για 10άρια και δοκίμασε με αυτούς. Το είδα το έργο πριν λίγες μέρες σε ένα γραφείο με έναν panasonic laser και η λύση ήταν, νέοι drivers. Αν δεν υπάρχουν για 10άρια κάνε επαναφορά στο προηγούμενο λειτουργικό που είχες (φαντάζομαι είχες 7άρια) μέσα σε 30 μέρες. Πριν όμως το κάνεις απεγκατέστησε το antivirus (αν έχει) γιατί έχω δει σε τουλάχιστον 3 υπολογιστές να μην μπουτάρουν μετά από επαναφορά λόγο av.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα