Balrog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το Grid+ της NZXT (30W σύνολο). Το κολλάς μέσα στο κουτί και δεν σου πιάνει 5.25" bay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 μπα ειναι λιγα τα 30βαττ για εμενα ...οκ καλουτσικο το θεμα οτι ειναι απο software φαση .. .αλλα προτιμω το panel ...θα φτιαξει και τη μουρη στο κουτι μου μαλλον θα παω στο phobia ..ειναι τουμπανακι και αρκετα ποιοτικο απο οσα εχω δει... μονο κακο οτι πεζει απο ενα καταστημα μονο στη πατρα..αλλα οκ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μην σε αγχώνει το κατάστημα.. έχω ψωνίσει 2-3 φορές απο εκεί. Είναι μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλο φαν κοντρολερ είναι το bitfenix to ρεκον αυτό έχω στο pc m και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 μπα ειναι λιγα τα 30βαττ για εμενα ...οκ καλουτσικο το θεμα οτι ειναι απο software φαση .. .αλλα προτιμω το panel ...θα φτιαξει και τη μουρη στο κουτι μου μαλλον θα παω στο phobia ..ειναι τουμπανακι και αρκετα ποιοτικο απο οσα εχω δει... μονο κακο οτι πεζει απο ενα καταστημα μονο στη πατρα..αλλα οκ ... Το κατάστημα είναι πολύ καλό εγώ έχω ψωνίσει πολλές φορές από εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλο φαν κοντρολερ είναι το bitfenix to ρεκον αυτό έχω στο pc m και είμαι πολύ ευχαριστημένος!! προτιμω lcd με κουμπια κλπ απο touch screen .. αλλα tnx anyway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasps Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 εγω εχω τωρα και λιγο καιρο αυτο http://www.thermaltake.com/Cooler/Cooling_Accessory_/Fan_Controllor/C_00002651/Commander_FT_Touchscreen_Fan_Controller/design.htm το μονο που δεν μαρεσει ειναι που δεν μπορεις να κλεισεις εντελως οποιο φαν θες.κατα τα αλλα ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα