Ghost007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 το ψηνω εδω και λιγο καιρο για το κουτι της υπογραφης μου... γνωμες για αυτο αν το εχει καποιος η προτασεις για κατι καλυτερο.... https://www.skroutz.gr/s/416170/Aerocool-X-Vision.html?from=catspan&keyphrase=xvision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 το ψηνω εδω και λιγο καιρο για το κουτι της υπογραφης μου... γνωμες για αυτο αν το εχει καποιος η προτασεις για κατι καλυτερο.... https://www.skroutz.gr/s/416170/Aerocool-X-Vision.html?from=catspan&keyphrase=xvision Εγώ θα έλεγα όχι είχα ένα παρόμοιο αυτής της μάρκας και μου έκαψε τα καλώδια σχεδόν έγινε κάρβουνο... Εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.: Πηγή: Akasa Αυτό που σου είπα δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας σαν αυτό που έβαλες. Εγώ τους θεωρώ περιττούς γεμίζοντας καλώδια το χώρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εγώ θα έλεγα όχι είχα ένα παρόμοιο αυτής της μάρκας και μου έκαψε τα καλώδια σχεδόν έγινε κάρβουνο... Εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.: Πηγή: Akasa Αυτό που σου είπα δεν έχει αισθητήρες θερμοκρασίας σαν αυτό που έβαλες. Εγώ τους θεωρώ περιττούς γεμίζοντας καλώδια το χώρο.. ναι το εχω δει και αυτο...μαρεσει αρκετα σε σχεση με αλλα που ειναι παρομοιο στυλ μονο με διακοπτες δλδ... και αρκετα δυνατο ... απλα με εψηνε ποιο πολυ λογο του πανελ στο αλλο...και εχω δει καλες κρητικες γενικα... αλλα θα σκεφτω και την προταση σου...τνξ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Να σου πω έξτρα και ένα το οποίο μπορεί να είναι μείον για εσένα για το akasa. Έχει πολύ δυνατά ledakia και ίσως αν το δουλεύεις με σβηστά φώτα σε κάποιο δωμάτιο να σε φωτίζει πολύ και να σε ψιλοενοχλήσει. Εμένα δε μου κάνει καμία αίσθηση να σου πω την αλήθεια αλλά όταν το είδα το σκέφτηκα ότι κάποιον θα μπορούσε να τον ενοχλεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Βάψτα με ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδώρο μαρκαδόρο. Και καλά smoked style. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από .::NikoS::. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλό δε το είχα σκεφτεί, αλλά όπως είπα εμένα δε με ενοχλεί σαν ιδέα είναι καλή για το ghost αν θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχει και πολλά οικονομικά. Για το NZXT Sentry Mesh που κοιτούσα εγώ, διαβάζω ότι δεν κατεβάζει κάτω από 50% (6V), οπότε πρέπει να δει κανείς και το εύρος ρύθμισης του controller (εγώ μάλλον θα το πάρω παρόλαυτα γιατί ταιριάζει γάντι με το prodigy). Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από Balrog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Βάψτα με ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδώρο. Και καλά smoked style. όχιιι εγώ το έγραψα, τα δικά μου μάτια βγήκαν τώρα που του ξανα είδα. Πως το έκανα αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το εύρος ρύθμισης είναι η αλήθεια πως είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να κοιτάξεις. Αυτό που σου πρότεινα πάντως έχει τη δυνατότητα να το κλείσεις τελείως τον ανεμιστήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δες και αυτον http://www.skroutz.gr/s/416196/Lamptron-FC6.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δες και αυτον http://www.skroutz.gr/s/416196/Lamptron-FC6.html 4 φανάκια είναι μικρός. Ο αρχικός που έβαλε ήταν για 5 οπότε από 5 και πάνω λογικά θα χρειάζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 4 φανάκια είναι μικρός. Ο αρχικός που έβαλε ήταν για 5 οπότε από 5 και πάνω λογικά θα χρειάζεται. νταξ εννοειτε αμα θες βαζεις και 2 ας πουμε σε ενα καναλι... τον εχω δει και αυτον παντως ειναι καλη εταιρια απο οσο ξερω..... γενικα νταξ τους εχω ψαξει καμποσο απλα επειδη η τιμες ειναι κοντινες σε αυτον που εχω βρει..τον ψηνω περισσοτερο λογο του πανελ που εχει... τεσπα...ευχαριστω για της προτασεις...θα δειξει τι θα κανω στο συντομο μελλον...γιατι καλοκαιριασε και θελω να το κανω κομπλε το κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το έχω το Aerocool. Γενικά ευχαριστημένος μπορώ να πω ότι είμαι αν και μερικές φορές όταν ξεκινάω το pc χάνει τις ρυθμίσεις των fans και πρέπει πάλι να τα ρυθμίσεις. Αν όμως έχεις 4-5 fans το να χάνει τις ρυθμίσεις δεν είναι και ότι καλύτερο και να πρέπει να ρυθμίσεις όλα τα fans από την αρχή. Επίσης δεν έχει την δυνατότητα να κλείσεις τα fan. Τέλος το ένα 4πινο καλώδιο που είχε. Και εγώ στην αναζήτηση νέου fan controller είμαι αλλά δεν έχω κοιτάξει ακόμα ζεστά το θέμα. Μάλλον σε Lamptron θα πήγαινα που διαβάζω τα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εχω αυτο το phobya εδω και καποιο καιρο. Μια χαρα ειναι πιστευω. Μουρατο κατα την γνωμη μου και ερχεται με αρκετα μακρια καλοδια. Το χω σε 900D και φτανει απο το 5.25 να συνδεσω τον exhaust fan που εχω πισω χωρις καποιο extension. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχω αυτο το phobya εδω και καποιο καιρο. Μια χαρα ειναι πιστευω. Μουρατο κατα την γνωμη μου και ερχεται με αρκετα μακρια καλοδια. Το χω σε 900D και φτανει απο το 5.25 να συνδεσω τον exhaust fan που εχω πισω χωρις καποιο extension. χμ..δε φενεται κακο..θα το τσεκαρω τνξ... ωραιο ειναι παντως και μαυρα καλωδιακια να μη φενονται κλπ... τωρα τα 30βαττ δε ξερω αν ειναι αρκετα ...αν υποθεσω οτι ειναι γυρω στα 8βαττ αν καναλι... αμα βαλω 2 ανεμιστηρες 14αριδες στο ενα θα ειναι οκ ? χμμμ... εχω πεντε συνολο...και αν βαλουμε και τη ψυχτρα παμε στους 6...αλλα οκ η ψυχτρα δε με καιει τοσο αν μπει η οχι.. ετσι και αλλιως ρυθμιζεται απο το βιος αυτοματα... ααα ακυρο...ειναι 30βαττ ανα καναλι οχι συνολο...οκ τοτε..το ψηνω..αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα το θεμα... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2016 από Ghost007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα