Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το BestPrice.gr (http://www.bestprice.gr/), η δημοφιλής υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο ελληνικό internet, παρουσιάζει διαρκώς νέες λειτουργίες, με στόχο να προσφέρει στους χρήστες την πιο εύκολη και γρήγορη έρευνα αγοράς!

Αυτή τη φορά, το BestPrice.gr παρουσιάζει το πρώτο Facebook Messenger Bot στην ελληνική αγορά, το οποίο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε λειτουργία.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός και πρακτικός. O χρήστης επισκέπτεται τη σελίδα του BestPrice.gr στο Facebook ή χρησιμοποιεί απευθείας την εφαρμογή του Messenger και στέλνει μήνυμα με το ερώτημά του σχετικά με το προϊόν που αναζητά.
Παράδειγμα: "ψάχνω το iphone 6s".
Το BestPrice.gr Messenger Bot απαντά άμεσα, παρέχοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο για το προϊόν, όπου ο χρήστης μπορεί να βρει καταστήματα και να συγκρίνει τιμές.

Στο video που ακολουθεί, μπορείς να δεις πώς λειτουργεί το Messenger Bot του BestPrice.gr:

---

Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξω κάτι τέτοιο για τη δουλειά μου εάν δεν έχω πολλές γνώσεις προγραμματισμού; Δεν θέλω τίποτα εξειδικευμένο. Για παράδειγμα θέλω εάν ο χρήστης κάνει μερικές συγκεκριμένες ερωτήσεις, να παίρνει και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Εάν ρωτάει πολλά, που δεν μπορώ να τα συμπεριλάβω, να του λέω να στείλει κανονικό μήνυμα. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που κάτι τέτοιο είναι σχετικά εύκολο για ένα προγραμματιστή χρησιμοποιώντας έτοιμα API και search engines. Που είναι πολύ σημαντικό καθώς κανονικά θα χρειαζόταν κανείς γνώσεις Machine Learning.

Αλλά για κάποιον που δεν προγραμματίζει είναι μάλλον αδύνατο. Οπότε ή πας σε κάποιον επαγγελματία ή μαθαίνεις να το κάνεις μόνος σου

Δημοσ.

Εκανες πόστ για το Best Price σε ιστοσελίδα που ανήκει στο Skroutz ρε θεούλη;;

ΥΓ: Τρομερό feature!

Βασικά εσύ είσαι ο θεούλης που νομίζεις ότι το Insomnia ανήκει στο skroutz :-)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...