Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα έχω ενα πρόβλημα με το σκληρό δισκό .το pc καθυστερεί ,δεν ανταποκρίνετε,ακούω ενα βοητό απο το σκλ.δισκο και σε τεστ μου εβγαζε τα εξεις αποτελεσματα (παραθετο εικονες).Τι πρέπει να κάνω;

ευχαριστώ

post-398926-0-13959900-1465447583_thumb.jpg

post-398926-0-45029000-1465447587_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι ssd ε; Απλός δίσκος είναι; Εντάξει καλό είναι να έχεις και ένα backup τα αρχεία σου για παν ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Σώσε ότι προλαβαίνεις!

δηλαδή προλαβένω δεν προλαβένω; να καλέσω το 166 ;  :lol:  :D

Δεν είναι ssd ε; Απλός δίσκος είναι; Εντάξει καλό είναι να έχεις και ένα backup τα αρχεία σου για παν ενδεχόμενο.

c δίσκος ειναι ναι .Ναι να έχω backup αλλα εχω 350 GB αρχεια τι να τα κανω; :( βοηθεια οτι ξερετε πειτε μου

Δημοσ.

Καλημερα ! Χρησιμοποιησε το προγραμμα HDDRegenerator !! Θα τον κανεις κουκλα....Googlaρησε!!! :-D

Δημοσ.

Ειναι ενα προγραμμα αποκαταστασης των bad sectors των σκληρων,σου εγραψα γκουγκλαρησε !! παρε ενα link μπορεις να το δουλεψεις χωρις να το πληρωσεις !!  http://ccm.net/download/download-4223-hdd-regenerator ,πρεπει να ενημερωθεις πως λειτουργει.

Δημοσ.

καταρχήν,αν δεις την αρχική καρτέλα του HDS θα δεις οτι μάλλον έχεις weak sector η bad,σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι για πέταμα ο δίσκος αν δεν αυξηθεί ο αριθμός των κατεστραμμένων τομέων η εμφανιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν δεν έχεις αντίγραφο των δεδομένων, μην το καθυστερείς καθόλου, ειδικά αν υπάρχουν σημαντικά δεδομένα θα έπρεπε ηδη να τα έχεις σε αλλον δίσκο για κάθε ενδεχόμενο.

Βέβαια εφόσον χτύπησε,καλό θα ηταν να μην του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη, όχι οτι δεν μπορεί και νέο δίσκο να έχεις να ψοφήσει απο το πουθενά.

Επίσης,εφόσον χτύπησε ο δίσκος,αν τα weak sectors έχουν γίνει bad, σημαίνει οτι ο δίσκος απο μόνος του έχει αντικαταστήσει τα sectors αυτά με άλλα τα οποία έχει για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οταν η υγεία του φτάσει στο 0% σημαίνει οτι δεν έχει μείνει κανένα εφεδρικό και συνεπάγεται απώλεια δεδομένων στο επόμενο χτύπημα.

τέλος,επειδή είδα και προτάθηκε GREEN δίσκος απο WD,θα σου έλεγα να πας είτε σε blue είτε σε red/purple.

οι πράσινοι έχουν Intellipower που συνεπάγεται συχνά παρκαρίσματα στις κεφαλές(ανα 8sec αν θυμάμαι καλά αν δεν χρησιμοποιηθεί ο δισκος για τόσο χρονικό διάστημα).

o τελευταίος σοβαρός WD BLUE που έχει κυκλοφορήσει είναι ο WD10EZEX.

Οι επόμενοι BLUE που εμπεριέχουν RZ στην ονομασία τους είναι GREEN που έχουν γίνει rebrand και δουλεύουν στις 5400 αντί 7200 οπότε προσοχή.

• Like 1
Δημοσ.

καταρχήν,αν δεις την αρχική καρτέλα του HDS θα δεις οτι μάλλον έχεις weak sector η bad,σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι για πέταμα ο δίσκος αν δεν αυξηθεί ο αριθμός των κατεστραμμένων τομέων η εμφανιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν δεν έχεις αντίγραφο των δεδομένων, μην το καθυστερείς καθόλου, ειδικά αν υπάρχουν σημαντικά δεδομένα θα έπρεπε ηδη να τα έχεις σε αλλον δίσκο για κάθε ενδεχόμενο.

Βέβαια εφόσον χτύπησε,καλό θα ηταν να μην του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη, όχι οτι δεν μπορεί και νέο δίσκο να έχεις να ψοφήσει απο το πουθενά.

Επίσης,εφόσον χτύπησε ο δίσκος,αν τα weak sectors έχουν γίνει bad, σημαίνει οτι ο δίσκος απο μόνος του έχει αντικαταστήσει τα sectors αυτά με άλλα τα οποία έχει για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οταν η υγεία του φτάσει στο 0% σημαίνει οτι δεν έχει μείνει κανένα εφεδρικό και συνεπάγεται απώλεια δεδομένων στο επόμενο χτύπημα.

τέλος,επειδή είδα και προτάθηκε GREEN δίσκος απο WD,θα σου έλεγα να πας είτε σε blue είτε σε red/purple.

οι πράσινοι έχουν Intellipower που συνεπάγεται συχνά παρκαρίσματα στις κεφαλές(ανα 8sec αν θυμάμαι καλά αν δεν χρησιμοποιηθεί ο δισκος για τόσο χρονικό διάστημα).

o τελευταίος σοβαρός WD BLUE που έχει κυκλοφορήσει είναι ο WD10EZEX.

Οι επόμενοι BLUE που εμπεριέχουν RZ στην ονομασία τους είναι GREEN που έχουν γίνει rebrand και δουλεύουν στις 5400 αντί 7200 οπότε προσοχή.

ο δισκος εχει 8 τομεις bad sectors οπότε κάνω ενα backup και το πάω servise αφού ειναι εντος εγγυησεις...Θες να μου πρτείνεις ενα συγκεκριμένο δίσκο;

Δημοσ.

ο δισκος εχει 8 τομεις bad sectors οπότε κάνω ενα backup και το πάω servise αφού ειναι εντος εγγυησεις...

όχι ακόμα.

η toshiba θα έχει στην ιστοσελίδα της κάποιο επίσημο διαγνωστικό για τους δίσκους της.

Αν το πρόγραμμα σου πει οτι χρειάζεται αντικατάσταση,τον πας πίσω.Αν βγει οκ ακόμα και με τα 8 BS δεν είναι σίγουρο οτι θα στον αλλάξουν.

Δημοσ.

μου ειπαν οτι θα το αλλουν σε mail του εστειλα και τα screenshot οποτε οκ αλλα τι δισκο προτεινεις;

link για τα διαγνωστικά της toshiba για σκληρούς δίσκους;

Δημοσ.

για το πρώτο κομμάτι:

είναι λαχείο σε τι δίσκο θα πέσεις,και γω στον σταθερό εχω εναν WD black αλλα στο χρονο πάνω χτύπησε με 3 bad sectors και το διαγνωστικό της WD τον εβγαλε fail οπότε και τον αντικατέστησε το κατάστημα.

απο εκει και πέρα,για δισκο θα ακουσεις πολλές απόψεις,οι μισοι θαβουν την WD οτι τους χαλάσανε οι δίσκοι ενω απο seagate πχ δουλευουν ακόμα.

Εγώ είμαι στην ανάποδη κατάσταση οπότε απο μένα είτε WD είτε SAMSUNG(αν και νομίζω εχει αγοραστεί απ τη seagate οπότε δεν ξέρω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...