dialitis93 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αγορασα χθες ενα 4s και μου βγαζει συνεχεια το logo itunes. Δοκιμασα να κανω restore k update και συνεχεια μ λεει error 21. Επισης ο σειριακος αριθμος στο itunes ενω φαινεται κανονικα ξαφνικα μολις μπαινει στην διαδικασια του restore γραφει n/a. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω δοκιμασα και το κολπο με το power k το home button αλλα τιποτα. Καμια ιδεα; Ευχαριατω
Nakligan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εφόσον το πήρες χτες και χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα έχει αυτά τα προβλήματα, το γυρνάς πίσω και ή ζητάς αντικατάσταση ή τα λεφτά σου πίσω 1
AlienTechGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πραγματικά εύχομαι να το έχεις αγοράσει καινούριο αν και χλωμό το κόβω... 1
dialitis93 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Προφανώς μεταχειρισμένο! δεν την έκανα την αγορά για εμένα δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο δώρο στον εαυτό μου Απλά δεν μπορώ να βρώ λύση !!! το μόνο που σκέφτομαι είναι jailbreak
AntiCambeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Προφανώς μεταχειρισμένο! δεν την έκανα την αγορά για εμένα δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο δώρο στον εαυτό μου Απλά δεν μπορώ να βρώ λύση !!! το μόνο που σκέφτομαι είναι jailbreak Πρίν το αγοράσεις έπρεπε να σου το ξεκλειδώσουν μπροστά σου.Ωραίους φίλους έχεις.Δώστο πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα