Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα τελευταια βλεπω οτι υπαρχει πολυ trollαρισμα, αποφασισα και εγω με την σειρα μου να trollαρω αν και δεν θα το ελεγα troll το συγκεκριμενο θεμα.

χρονια εχω απορια, οταν ανοιγα την οθονη του υπολογιστη ακομα και σημερα, ακουγονται μεσα απο την οθονη κατι ηχοι σαν "κρακ", σαν να τεντονεται η οθονη ενα πραμα, γρηγοροι ηχοι κρακαρισματος, λες και χτυπανε απο μεσα....κρικ κροκ κρικ...σε γρηγορο ακανονιστο ρυθμο.

οποιος εξηγησει τι ειναι και πως παραγεται αυτος ο ηχος και γιατι συμβαινει, τοτε επιτελους θα μαθω τι ειναι αυτο...

thank....

Δημοσ.

χεχε. δεν κανω πλακα. ακουγονται ηχοι λες και χτυπαει το πλαστικο κελυφος της οθονης...κρακαρισματα. το εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα μια τελικη αποψη. παρολα αυτα αναφερεται στο οτι εχει να κανει με θεματα υπερθερμανσης...αλλα γιατι? και απο που και ωσπου κρακ και κροκ? τι ακουμπαει καποιο μαραφετι πανω στο πλαστικο μερος? τι γινεται τελοσπαντων? καποιος ειδικος υπαρχει?

οριστε βρηκα αυτο...αλλα και παλι δεν εξηγει ακριβως τι συμβαινει...απλα σου αναφερει αυτο και αυτο..θελω πληρη αναλυση....

http://www.samsung.com/in/support/skp/faq/1025908

Δημοσ.

χεχε. δεν κανω πλακα. ακουγονται ηχοι λες και χτυπαει το πλαστικο κελυφος της οθονης...κρακαρισματα. το εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα μια τελικη αποψη. παρολα αυτα αναφερεται στο οτι εχει να κανει με θεματα υπερθερμανσης...αλλα γιατι? και απο που και ωσπου κρακ και κροκ? τι ακουμπαει καποιο μαραφετι πανω στο πλαστικο μερος? τι γινεται τελοσπαντων? καποιος ειδικος υπαρχει?

οριστε βρηκα αυτο...αλλα και παλι δεν εξηγει ακριβως τι συμβαινει...απλα σου αναφερει αυτο και αυτο..θελω πληρη αναλυση....

http://www.samsung.com/in/support/skp/faq/1025908

Αφου την απαντηση την βρηκες μονος σου.... τι δεν καταλαβαινεις?  αφου σου εξηγει τι συμβαινει. ξανα διαβασε το προσεχτηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...