LambisElef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτό με τη "VGA 970" μπορείς να το επεξηγήσεις λίγο; Γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω, με συγχωρείς.
greg4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Sorry, έχει κολλήσει ο εγκέφαλος. την nvidia gtx 1070 λέω. Και για να σας προλάβω δεν καίγομαι να την αγοράσω τώρα, μπορώ να περιμένω 1
rowain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Νομίζω είσαι οκ. Μπορείς βέβαια αντί της coolermaster να δεις και τη raijintek themis που αποδίδει λιγουλάκι καλύτερα ή την Cruorig H7 που αποδίδει καλύτερα και από τις 2 προηγούμενες (https://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html). Επίσης προσοχή στο NZXT 340. Είναι πολύ καλό κουτί και πολύ όμορφο συμφωνώ, απλά σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη και προτιμήσεις καλή αερόψυξη έχει περιορισμό μέχρι τα 161mm. Αυτό να το έχεις στο νου σου. Τώρα αν πας σίγουρα σε υδρόψυξη (που θα μπει μπροστά αν είναι 240-280mm) είσαι οκ.
greg4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Χμ ναι. Ευχαριστώ για το hint! Έχει νόημα να παω σε 2600mhz ram? Προσπαθω να βρω διαθεσιμη σε καλή τιμή αλλά τίποτα
rowain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μην αγχώνεσαι με τις ram, απλά βρες κιτ σε καλή τιμή.
greg4 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Έτοιμο το μηχάνημα εδώ και μια βδομάδα! Περιττό να πω ότι πετάει και δεν καταλαβαίνει τίποτα Ευχαριστώ όσους βοήθησαν Τελικώς για κουτί πήρα το Site: ethnoopro . Φοβερό κουτί, με πολύ χώρο και σχετικά εύκολο στην κατασκευή. Αν και λίγο έχω μπερδευτεί πως θα έχω μετρήσεις από όλα τα ανεμιστηράκια. Πρώτο Power up: Σε αναμονή κάρτας γραφικών + οθόνης 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα