Aggeloskoni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδιά! Δεν είναι λίγες οι φορές που οι απαντήσεις σας μ' έχουν σώσει από πολλές σπαζοκεφαλιές και σας ευχαριστώ γι' αυτό!!! Λοιπόν, η τεχνολογία δεν είναι το ατού μου, υποτίθεται είναι για να μας λύνει τα χέρια κ όλο τέτοια μικροπροβλήματα βγάζει!! Άλλαξα πρόσφατα ρούτερ (το παλιό τα χε παίξει), το νυν είναι το zte zxv10 h201L. Σ' αυτό το ρούτερ συνδέεται ο σταθερός, το laptop με ασύρματο, το κινητό και το τάμπλετ. Συνέδεσα το ρούτερ, όλα μια χαρά έμπαιναν στο ίντερνετ, φεύγω ταξίδι (παίρνω κινητό και ταμπλετ μαζι μου και στο σπίτι που πήγα και ενώ ο κωδικός του ρουτερ ήταν στους αποθηκευμένους, το κινητό συνδέθηκε κανονικά, το τάμπλετ όχι). Επιστρέφω σπιτι και το τάμπλετ συνεχίζει να χει προβλημα σύνδεσης και με το ρουτερ του σπιτιού μου. Αλλάζω την ip στις ρυθμίσεις (όπως είδα σ ένα tutorial στο youtube), Τίποτα! δε θέλει να συνδεθεί για κανέναν λόγο! Βγάζει πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας ή συνδέεται για 2-3 δευτερόλεπτα και αποσυνδέεται αμέσως! Δοκίμασα reset και reboot στο ρούτερ, καμία διαφορά. Το κινητό είναι windows phone, το τάμπλετ lenovo. Υπάρχει περίπτωση το κινητό να σαμποτάρει κάπως το τάμπλετ? Βοηθήστε σας παρακαλώ, έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!!!!
lion2486 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όταν λες reset έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Φαντάζομαι δεν υπάρχει επιλογή να απεγκαταστήσεις την κάρτα δικτύου ε; Καλού - Κακού δοκίμασε να βάλεις το router να εκπέμπει σε άλλο κανάλι (δοκίμασε 1-6-13) αλλά δεν νομίζω να φτιάξει με αυτό..
Aggeloskoni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Όταν λες reset έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Φαντάζομαι δεν υπάρχει επιλογή να απεγκαταστήσεις την κάρτα δικτύου ε; Καλού - Κακού δοκίμασε να βάλεις το router να εκπέμπει σε άλλο κανάλι (δοκίμασε 1-6-13) αλλά δεν νομίζω να φτιάξει με αυτό.. Ναι, με την οδοντογλυφίδα κανονικά. Πώς αλλάζω κανάλι? Και αν δεν φτιάξει ούτε με αυτό, τι πρεπει να κανω?? πφφφφ
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αλλα λογια να αγαπιομαστε.... Ο ενας μιλα για ρεσετ στο ρουτερ,ο αλλος για ρεσετ σε ανδροιδ ταμπλετ και μαλιστα να απεγκαταστησει και την καρτα δικτυου(????).... Κανε εναν καθαρισμο cache 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα