Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βάλω ένα 16 που έχω τελειώνει τώρα το φορματ.

Ένα που δοκίμαζα ήταν κατι mb αλλά δεν πρέπει να είναι οκ

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω να σου πω την αληθεια δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει απο το στικακι ποτε, παρολο που εκανα οτι ελεγε η asus, το ελυσα μονο οταν εγραψα το αρχειο σε cd και το διαβασε αμεσως. δοκιμασε ομως εσυ δεν εχεις τιποτα να χασεις, 

Μην ξεχασεις να αλλαξεις ονομα το αρχειο. 

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί με το BIOS update κατέβασες μαζί και ένα renamer το οποίο βρισκόταν μέσα στο zip πριν να τρέξεις το αρχείο πρέπει να τρέξεις το renamer.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί με το BIOS update κατέβασες μαζί και ένα renamer το οποίο βρισκόταν μέσα στο zip πριν να τρέξεις το αρχείο πρέπει να τρέξεις το renamer.

Δεν εχει ρε συ τιποτα μεσα παρα μονο το bios, το κατεβασα και εγω τωρα και ειδα. :fear:

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει renamer στην συγκεκριμενη μητρικη για download εκτος αν κατεβασω απο αλλες μητρικες

Δημοσ.

Λοιπον με 16gb stick φρεσκοφορμαρισμενο σε 32 format διαβασε το αρχειο χωρις μετονομασια οπως ειναι.

Το pc εκανε restart μπηκα κανονικα στο bios και εχει γινει το update μετα απο κανα 2 restart και αφου εβαλα σιγουρα τον δισκο πρωτο boot bootare κανονικα στα windows.

Τωρα μενει να δουμε αν θα με ξανα πεταξει στο bios μετα απο καποια ωρα οταν τον ανοιξω

Δημοσ.

όχι δε κάνει από άλλες. Πές μια μοντέλο σε παρακαλώ και λειτουργικό

asus h110m-a εγινε τελικα ομως το update. περιμενουμε να δουμε τωρα

Δημοσ.

Και μετά από bios update μετά από 2 ώρες όταν πήγα να τον ανοίξω με πετάει στο bios πάλι και ο δίσκος 0 bytes

Δημοσ.

Ε νομιζω οτι ηρθε η ωρα να τον πας πισω για αντικατασταση, εχω την εντυπωση πως εξαντλησαμε ολα τα ενδεχομενα να φταιει κατι αλλο. εκτος και αν εχει καποιος αλλος κατι να προσθεσει  :-D

Δημοσ.

Για να σιγουρευτώ που είναι ο δίσκος ας κάνω ένα φορματ σε άλλο δίσκο να δω αν παίζει κανονικά πρώτα.

Ίσως σε άλλο δίσκο να μην κάνει έτσι.

Δημοσ.

Για να σιγουρευτώ που είναι ο δίσκος ας κάνω ένα φορματ σε άλλο δίσκο να δω αν παίζει κανονικά πρώτα.

Ίσως σε άλλο δίσκο να μην κάνει έτσι.

Αν βρεις τοτε ναι καλο θα ηταν να το κανεις, (το ανεφερα πιο πανω αλλα το ξεχασα εντελως) ;)

Δημοσ.

Λοιπον εχω κανει καινουρια εγκατασταση με αλλα windows σε εναν wd raptor sata 2, οταν bootαρα απο το usb stick διαλεξα το uefi και μου εκανε 3 partition, επισης βλεπω τωρα στο bios οτι υπαρχει η επιλογη windows boot manager πρωτα και μετα ο δισκος.

Προς το παρων δουλευει οκ το θεμα ειναι να δουμε και μεχρι αυριο τι γινετε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...