billpao Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Αφού μου χάλασε το προηγούμενο headset (συγκεκριμένα χάλασε το mic και το headset ήταν ένα φτηνό Microsoft Lifechat LX-3000), ψαχνομαί για καινούριο. Είμαι μεταξύ του Creative Sound BlasterX H3 και του Logitech G430 . Αύτο που με νοιάζει περισσότερο έιναι η ποιότητα του mic και του ήχου όχι ομως μονο στο gaming αλλά και στην μουσική κλπ. Κανω casual gaming! Ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Αφού μου χάλασε το προηγούμενο headset (συγκεκριμένα χάλασε το mic και το headset ήταν ένα φτηνό Microsoft Lifechat LX-3000), ψαχνομαί για καινούριο. Είμαι μεταξύ του Creative Sound BlasterX H3 και του Logitech G430 . Αύτο που με νοιάζει περισσότερο έιναι η ποιότητα του mic και του ήχου όχι ομως μονο στο gaming αλλά και στην μουσική κλπ. Κανω casual gaming! Ευχαριστώ. Εκτως του οτι γραφεις ουτως ή αλλως αυτονοητα πραγματα(δηλαδη τι αλλο κοιταζει καποιος σε ακουστικα εκτως απο αυτα τα 2 και το αν ειναι ανετα???)το μικροφωνο που κολλαει με την μουσικη??
TheLordOne Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εγω θα πηγαινα σε Logitech.. Δεν εχω καλη εμπειρία με τα Creative.. με εχουν απογοητευσει.. 1
billpao Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εκτως του οτι γραφεις ουτως ή αλλως αυτονοητα πραγματα(δηλαδη τι αλλο κοιταζει καποιος σε ακουστικα εκτως απο αυτα τα 2 και το αν ειναι ανετα???)το μικροφωνο που κολλαει με την μουσικη?? Χρησιμοποιώ πολύ teamspeak (και skype) αλλά χωρίς να πάιζω. Επισης τονίζω την μουσική εννοώντας πως με νοιαζει περισσότερο η ποιότητα ήχου παρα το pinpointing.
blueangel3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα σου πρότεινα τα Logitech,από άποψη ποιότητας μικροφώνου και gaming. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα