Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αφού μου χάλασε το προηγούμενο headset (συγκεκριμένα χάλασε το mic και το headset ήταν ένα φτηνό Microsoft Lifechat LX-3000), ψαχνομαί για καινούριο. Είμαι μεταξύ του Creative Sound BlasterX H3 και του Logitech G430 . Αύτο που με νοιάζει περισσότερο έιναι η ποιότητα του mic και του ήχου όχι ομως μονο στο gaming αλλά και στην μουσική κλπ. Κανω casual gaming! Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αφού μου χάλασε το προηγούμενο headset (συγκεκριμένα χάλασε το mic και το headset ήταν ένα φτηνό Microsoft Lifechat LX-3000), ψαχνομαί για καινούριο. Είμαι μεταξύ του Creative Sound BlasterX H3 και του Logitech G430 . Αύτο που με νοιάζει περισσότερο έιναι η ποιότητα του mic και του ήχου όχι ομως μονο στο gaming αλλά και στην μουσική κλπ. Κανω casual gaming! Ευχαριστώ.

Εκτως του οτι γραφεις ουτως ή αλλως αυτονοητα πραγματα(δηλαδη τι αλλο κοιταζει καποιος σε ακουστικα εκτως απο αυτα τα 2 και το αν ειναι ανετα???)το μικροφωνο που κολλαει με την μουσικη??

Δημοσ.

Εγω θα πηγαινα σε Logitech.. Δεν εχω καλη εμπειρία με τα Creative.. με εχουν απογοητευσει..

• Like 1
Δημοσ.

Εκτως του οτι γραφεις ουτως ή αλλως αυτονοητα πραγματα(δηλαδη τι αλλο κοιταζει καποιος σε ακουστικα εκτως απο αυτα τα 2 και το αν ειναι ανετα???)το μικροφωνο που κολλαει με την μουσικη??

Χρησιμοποιώ πολύ  teamspeak (και skype) αλλά χωρίς να πάιζω. Επισης τονίζω την μουσική εννοώντας πως με νοιαζει περισσότερο η ποιότητα ήχου παρα το pinpointing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...