Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει αλλο ενα οτι να ναι θεμα...

ΑΦΟΥ  ρε φιλε το εχεις βγαλει το συμπερασμα τι ρωτας??Λογικα δοκιμασες και γρηγοροτερες μνημες για να λες αυτο < δεν εχει να προσφερει σχεδον τιποτα η συχνοτητα στα παιχνιδια.>σωστα...??ΕΛΕΟΣ..

Το οικονομικο σετακι το προτεινα γιατι νομιζα οτι θα πας σε νεο συστημα..

Δημοσ.

τι εχει να προσφερει πχ  πες  μου;;;

πχ  εγω εχω 16 γιγα στα 1600  δηλαδη  θα δω διαφορα αν πιγαινα πχ  σε  μνημες  1800 και 2400;;;

θα εβλεπα τρελες  επιδοσεις;;;  στα  παιχνιδια:;//

δηλαδη  μου λες οτι αν δοκιμαζα  γρηγοροτερες  μνημες σε σχεση με αυτες  που εχω οτι  θα κερδιζα  τρελα fps και  τρελες επιδοσεις αυτο μου  λες;;

αυτο θελεις να μου πεις;;

η να στο πω  και  διαφορετικα εσυ εχεις τον  6700Κ σωστα;;

νομιζεις οτι θα δεις διαφορα αν  ειχες τον  4770Κ στα  4.5  σε σχεση με τον  6700Κ;;

τρελι διαφορα ετσ騨:::

πχ  εγω εχω  τον  4770Κ στα  4.5   ακομα και να περνα τον 6700Κ θα ειτανε μεγαλο λαθος γιατι επιδοσεις στα παιχνιδια  απολυτα ) )0

Δημοσ.

τι εχει να προσφερει πχ  πες  μου;;;

πχ  εγω εχω 16 γιγα στα 1600  δηλαδη  θα δω διαφορα αν πιγαινα πχ  σε  μνημες  1800 και 2400;;;

αυτο θελεις να μου πεις;;

Αν διαβαζες το 1ο ποστ μου..ΕΙΠΑ :Σε βαρια(cpu bound games ) θα δεις διαφορες...

Το αν αξιζει να αλλαξεις..,ΜΟΝΟ αν κυνηγας τα ΜΙΝΙΜUM fps..Eχεις 144hz monitor??

http://www.overclock.net/t/1438222/battlefield-4-ram-memory-benchmark

http://www.overclock.net/t/1487162/an-independent-study-does-the-speed-of-ram-directly-affect-fps-during-high-cpu-overhead-scenarios

Εχω και αλλα πολλα αν θες λινκ..

Δημοσ.

file εχω τον 4770Κ στα 4.5  δεν εχω προβληματα σε βαρια παιχνιδια.. και ουτε  πιστευω  οτι θα ειχα  διαφορες σε  ε βαρια(cpu bound games 

http://www.overclock.net/t/1487162/an-independent-study-does-the-speed-of-ram-directly-affect-fps-during-high-cpu-overhead-scenarios

και με βαση αυτα που βλεπω τα  fps   εινε διαφορες 3 με 4 τις 100

Δημοσ.

file εχω τον 4770Κ στα 4.5  δεν εχω προβληματα σε βαρια παιχνιδια.. και ουτε  πιστευω  οτι θα ειχα  διαφορες σε  ε βαρια(cpu bound games 

Αρα καλα ειπα εγω οτι εχεις βγαλει συμπερασμα...Αφου δεν εχεις προβλημα τοτε γιατι ολος ο ντορος..Το αν πιστευεις οτι δεν θα εχεις διαφορες και τι θεωρεις βαρια games (στο cpu) ας το αφησουμε..

Δημοσ.

πες  μου τι διαφορες   θα ειχα αν  πχ  εγω εχω 16 γιγα στα 1600  δηλαδη  θα δω διαφορα αν πιγαινα πχ  σε  μνημες  1800 και 2400;;;

αυτο  που κανει την διαφορα εινε  η καρτα  γραφικων και ο επεξεργαστης  

οι  μνημες σε ελαχιστο  κομματι..

Δημοσ.

πες  μου τι διαφορες   θα ειχα αν  πχ  εγω εχω 16 γιγα στα 1600  δηλαδη  θα δω διαφορα αν πιγαινα πχ  σε  μνημες  1800 και 2400;;;

αυτο  που κανει την διαφορα εινε  η καρτα  γραφικων και ο επεξεργαστης  

οι  μνημες σε ελαχιστο  κομματι..

Last post απο μενα..

ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι οταν θα τερματισει η καρτα το βαρος πεφτει στο cpu και απο εκει στις μνημες...Και εκει θα βοηθησουν οι μνημες..Φυσικα αν δεν παιζεις τετοια games δεν θα δεις καμια διαφορα..

Δημοσ.

Γιατι ρωτας αφου ξερεις την απαντηση απο μονος σου και δεν δεχεσαι την γνωμη των αλλων; σου λενε: σε μερικα παιχνιδια και υπο προυποθεσεις θα δεις διαφορα. Αλλιως οχι. Απλο δεν ειναι;

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προαναφερθέντες. Διαφορές δεν θα δεις (τουλάχιστον δεν είναι ευδιάκριτες). ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!!! Είσαι μια χαρά με το σύστημα σου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα . Το θέμα θεωρείται ληξαν. Τα μάτια μου βγήκαν καλέ. Παρακαλείσαι να σταματήσεις να γράφεις με αυτόν τον τρόπο . Είπαμε είναι μια κοινότητα αυτή αλλά υπάρχουν κάποιες στοιχειώδη υποχρεώσεις από τα μέλη της για να εξασφαλιστεί η ομαλή επικοινωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...