nivek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Γεια σας θελω να ρωτησω τι διαφορα εχουνε οι μνημες ddr3 με τις ddr4 στην επιδοση παιχνιδιων;; θελω να πω οι συχνοτητες και τα timings των 1600 1800 και 2000 εχουνε μεγαλες επιδρασεις; στα παιχνιδια;;; δηλαδη καπιος θα εχει μεγαλυτερες επιδοσεις σε ddr4 μνημες σε σχεση ,με την ddr3΄;; η στα παιχνιδια αυτο που παιζει ρολο εινε μονο η χωριτικοτητα;; πχ 8 giga και 16 giga μνημη πχ;; ανεξαρτητα αν εινε ddr3 και ddr4. πχ εμενα οι δικες μου εινε ddr3 στα 1600 αν ειχα πχ ddr3 στα 1800 και 2000 θα κερδιζα καλυτερες επιδοσεις;; στα παιχνιδια;; πχ'΄΄'
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ddr3 με Ddr4 στα παιχνιδια εχουν καθολου διαφορες. Ουτε τα timings. Επισης οι συχνοτητες εχουν σε ελαχιστα παιχνιδια διαφορες και αυτες ειναι πολυ μικρες. 3
nivek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 ενταξει απλα ρωτησα γιατι το ειχα μεγαλη απορια γιατι συνεχεια βγαινουνε μνημες με μεγαλες συχνοτητες και διαφορετικα timings επειδη βλεπω μνημες που να κοστιζουν 200 και 300 ευρω.. και λεω για να εινε τοσο ακριβες αυτες οι μνημες πρεπει να εχουνε μεγαλυτερες αποδοσεις στα παιχνιδια. γιατι βλεπω κατι αστρονομικα πόσα σε μνημες που να κανουν πανω απο 200 ευρω.. οπως και βλεπω οτι οι συχνοτητες ανεβαινουν παρα πολυ. απο 2300 και παραπανω..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 200 ευρο κανουν τα 64GB Ξερω γω...επισης εχουν διαφορα οι χρονισμοι και τα timings ομως πιο πολυ εχει σημασια στο OC παρα στο gaming...
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δες το παρακάτω βίντεο και κάτι αλλα που έχει στην playlist το συγκεκριμένο κανάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 η μόνη ουσιαστική διαφορά τους είναι η χαμειλότερη τάση λειτουργίας. Δεδομένου οτι ο ελεγκτής της μνήμης είναι αρκετές γενιές τώρα ενσωματωμένος στο κύκλωμα του επεξεργαστή,συνεπάγεται οτι και εντός του επεξεργαστή ο ελεγκτής λειτουργεί σε χαμειλότερη τάση που συνεπάγεται λιγότερες τάσεις στη vrm της μητρικής που συνεπάγεται οτι θεωρητικά έστω και λίγο θα χεις μειωμένες θερμοκρασίας τοπικά στη μητρική πλακέτα! Επειδή όμως οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι κατασκευαστές είναι γύφτοι θα βρούν ευκαιρία να βάλουν λιγότερες φάσεις οπότε ένα και το αυτό χεχεχε
nivek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 δεν καταλαβα.. αυτο που βλεπω οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα στα παιχνιδια στο video εννοω.. δεν ειδα τρελες διαφορες εννοω οτι εινε μηδαμινες στα παιχνιδια αυτο εννοω.,. ειτε εχεις ddr3 και ddr4 αντε να κερδισεις το πολυ 3 με 4 fps παραπανω,, ολα εινε καθαρα marketing... δεν υπαρχει κατι το ουσιαστικο,.. στα παιχνιδια..
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 δεν καταλαβα.. αυτο που βλεπω οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα στα παιχνιδια στο video εννοω.. δεν ειδα τρελες διαφορες εννοω οτι εινε μηδαμινες στα παιχνιδια αυτο εννοω.,. ειτε εχεις ddr3 και ddr4 αντε να κερδισεις το πολυ 3 με 4 fps παραπανω,, ολα εινε καθαρα marketing... δεν υπαρχει κατι το ουσιαστικο,.. στα παιχνιδια.. λάθος το βλέπεις. Δεν είναι τα 5 fps που θα κερδίσεις,αλλα ο μέσος όρος. Δες και τα αλλα βίντεο που έχει i5 2ης και 3ης γενιάς και τι μέσο όρο βγάζουν αυτοί και τι μ.ο οι άλλοι. Ναι μεν είναι νεότερη τεχνολογία,πιο αποδοτική, αλλα παίζουν ελαφρώς ρόλο και οι μνήμες λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας απο και πρός τον επεξεργαστή.
mixalis95320 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τα 30-50-100 euro που θα δωσεις καλυτερα να τα επενδυσεις σε cpu η gpu, δεν εχει να προσφερει σχεδον τιποτα η συχνοτητα στα παιχνιδια.
nivek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ειτε εχεις ddr3 και ddr4 αντε να κερδισεις το πολυ 3 με 4 fps παραπανω,, ολα εινε καθαρα marketing... δεν υπαρχει κατι το ουσιαστικο,.. στα παιχνιδια.. γιατι λες ομως οτι παίζουν ελαφρώς ρόλο και οι μνήμες λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας απο και πρός τον επεξεργαστή. ? στα παιχνιδια εχεις δει μεγαλες διαφορες;;;/./ η στον επεξεργαστη;; και τι εννοεις μεσο ορο κερδιζω ;;;
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 είτε κάνε αποκωδικοποίηση αυτό που ρωτάς είτε σε παρακαλώ μην γράφεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Απ τα λίγα που έχω καταλάβει,αν συνεχίζεις και έχεις απορίες,δες ξανά το βίντεο. Η μια στηλη ειναι ο Μεσος ορος των fps και η αλλη της εκείνης χρονικής στιγμής. Επίσης δες και τα αλλα βίντεο που συγκρίνει i5 και i7 προηγούμενης γενιάς με DDR3 μνήμες. τέλος,επειδή προσωπικά δεν κοιτάζω συχνά τα μηνύματα που έχω απαντήσει,αν έχεις κάτι αλλο και δεν το δω,πάτα το κουμπάκι παράθεσης και απάντα στο μηνυμά μου για μου έρθει ειδοποίηση.
ShooterX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλησπερα.. Ρε παιδια εχει βουηξει το νετ αν ψαξεται για τις διαφορες..(μην πατε να δειτε benches σε games και τερματιζει η καρτα αντι για cpu,ΕΛΕΟΣ-ασχετοι reviewers) Στα βαρια παιχνιδια που θελουν cpu θα δεις διαφορες...Αυτο δεν σημαινει να πας να παρεις 4ghz ram.. Γνωμη μου..Αν ΔΕΝ κυνηγας τα fps(144hz monitor!) , γιατι στα ΜΙΝ fps βοηθανε οι μνημες παρε ενα οικονομικο σετακι στα 2400-2666mhz.. Επισης αυτο ισχυει και για τις ddr3 αλλα με μικροτερες διαφορες..
nivek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εμενα οι μνημες που εχω εινε στα 1600 αλλα δεν εχω προβληματα με τα νεα βαρια παιχνιδια.. θελω να πω δεν βλεπω διαφορες. εχω 16 γιγα μνημη.. εννοεις να αλλαξω της μνημες μου και να παρω μνημες στα 2400 ;;; παντος εγω δεν βλεπω διαφορες στις μνημες... και ο επερξεγαστης μου εινε ο 4770Κ στα 4.5.. δεν εχει να προσφερει σχεδον τιποτα η συχνοτητα στα παιχνιδια.
NT1G Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εννοείται να αλλάξεις αν θες να πετάξεις τα λεφτά σου. 1
nivek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 επειδη λεει ο ο αλλος οτι Στα βαρια παιχνιδια που θελουν cpu θα δεις διαφορες. με της μνημες.. Γνωμη μου..Αν ΔΕΝ κυνηγας τα fps(144hz monitor!) , γιατι στα ΜΙΝ fps βοηθανε οι μνημες παρε ενα οικονομικο σετακι στα 2400-2666mhz.. Επισης αυτο ισχυει και για τις ddr3 αλλα με μικροτερες διαφορες.. γιατι θα δεις διαφορα΄΄ στα βαρια παιχνιδια;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα