La_MoRt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Φίλε αν το κατέχεις δοκίμασε να κλείσεις τον υπολογιστή να βγάλεις τα pinakia του power από το πανελ του κουτιού σου και με ένα κατσαβιδάκι να τα ενώσεις για να δεις αν θα ανοίξει. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλετε σε προβληματικό διακόπτη και όχι απαραίτητα σε τροφοδοτικό. 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Φίλε αν το κατέχεις δοκίμασε να κλείσεις τον υπολογιστή να βγάλεις τα pinakia του power από το πανελ του κουτιού σου και με ένα κατσαβιδάκι να τα ενώσεις για να δεις αν θα ανοίξει. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλετε σε προβληματικό διακόπτη και όχι απαραίτητα σε τροφοδοτικό. Σωστός, μου διέφυγε!! Δοκίμασε το και αυτό. 1
alexakos89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Θα το δοκίμασω και αυτό.αλλα τα κουμπιά δουλεύουν κανονικά όταν πάρει εμπρός.
La_MoRt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μου έχει τύχει να είναι χαλασμένος ο διακόπτης και να ψάχνω 100 ώρες να βρω τι φταίει. Πολλές φορές η λύση στο πρόβλημα είναι αρκετά απλή και δε τη βλέπουμε γιατί είναι μπροστά μας. Δε λέω σίγουρα μπορεί να είναι όντως και τροφοδοτικό αλλά πριν βγάλεις συμπεράσματα απέκλεισε όλους τους άλλους υπόπτους.
alexakos89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 λοιπον εβγαλα τα καλωδιακια του κουμπιου εβαλα ενα κατσαβιδι και στα 2 σιδερακια αλλα δεν αναβε.οποτε το κουτι το βγαζουμε απεξω. η μητρικη η τροφοδοτικο?αλλα το τροφοδοτικο αν το jumparo δουλευει και περνει κανονικα.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Βρες ένα αλλο μηχάνημα και δοκίμασε εκεί το τροφοδοτικό. 1
Kostas.karras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 μητρικη μου το τροφοδοτικο αν το jumparo δουλευει και περνει κανονικα. μαλλον μητρικη μου φαινεται.. βαλε στην μητρικη μονο την τροφοδοσια με κουμπωμενο πανω μονο τον επεξεργαστη και την τροφοδοσια του επεξεργαστη.και τιποτα αλλο(ουτε coolers ουτε υδροψυξη) και ενωσε με το κατσαβιδι τις επαφες να ανοιξει. δες αν στο κανει παλι. αν δεν στο κανει αρχισε να κουμπωνεις ενα πραγμα την φορα (μνημη-υδροψυξη-coolers-hdd-gpu) και να δοκιμαζεις μηπως βρεις τι φταιει.αν δεν βρεις κατι και στο κανει παρα ταυτα τοτε ενα 90% ειναι μητρικη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα