Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε αν το κατέχεις δοκίμασε να κλείσεις τον υπολογιστή να βγάλεις τα pinakia του power από το πανελ του κουτιού σου και με ένα κατσαβιδάκι να τα ενώσεις για να δεις αν θα ανοίξει. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλετε σε προβληματικό διακόπτη και όχι απαραίτητα σε τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε αν το κατέχεις δοκίμασε να κλείσεις τον υπολογιστή να βγάλεις τα pinakia του power από το πανελ του κουτιού σου και με ένα κατσαβιδάκι να τα ενώσεις για να δεις αν θα ανοίξει. Μπορεί το πρόβλημα να οφείλετε σε προβληματικό διακόπτη και όχι απαραίτητα σε τροφοδοτικό.

Σωστός, μου διέφυγε!!

Δοκίμασε το και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει τύχει να είναι χαλασμένος ο διακόπτης και να ψάχνω 100 ώρες να βρω τι φταίει. Πολλές φορές η λύση στο πρόβλημα είναι αρκετά απλή και δε τη βλέπουμε γιατί είναι μπροστά μας. Δε λέω σίγουρα μπορεί να είναι όντως και τροφοδοτικό αλλά πριν βγάλεις συμπεράσματα απέκλεισε όλους τους άλλους υπόπτους. 

Δημοσ.

λοιπον εβγαλα τα καλωδιακια του κουμπιου εβαλα ενα κατσαβιδι και στα 2 σιδερακια αλλα δεν αναβε.οποτε το κουτι το βγαζουμε απεξω.

η μητρικη η τροφοδοτικο?αλλα το τροφοδοτικο αν το jumparo δουλευει και περνει κανονικα.

Δημοσ.

μητρικη μου

το τροφοδοτικο αν το jumparo δουλευει και περνει κανονικα.

μαλλον μητρικη μου φαινεται..

βαλε στην μητρικη μονο την τροφοδοσια με κουμπωμενο πανω μονο τον επεξεργαστη και την τροφοδοσια του επεξεργαστη.και τιποτα αλλο(ουτε coolers ουτε υδροψυξη) και ενωσε με το κατσαβιδι τις επαφες να ανοιξει. δες αν στο κανει παλι. αν δεν στο κανει αρχισε να κουμπωνεις ενα πραγμα την φορα (μνημη-υδροψυξη-coolers-hdd-gpu) και να δοκιμαζεις μηπως βρεις τι φταιει.αν δεν βρεις κατι και στο κανει παρα ταυτα τοτε ενα 90% ειναι μητρικη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...