.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, πήρα χτες το συγκεκριμενο κουτακι (μαυρό/κόκκινο) γιατι διαβαζα καλα σχολια γενικως και επισης μου αρεσε εμφανισιακα, αλλά είμαι λίγο προς αρκετά απογοητευμένος γιατί πιστεύω δεν αξίζει στα χρήματα αυτά (140€). 1) Συντονίζει το πλαϊνό καπάκι με το πλεξυγκλας και βουίζει. Αν πιέσω το πλεξυ λίγο προς τα μέσα τότε σταμτάει και όλα είναι μια χαρά. Επίσης αν αφήσω ξεβίδωτο το καπάκι και το τραβήξω λίγο προς τα πίσω (1-2χιλιοστά) τότε το πρόβλημα ελλατώνεται (ρίξτε ιδέες σας παρακαλώ πάνω σε αυτό το θέμα γιατί πρέπει να βρεθεί λύση οπωσδήποτε...) 2) Δεν πατάει ίσια στο πάτωμα. Και όχι δε φταίνε τα πλακάκια γιατί το δοκίμασα σε όλο το δωμάτιο. Παλαντζάρει σαν χαλασμένο θρανίο και κοιτάζοντας τα λαστιχάκια στα πόδια του κάποια φαίνονται πιο μέσα από κάποια άλλα. 3) Η εσωτερική του βαφή είναι μπορώ να πω αρκετά κακής ποιότητας. Απέξω καλό είναι αλλά μέσα σε καμία περίπτωση δεν είναι το αποτέλεσμα που θα έπαιρνε κάποιος αν το έβαφε με ηλεκτροστατική (που θεωρώ πως σε αυτή την κατηγορία θα έπρεπε να είχε τέτοιο αντίστοιχο αποτέλεσμα. Πιο σκληρή και ανθεκτική) 4) Πλεξυγκλας το οποίο κάνοντας το μια φορά με βρεγμένο πανί, κάνει αράχνιασμα (ψιλές ψιλές γρατζουνίτσες). Φανταστείτε να το έκανα με στεγνό πανάκι (πχ γυαλιών) 5) Αυτό βεβαια είναι θέμα γούστου αλλά ας το αναφέρω δε πειράζει. Δε περίμενα το κόκκινο τόσο ανοιχτόχρωμο και ξενέρωτο. Ευχαριστώ που με ακούσατε διαβάσατε και σας παρακαλώ ακούω προτάσεις για τον συντονισμό. ΥΓ: Πάντως στο θέμα ψύξης δεν έχω παράπονο. Το αναφέρω επειδή διάβασα αρκετά παράπονα για χάλια airflow. Τους ανεμιστήρες τους δουλεύω στο χαμηλότερο, έβαλα και την Ereboss Core στον 4690 χωρίς καν ανεμιστήρα και οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές (σε idle προς το παρόν γιατί σε gaming δεν έχω δοκιμάσει ακόμα). 30-35 CPU, ~40 η R9 290. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estel92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 για το πρώτο παράπονο σου έχω την λύση πρέπει να σφίξεις απλά το πλεξιγκλάς δηλαδή τα μαύρα που το κρατάνε να τα κατεβάσεις τέρμα κάτω. γιατί κι εγώ είχα το ίδιο θέμα αλλά από τότε που το έκανα κομπλέ είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Για τις θερμοκρασιες παντως διαφωνω. Εχεις κλειδωμενο επεξεργαστη και γομαρο ψυκτρα αρα και σε 1/3 χρηματικα κουτιου αν ησουν παλι θα ειχες πολυ καλες θερμοκρασιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ο επεξεργαστής ο k είναι απλά δε με αφορά το overclock προς το παρόν άρα μια χαρά φαίνεται @estel92 αν και νομιζω πως ειναι εντελως κατω (κανα δυο δεν ηταν αλλα τα εκανα) θα το ξανα δω αυτό αλλά σκέφτηκα κιόλας να το βγάλω εντελώς και να κολλήσω γύρω γύρω κάποιο λεπτό σφουγγαράκι για να πατάει το πλεξυγκλας. Επίσης σκέφτομαι μήπως οφείλεται ο μηχανικός δίσκος σε όλο αυτό το πρόβλημα γιατί έτσι την είχα πατήσει και με κάποιο παλαιότερο κουτί. Μόλις έβαζα τον δίσκο βούιζε το σύμπαν. Οπότε αν το προκαλεί αυτός, ίσως βρω τρόπο να το απομονώσω από εκεί το πρόβλημα. Δυστυχώς επειδή ασχολούμαι ώρες χτες και σήμερα με αυτό, τώρα βαρέθηκα. Τουλάχιστον έφτιαξα τα καλώδια και τους ανεμιστήρες όπως ήθελα οπότε είναι θεωρητικά έτοιμο το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 τι έγινε ρε παιδιά 140ε????????? πριν ενάμιση χρόνο έψαχνα για κουτι και δεν το πείρα αλλα η τιμη του ηταν 115ε με 120ε τελικά κατέληξα στο fractal design define r4 window white και ειμαι υπερβολικά ευχαριστημενος ,φιλε μου αν πατάει στραβά στο πάτωμα θα εχει φάει γερο χτύπημα στην μεταφορά μπορείς να το επιστρέψεις πίσω για αυτόν τον λόγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλά άσε οι τιμές από πέρσυ σε σχεδόν όλα τα προϊόντα είναι @#$#$*(..... Δε φαίνεται η συσκευασία χτυπημένη πάντως. Πάντως μόλις ξεσυνδέω τον HDD σταματάει το βουητό. Μα γιατί καμία εταιρία δεν κοιτάζει να φτιάξει καλές θέσεις για τους δίσκους; Και κοίταζα και το BeQuiet silent base 600 που οι θέσεις των δίσκων είναι εντελώς μες το λάστιχο αλλά σα κουτί γενικώς δε μου γέμιζε το μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 φιλε Νικο εχω αυτο το case με 3 δισκους και δεν μου κανει καθολου θορυβο. επισης δεν κουνιεται. πρεπει κατι να εγινε κατα την μεταφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πληροφοριακά έχει κυκλοφορήσει και V2 έκδοση του κουτιού που βελτίωνε αρκετά κατασκευαστικά προβλήματα. Αυτό με το παράθυρο το έχουν αρκετά και ακριβότερα κουτιά. Μήπως έτυχε ελαττωματική έκδοση; Στείλε ένα mail στην nzxt. Εχουν αρκετά καλό support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η v2 ειναι αυτο που πηρα. Να μην απευθυνθω στο καταστημα για αντικατασταση δηλαδη; Καταρχην θα ξαναδω σημερα αν παταει ισια (θα το βαλω σε πιο σιγουρη ισια επιφανεια) Παντως για τον δισκο να πω οτι υπαρχει και ενα ελαφρη βουητο και με ανοιχτο το κουτι αλλα οπως ειναι μονταρισμενος πανω κανονικα βαζω το χερι και σπρωχνω την θηκη του δισκου προς τα πανω και το βουητο σταματαει. Σιγουρα μεταφερει ο δισκος κραδασμους και τρεμει ολο το κουτι. Οπως ακριβως παθαινα και στο παλιο κουτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η v2 ειναι αυτο που πηρα. Να μην απευθυνθω στο καταστημα για αντικατασταση δηλαδη; Καταρχην θα ξαναδω σημερα αν παταει ισια (θα το βαλω σε πιο σιγουρη ισια επιφανεια) Παντως για τον δισκο να πω οτι υπαρχει και ενα ελαφρη βουητο και με ανοιχτο το κουτι αλλα οπως ειναι μονταρισμενος πανω κανονικα βαζω το χερι και σπρωχνω την θηκη του δισκου προς τα πανω και το βουητο σταματαει. Σιγουρα μεταφερει ο δισκος κραδασμους και τρεμει ολο το κουτι. Οπως ακριβως παθαινα και στο παλιο κουτι. κλασικη περιπτωση...και εμενα τα ιδια εκαναν γιαυτο τους ξηλωσα εντελως και υσηχασα... τωρα δεν ακους κιχ στο κουτι τωρα για θεμα χωρου τι να πω...αμα σε περνει στειλτον και βαλε κανα εξωτερικο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μωρε να πω οτι δεν ειναι καλη ιδεα; Ειδικα οταν το ακους σχεδον silent χωρις δισκο που απλα ακους το αερακι ειναι πολυ δελεαστικο. Αλλα τον χρειαζομαι σχεδον συνεχεια το δισκο αρα το να βουιζει ολο το γραφειο αν τον εχω μονιμα αναμενο παλι το ιδιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μωρε να πω οτι δεν ειναι καλη ιδεα; Ειδικα οταν το ακους σχεδον silent χωρις δισκο που απλα ακους το αερακι ειναι πολυ δελεαστικο. Αλλα τον χρειαζομαι σχεδον συνεχεια το δισκο αρα το να βουιζει ολο το γραφειο αν τον εχω μονιμα αναμενο παλι το ιδιο ειναι εννουσα κανα passport φαση....νομιζω αυτα δεν εχουν θορυβο ..η εστω λιγοτερο απο οτι οι αλλοι... https://www.skroutz.gr/s/3575573/Western-Digital-Elements-1TB.html βασικα αναλογως κιολας δε ξερω τι χρηση κανεις κλπ... ssd π.χ δεν εχεις πανω καθολου μονο το σκληρο εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estel92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλά άσε οι τιμές από πέρσυ σε σχεδόν όλα τα προϊόντα είναι @#$#$*(..... Δε φαίνεται η συσκευασία χτυπημένη πάντως. Πάντως μόλις ξεσυνδέω τον HDD σταματάει το βουητό. Μα γιατί καμία εταιρία δεν κοιτάζει να φτιάξει καλές θέσεις για τους δίσκους; Και κοίταζα και το BeQuiet silent base 600 που οι θέσεις των δίσκων είναι εντελώς μες το λάστιχο αλλά σα κουτί γενικώς δε μου γέμιζε το μάτι. α τότε πρέπει απλά να βιδώσεις τις βίδες του hdd πάρα πάρα πολύ σφιχτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εννουσα κανα passport φαση....νομιζω αυτα δεν εχουν θορυβο ..η εστω λιγοτερο απο οτι οι αλλοι... https://www.skroutz.gr/s/3575573/Western-Digital-Elements-1TB.html βασικα αναλογως κιολας δε ξερω τι χρηση κανεις κλπ... ssd π.χ δεν εχεις πανω καθολου μονο το σκληρο εχεις ? Έχω ssd αλλά χρησιμοποιώ τον HDD σχεδόν συνέχεια κατα τη διάρκεια που έχω ανοιχτο το μηχάνημα. Συνέχεια χρειάζομαι αρχεία απο εκεί ή χρειάζομαι να γράψω εκεί καθώς εκεί πάνε τα downloads κλπ. Οπότε δε με βολεύει εξωτερικός με τίποτα. Ίσως να έπρεπε να πάρω έναν 2,5αρη που είναι πιο ήσυχοι, αλλά θυσιάζεις επειδόσεις εκεί πέρα ή σκας αρκετά λεφτά παραπάνω από τον αντίστοιχο 3,5αρη. α τότε πρέπει απλά να βιδώσεις τις βίδες του hdd πάρα πάρα πολύ σφιχτά Τερματισμένες με κατσαβίδι... Απλά στην απέναντι μεριά που κοντράρει το συρταράκι σφινώνει στο μπρος πίσω όχι στο πάνω κάτω που έχει 2 λαμάκια στο κάτω μέρος και 1 στο πάνω. Ακόμα και αφρώδες υλικό έβαλα εκεί ανάμεσα και δε κουνιώταν. Θέλω να δοκιμάσω να τον βάλω τον δίσκο στο πάτωμα του κουτιού κατευθείαν. Αλλά τώρα δεν υπάρχει όρεξη. Γύρναγα όλο το σπίτι σαν τρελός με το κουτί αγκαλιά και έβλεπα που πατάει σωστά και που όχι. Σε κάποια σημεία πάταγε καλά (σε 2 τραπέζια το ένα μάλιστα πολύ στιβαρή κατασκευή, καθώς και σε κάνα δυο σκαλοπάτια που δοκίμασα που ήταν 1 ενιαίο μάρμαρο). Συμπεραίνω ότι είναι ενταξει το κουτί από αυτο το θέμα. Ίσως έχει περίεργη κλίση το πάτωμα στο δωμάτιο γιατί το έχω και κοντά σε γωνεία και δίπλα σε μπαλκονόπορτα. (θα ρωτήσω τον πλακά να μάθω τι έχει κάνει ) Σε αρκετά σημεία πάντως στα πλακάκια δεν πάταγε καλά. Αλλά δεν εμπιστευομαι τα πλακάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 αν το κοίταξες σε ενιαίο μάρμαρο και ειναι εντάξει ολα οκ αλλα πάλι εγω στη θεση σου θα το επέστρεφα γιατι 140ε και να τρίζουν η δίσκοι παει πολύ . ωραιο κουτι αλλα ολο προβλήματα διαβάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα