Dimitrisd1998 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλησπερα στο φορουμ, σκεφτομαι να αγορασω καινουριο λαπτοπ, το θελω κυριως για την δουλεια μου καθημερινη οχι πολυ βαρια χρηση δηλαδη, browsing κτλ, οχι απαραοτητως παιχνιδια, αλλα θελω καλη οθονη και οσο γινεται μπαταρια.Εχω σταμπαρει το Lenovo Z51-70 το οποιο ειναι στα 730€!!!!Θελω κατι σε αυτα τα χρηματα με οσο καλυτερες δυνατοτητες γινεται!! Εχει κανεις εμπειρια με αυτο το λαπτοπ;;; Υπαρχει κατι αλλο που θα μου προτεινατε σε αυτην την κατηγορια;;;Ευχαριστω εκ, των προτερων για της απαντησεις σας!!! Επισης ψαχνω κυριως για 15αρα οθονη, και καλα ηχεια.. Μετα απο μια ερευνα και σε γνωστη αλυσιδα ηλεκτρονικων, ο πωλητης μου επισημανε και το Toshiba Satellite P70 B-1.P το οποιο ειχε σε προσφορα 899€ το 15αρι και 999 το 17αρι
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Στα 730, είναι όντως η καλύτερή σου επιλογή, καθώς είναι balancedκαι με τα καλύτερα, on paper, χαρακτηριστικά.Βέβαια, κοίταξα για laptop μέχρι 750€, ενώ παρακάτω αναφέρεις laptop των 900€.Είναι αρκετή η διαφορά.Για απλή καθημερινή χρήση δεν χρειάζεται να ξοδέψεις παραπάνω, κατ εμέ.
Dimitrisd1998 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ναι οντως ξεφευγει αυτο με τα 900, δεν το ηθελα απλως το ανεφερα!!! Αρα αρχιζω μαζευω λεφτα και παιρνω αυτο το Lenovo!!! Σε ευχαριστω φιλε για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις