Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το ασφαλέστερο σημείο να καθίσεις ΑΦΟΥ σκάσει βόμβα για να γλυτώσεις τις πιθανές επόμενες , είναι ακριβώς στο σημείο που έσκασε... Στο Bataclan βέβαια ήταν ένοπλοι, που σημαίνει ότι αν πέρναγαν από εκει, qq... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στο Bataclan βέβαια ήταν ένοπλοι, που σημαίνει ότι αν πέρναγαν από εκει, qq... Ναι μόνο που στατιστικά εξακολουθεί κάποιος να έχει τις λιγότερες πιθανότητες να ξανασκάσει βόμβα στο ίδιο σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν είναι μόνο βόμβες οι τρομακρατικές επιθεσεις όμως, έχουμε δει και παλιότερα μέχρι και χρήση αερίων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 τρομοκρατία και παραμύθια για μικρά παιδάκια, όπως και ο ISIS(israel secret intelligence service). Ξυπνήστε και ενημερωθείτε σωστά όλα αυτά είναι υποκινούμενα απο τα μέσα μαζικής τρομοκρατίας για να φοβίσουν τον κόσμο και να περάσουν νόμους που με άλλους τρόπους δεν θα μπορούσαν να περαστούν πχ να παρακολουθούν τους πάντες, στο όνομα πάντα της "καταπολέμησης της τρομοκρατίας". Η τακτική τους είναι η εξής δημιουργώ ένα πρόβλημα και δίνω τη λύση που θέλω εγώ και όχι ο κόσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μου θυμιζει τις εφαρμογες να μη σε τσιμπανε τα κουνουπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα