Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν ενα μηνα ενεργοποιησα το netflix στην τηλεοραση μου,την δοκιμαστικη διαρκεια δηλαδη του ενος μηνος.....σημερα ληγει και δεν θελω να συνεχισω ,,,,,πως μπορω να διακοψω τωρα την συνδρομη για να μην μου τραβηξουν τα 9,99 για τον επομενο μηνα.........?Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν ενα μηνα ενεργοποιησα το netflix στην τηλεοραση μου,την δοκιμαστικη διαρκεια δηλαδη του ενος μηνος.....σημερα ληγει και δεν θελω να συνεχισω ,,,,,πως μπορω να διακοψω τωρα την συνδρομη για να μην μου τραβηξουν τα 9,99 για τον επομενο μηνα.........?Ευχαριστω

Απλα αφαιρεσε τον τροπο πληρωμης που εχεις διαλεξει απο τον λογαριασμο σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλα αφαιρεσε τον τροπο πληρωμης που εχεις διαλεξει απο τον λογαριασμο σου

Μπηκα απο τον υπολογιστη στο netflix και απο κει εκανα membership cancellation.....ελπιζω να ειναι αυτη η διαδικασια.....βεβαια στην τηλεοραση ακομη παιζει  αλλα μαλλον απο αυριο θα φανει.....

Δημοσ.

Οταν κανεις ακυρωση δεν θα στην κοψει τη συνδρομη εκεινη τη στιγμη αλλα οταν τελειωσει ο μηνας τον οποιο ηδη εχεις προπληρωσει. Πχ αν ξεκινησες τη συνδρομη 20 μαιου, θα κοπει 20 ιουνιου. Τωρα αν εληξε ο μηνας και μετα εκανες την ακυρωση σε εχει χρεωσει ηδη τον επομενο μηνα. Οποτε θα κοπει σε ενα μηνα απο την ημερομηνια χρεωσης.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν κανεις ακυρωση δεν θα στην κοψει τη συνδρομη εκεινη τη στιγμη αλλα οταν τελειωσει ο μηνας τον οποιο ηδη εχεις προπληρωσει. Πχ αν ξεκινησες τη συνδρομη 20 μαιου, θα κοπει 20 ιουνιου. Τωρα αν εληξε ο μηνας και μετα εκανες την ακυρωση σε εχει χρεωσει ηδη τον επομενο μηνα. Οποτε θα κοπει σε ενα μηνα απο την ημερομηνια χρεωσης.

Μαλλον αυτο εγινε φιλε μου.χθες επρεπε αν το κανω....μαλλον θα χρεωθω τα 10 ευρω.......οκ δεν πειραζει.......αν μας λειπανε 10 ευρω θα ημασταν ευτυχισμενοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...