androu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Και εκεί ξαφνικά που παιζαν ολα ρολόι (ας πούμε) με συγχρονισμό γύρω στα 7,5Mbit/1 με forthnet, αρχίζουν αποσυχρονισμοί. 6 χρόνια συνδρομητής πρώτη φορά συμβαίνει οπότε παίρνω για να το κοιτάξουν αφού πρώτα έχω αφαιρέσει τηλέφωνα να δώ πως δουλεύει, αλλαγή φίλτρων με καινούρια... δοκιμή άλλου ρούτερ.. Σήμερα μετά απο τον "έλεγχο που κάνανε" με ενημέρωσαν οτι θα μείνω στα 5mbit γιατί δεν θα ειναι σταθερή αλλιώς η γραμμή. Επιστροφή στον μεσαίωνα λοιπόν. Έλα όμως που δεν σταματήσαν οι αποσυνδέσεις ακόμα και έτσι!! εδω τα στατιστικά που μου δίνει τώρα. Link Information Uptime: 0 days, 0:16:07 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 932 / 6.524 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 938 / 5.048 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 20,0 / 38,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,0 / 13,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 5 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 2 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 60 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 23.977 CRC Errors (Up/Down): 0 / 5 HEC Errors (Up/Down): 0 / 3 snr ήταν 6.5 σταθερό εδω και 6 χρονια χωρίς αποσυνδέσεις! Μένω μακριά απο το κέντρο και δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλεψη παρόλο που παραπέρα υπάρχει vdsl και πιο πριν εμάς μας έχουν ........ Μου είπαν λοιπόν να τσεκάρω την εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού διότι παρατήρησα οτι το ρούτερ δεν συγχρονίζει σε ολες τις πρίζες. πχ στην κοντινότερη με την εξώπορτα δεν ! Αν και έχω μερικές αμφιβολίες οτι πρόκειται για κάποιο εσωτερικό θέμα περισσότερο το κόβω για crosstalk ... πώς μπορώ να το τσεκάρω. Απομόνωσα 1-2 πρίζες τηλεφωνου να δω αλλά τίποτα τα ίδια ! 1
kSiS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εγώ σε παρόμοιο πρόβλημα είχα πάρει το ρούτερ και το σύνδεσα πάνω στα καλώδια του ΟΤΕ έξω από το σπίτι (μονοκατοικία) για δοκιμή. δεν είχα καμία επαφή με την καλωδίωση του σπιτιού. αυτόν τον μπακάλικο τρόπο γνωρίζω.
androu Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εμένα κατεβαίνει στον κατανεμητή της πολυκατοικίας και δεν ξέρω ποιο ακριβώς ειναι το δικό μου ζευγάρι για να δώ πως θα το συνδέσω εκεί να τσεκάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα