dr_papas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, όπως αναφέρει και ο τίτλος του παρόντος θέματος δεν μπορώ να διαβάσω αρχείο υποτίτλων στα limux mint. Εχω δοκιμάσει όλες τις κωδικοποιήσεις για ελληνικά που έχει ακόμα και το utf-8 αλλά μόλις πάει να το σώσει βγάζει ένα κόκκινο πλαίσιο που λέει ότι η κωδικοποίηση απέτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οπως λεει και το μηνυμα, καποιος χαρακτηρας καπου στο κειμενο, δεν μπορει να μετατραπει στην κωδικοποιηση που θες, γιαυτο δεν μπορει να αποθηκευτει το αρχειο. Συνηθως ειναι κατι τετοιες χαζομαρες ♪ Εκτος απο το να βρεις αλλο αρχειο, μπορεις να βαλεις το geany και να ανοιξεις το αρχειο με αυτο. Σου λεει σε ποια σειρα ειναι ο προβληματικος χαρακτηρας οταν παει να το αποθηκευσει, οποτε εσυ απλα πας εκει και τον αλλαζεις. Εγω τους σβηνω. Για να αλλαξεις την κωδικοποιηση στο geany πας document > set encoding και επιλεγεις αναλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEFTIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Άνοιξε τον υπότιτλο srt ως απλό κείμενο. Κατά προτίμηση με open office, libre office.... καλό επεξεργαστη κειμένου. Αν δε το διαβάσουν αυτοί, έχεις κατεβασει χαλασμένο υπότιτλο. Δοκίμασε άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Να δοκιμασω το geany να δω.. το θέμα είναι ότι δεν τους παίζει ούτε ο vlc player τους εμφανίζει το ίδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πρεπει να ορισεις και στον εκαστοτε player το encoding που θες. Vlc δεν εχω για να σου πω, αλλα σιγουρα υπαρχει στα options. Aν θες να σου πω για smplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παιδιά δεν βγάζω άκρη ούτε με το geany διορθώνω τη μία γραμμή μου βγάζει στην άλλη δεν κάνω δουλεία έτσι! Το θέμα είναι ότι έχοντας δοκιμάσει και ubuntu κανά δίμηνο τώρα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τους υποτιτλους. Πρεπει να ορισεις και στον εκαστοτε player το encoding που θες. Vlc δεν εχω για να σου πω, αλλα σιγουρα υπαρχει στα options. Aν θες να σου πω για smplayer Δοκίμασα και τα encoding στον vlc και τα ίδια βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 ο VLC θελει encoding "Greek (Windows-1253)" edit - /s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δοκιμάζω τώρα τον smplayer πάλι αλαμπουρνέζικα βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Στον smplayer: options > preferences > subtitles (αριστερα) > default subtitle encoding > modern greek iso-8859-7 ή modern greek windows cp1253. Αν ειναι πολλα αυτα που εχεις να αλλαξεις στο geany, χρησιμοποιησε την αντικατασταση (search > replace) και βαλε στο πανω κουτακι τον προβληματικο χαρακτηρα και απο κατω κενο (spacebar). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ανεβασε το καπου, να το επεξεργαστει καποιος σε Windows και -ισως- να στο φιξαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα το δω και θα επανέλθω. Ξανακατέβασα και ενώ το gedit δεν τον διαβάζει το geany τώρα τον δείχνει ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το gedit εχει auto detection για το encoding νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εχει αλλά δεν κάνει κατι. Κατέβασα αρκετούς και διάφορους και άλλου τους διαβάζει κανονικά και άλλους όχι. Λίγο το κακό, έτσι και αλλιώς εγώ χρειάζομαι το pc για να δώ αν είναι συγχρονισμένοι σωστά, στην τηλεόραση βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η απαντηση μου αφορα την απορια σου "το gedit δεν τα διαβαζει σωστα αλλα το geany τα διαβαζει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Yπήρξε υπότιτλος που δεν το διάβασε κανένα από τα δύο ούτε το geany τον κωδικοποίησε σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα