Προς το περιεχόμενο

Που βρίσκεται το Android 6.0 Marshmallow μετά από οκτώ μήνες;

Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιγά τα αυγά.. Αφού τα core apps γίνονται update κάθε μέρα.. Gmail, chrome, dialer και άλλα τόσα κάθε δύο μέρες αναβαθμιζονται... Και που έχει Android 6.0 του κινητό μου έχω μείνει στην 4.4 που με καλύπτει και πάει όπως πρέπει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένας βασικός λόγος που σε κάνει να αγοράζεις το επόμενο Android είναι η ξεπερασμένη έκδοση του λειτουργικού. Αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά που έδωσε η Google. Δεν είναι κάτι καινούριο... Κρίμα, γιατί πολλά από τα κινητά με Android είναι αξιοπρεπέστατα μηχανήματα... Τόσους μήνες μετά την κυκλοφορία του και να έχει τόσο χαμηλό ποσοστό...

Παιδιά μεσα σε ολα αυτά τα ποσοστά προσμετρουνται ποια κινητά; Πειραγμενα απειραχτα, με custom και οχι rom δηλαδή;

Τα μετράνε όλα. Από το play store βγαίνουν τα στατιστικά. Οπότε αν έχεις custom rom και μπαίνεις play store, σε μετράνε.

εμενα μια χαρα ποιο γρηγορο το εκανε.

Πώς; Αφού το εκτελέσιμο είναι αδρανές.

Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό αλλά ότι στο θέμα ασφάλειας σε αφήνει ξεκρέμαστο....

Κατι τετοιο πρεπει να το δουμε συγκριτικα με τον ανταγωνισμο. Ε συγκριτικα με τον ανταγωνισμο, το android ειναι φρουριο απορθητο. Το εταιρο μεγαλο λειτουργικο ειναι απλα σουρωτηρι.

έχει ο πατέρας μου s6 με 5ρι  και εγω S6 edge μεταχειρισμένο εγώ με 6ρι . Στην πραγματικότητα απο τις 55 αλλαγές δεν υπάρχουν πολλές τόσο σημαντικές, μερικές που ξεχώρισα είναι: τον καλό έλεγχο δικαιωμάτος εφαρμογης,το encyption που είναι buggy σε πολλους,το doze και το 5GHZ hotspot. Λιγότερη κατανάλωση RAM δεν έχει, μπαταρία δεν εξοικονομεί. αμφοτερα στα 2 κινητα μαζι με το touchwiz τρώνε περισσότερη RAM απο τα Windows 10 που τα έχω σε σταθερό μηχάνημα με 16GB RAM και 4670K!

3GB

• 400 ειδικός χώρος ασφαλείας
  • 1,4GB os+ touchwiz Day 1 αγοράς.
  • 1,2GB RAM ελεύθερη για όλες τις δουλειές

το καλύτερο συγκριτικό τέστ που 'χω δει, περιμένω με αγωνία το επόμενο σου μεταξύ skateboard και ferrari

• 1 μήνα μετά...

Κατακερματισμός χωρίς τέλος...οι εταιρίες αρχίζουν και πέρνουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τον αχταρμά του android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...