Προς το περιεχόμενο

Που βρίσκεται το Android 6.0 Marshmallow μετά από οκτώ μήνες;

Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσοστά που κατέχουν - αυτή τη στιγμή - οι διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος φορητών συσκευών Android, προσμετρώντας όλες τις ενεργές συσκευές και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Android 6.0 Marshmallow.

Έτσι λοιπόν, η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google είδε το μερίδιο της να αυξάνεται, αφού ύστερα από διάστημα οκτώ μηνών και από μία πρόσφατη άνοδο της τάξεως του 2.6%, το Android 6.0 (μαζί με το Android 6.0.1) κατάφερε να φτάσει στο 10.1% όλων των ενεργών συσκευών.

Το Android 5.1 Lollipop, το οποίο διανύει τον 16ο μήνα του κύκλου ζωής του, αύξησε το ποσοστό του κατά 0.6%, αγγίζοντας ένα συνολικό ποσοστό της τάξεως του 20% και μαζί με την έκδοση 5.0 να ξεπεράσει το 35.4% στο σύνολο των ενεργών συσκευών.

Τώρα, η έκδοση Android 4.4 KitKat, η οποία δόθηκε στις Android συσκευές πριν από περίπου δυόμιση χρόνια, διατηρεί με τη σειρά της ένα εξαιρετικό μερίδιο (το μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μεμονωμένη έκδοση) της τάξεως του 31.6%.

Σημειώστε ότι η επόμενη έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος (Android N Developer Preview 3) δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από την ημερομηνία κυκλοφορίας της, με την Samsung να επισημαίνει ότι το Android 7.0 θα εμφανιστεί στις οθόνες κάποιων συσκευών μέσα στο καλοκαίρι, αυξάνοντας τον κατακερματισμό - τη στιγμή που η Google να πιέζει τους κατασκευαστές να μειώσουν τους χρόνους διαθεσιμότητας των νεώτερων εκδόσεων.

Link.png Site: Neowin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχει ο πατέρας μου s6 με 5ρι  και εγω S6 edge μεταχειρισμένο εγώ με 6ρι . Στην πραγματικότητα απο τις 55 αλλαγές δεν υπάρχουν πολλές τόσο σημαντικές, μερικές που ξεχώρισα είναι: τον καλό έλεγχο δικαιωμάτος εφαρμογης,το encyption που είναι buggy σε πολλους,το doze και το 5GHZ hotspot. Λιγότερη κατανάλωση RAM δεν έχει, μπαταρία δεν εξοικονομεί. αμφοτερα στα 2 κινητα μαζι με το touchwiz τρώνε περισσότερη RAM απο τα Windows 10 που τα έχω σε σταθερό μηχάνημα με 16GB RAM και 4670K!

3GB

• 400 ειδικός χώρος ασφαλείας
  • 1,4GB os+ touchwiz Day 1 αγοράς.
  • 1,2GB RAM ελεύθερη για όλες τις δουλειές

ουτε 7 μηνες δεν εχει ποιους 8? Ας προσεξουμε και λιγο τις ημερομηνιες βρε insomnia.

Ναι γιατι εχει μεγαλη διαφορα και το ποσοστο θα ανεβει αποτομα. :P

• Like 3

αν σκεφτούμε οτι οι μισές και παραπάνω low entry εως mid range συσκευές που τρέχουν android είναι τουλάχιστον ενός χρόνου, βρήκαμε πάνω κάτω το ποσοστό του 4,4. τουλάχιστον απαράδεκτο, γιατί δεν είναι μόνο συσκευές των 100 ευρώ, αλλά και πολύ ακριβότερες, που βγήκαν κοντά στην μετάβαση απο 4,4 σε 5 αλλά δεν πήραν ποτέ την αναβάθμιση. ευτυχώς η 4,4 είναι σχετικά σταθερή...

έχει ο πατέρας μου s6 με 5ρι  και εγω S6 edge μεταχειρισμένο εγώ με 6ρι . Στην πραγματικότητα απο τις 55 αλλαγές δεν υπάρχουν πολλές τόσο σημαντικές, μερικές που ξεχώρισα είναι: τον καλό έλεγχο δικαιωμάτος εφαρμογης,το encyption που είναι buggy σε πολλους,το doze και το 5GHZ hotspot. Λιγότερη κατανάλωση RAM δεν έχει, μπαταρία δεν εξοικονομεί. αμφοτερα στα 2 κινητα μαζι με το touchwiz τρώνε περισσότερη RAM απο τα Windows 10 που τα έχω σε σταθερό μηχάνημα με 16GB RAM και 4670K!

3GB

Έκτατσες να συγκρίνεις desktop με κινητό και μάλιστα παραξενεύτηκες που βρήκες τέτοιες διαφορές; oh,god

• Like 5

3GB

Πραγματικά... Ο Χριστός και η Παναγία!

• Like 3

Εγω αντεχω ακομα με Note 2 σε 6αρι android αυτη τη στιγμη. Οι developers των custom rom ακομα και για παλιες συσκευες σαν την δικη μου ειναι αρκετα γρηγοροι(ασχετα αν τον πρωτο μηνα συναντας και μικρα bugs).

Οσο βγαζουνε οι εταιριες συσκευες με το τσουβαλι δυσκολα θα προλαβαινουνε τον ρυθμο της Google.

Τουλαχιστον ας πιεσει η Google της εταιριες να κανουν ευκολοτερη την αλλαγη rom στις συσκευες τους ωστε να περνανε την πιο προσφατη AOSP πανω στα κινητα τους οσοι ξεμενουνε πισω απο τις αναβαθμισεις των εταιριων και οποτε βγαζει και την δικη της η εταιρια να εχουνε επιλογη να περασουνε αυτη.

Ετσι δεν θα ανεβει το ποσοστο των ατομων με την τελευταια εκδοση ?

Καταρχας οι εταιριες δεν δινουν συχνα αναβαθμισεις τωρα τελευταια οποτε Google μην αναρωτιεσαι γιατι οι περισσότεροι δεν εχουν marshmallow

Δεν θα ξεχασω τοτε με την πιο γελοια δικαιολογια οτι το S3 i9300 οτι δεν μπορουσε να βαλει το 4.4 λογω 1GB RAM ενω το J1 μια χαρα πηρε το 4.4 με 512MB RAM

• Like 2

Αν υπολογισουμε ποσες συσκευες εχει βγαλει η Samsung που ειναι μεχρι και σημερα μεχρι Android 5 και επισης τι γινεται στην μερια των κινεζων τα νουμερα ειναι απολυτως φυσιολογικα.

Για οσους ομως αγοραζουν HTC,Motorola,Nexus και συγκεκριμενες συσκευες Sony και LG τοτε ηδη εχουν Android 6. Σε αυτο ισως φταιει και ποσο καιρο κραταει ο κοσμος τα κινητα του.

Παντως το ταπεινο μου Moto E των μολις 75ευρω με Android 6 κλεινει στοματα σε παρα πολλες εταιριες/μοντελα  :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...