Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναφέρω μια απορία αλλά παρακαλώ επιχειρήματα για να βγάλω μια λύση... Δύο μήνες απομένουν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου (40 ευρώ σύνολο και οι δύο), μετακόμισα σε περιοχή που δεν έχει κάλυψη η Hol (υπάρχει γραμμή οτε αλλά δεν έχει δίκτυο η hol για να κάνω μεταφορά-φορητότητα-συνέχεια της σύνδεσής/συμβολαίου μου) και η HOL μου λέει οτι είτε περιμένω μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο, έιτε κάνω κατάργηση της γραμμής και πληρώνω το 70 ευρώ. Από την άλλη εγώ τους αναφέρω οτι πολύ ωραία θέλω να συνεχιστέι η συνεργασία μας στον άλλον αριθμό αλλά δεν είναι υπαιτιοτητά μου που δεν έχετε εκεί καθόλου υπηρεσίες, άρα δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την αναγκαστική διακοπή που πρέπει να κάνω. Επομένως διακοπή συμβολαίου, κατάργηση αριθμού(δεν με ενδιαφέρει) χωρίς να πληρώσω εγώ τα 70 Ευρώ. Και εκεί διαφωνούμε.... Απόψεις, επιχειρήματα, γνώμες, γεγονότα όλα αποδεκτά για να βγάλω μια άκρη αναίμακτα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Κάνε μια καταγγελία στην εεττ όταν λεμε κατάργιση θα διακοπεί πλήρως ο βρόχος που δουλεύει τώρα πήγες από κατάστημα τους 

Δημοσ.

Θεωρώ ότι το δίκιο είναι με το μέρος του παρόχου.
Γιατί είχες κανονικά υπηρεσία εκεί που σου κάνανε την αρχική σύνδεση.

Δημοσ.

Και εγω ετσι νομιζω... θα πληρωνα τα 40€ και τελος

Η βλακεία είναι οτι ενώ τους είπα να τους προπληρώσω τα 40 ευρώ που είναι οι δύο μήνες και να το κόψουν τώρα άμεσα(επειδή έχω ξενοικιάσει κιόλας), μου λένε όχι γιατί πάει ημερολογιακά...

Δημοσ.

οντως το ιδιο ισχυει σε ολες τις εταιρείες, η μονη λύση ειναι να κανεις φραγή και να αποσυνδέσεις τα καλώδια που πανε στο διαμέρισμα σου απο τον κατανεμητή της πολυκατοικίας

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοια θέματα φαίνεται ή αξία του Voip βγαζεις το ρουτερ κ τελος. Στο θέμα μας τώρα Φυσικά και είναι απαράδεκτο αυτό που σου λένε αν μπορείς να τους αποδείξεις ότι πας σε αστικό κέντρο που δεν έχουν υπηρεσίες με ότε ή δεκο ή συμβολαιο στο όνομα σου είναι απαράδεκτο εγώ θα επικοινωνούσα στα κέντρικα πρώτα κ αν έπαιρνα ίδια απάντηση καταγγελία εεετ . Επειδή τώρα είναι μανουρα κ χρήμα ο ανενεργός βρογχος ενδεχομένως να μεταβιβάσεις τη γραμμή σου στον επόμενο ενοικιαστή

Δημοσ.

Σε κάτι τέτοια θέματα φαίνεται ή αξία του Voip βγαζεις το ρουτερ κ τελος. Στο θέμα μας τώρα Φυσικά και είναι απαράδεκτο αυτό που σου λένε αν μπορείς να τους αποδείξεις ότι πας σε αστικό κέντρο που δεν έχουν υπηρεσίες με ότε ή δεκο ή συμβολαιο στο όνομα σου είναι απαράδεκτο εγώ θα επικοινωνούσα στα κέντρικα πρώτα κ αν έπαιρνα ίδια απάντηση καταγγελία εεετ . Επειδή τώρα είναι μανουρα κ χρήμα ο ανενεργός βρογχος ενδεχομένως να μεταβιβάσεις τη γραμμή σου στον επόμενο ενοικιαστή

Εκεί που πάω υπάρχει ήδη διαθέσιμη γραμμή ΟΤΕ και απλά τους λέω να μεταφέρουμε εκει τις υπηρεσίες που είχα. Μανούρα και χρήμα  και τρέξιμο είναι και η ΕΕΤΤ  δεν ξέρω  πόσο χρόνο κυρίως θα χρειαστεί. Το καλύτερο είναι η μεταβίβαση της γραμμής σε νέο ενοικιαστή και ουτε γάτα ουτε ζημια(δεν περιμένει κιόλας αν υπάρχει γραμμή κτλ), αλλά έλα που δεν υπάρχει νέος ενοικιαστής και ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να το πάρει στο όνομα του για όσο καιρό το έχει ξενοικιαστο(λογικό).

Edit

Στην αίτηση μεταφοράς αναφέρει: . Έχω ενημερωθεί και αποδέχομαι ότι σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η μεταφορά της υπηρεσίας που λαμβάνω στη νέα διεύθυνη, για οποιονδήποτε λόγο, η εν λόγω υπηρεσία θα καταργηθεί στην παρούσα (παλαιά) διεύθυνση, τη δηλωθείσα ημερομηνία κατάργησης. Ως εκ τούτου και για το λόγο αυτόν υπέχω υποχρέωση να υποβάλλω, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση, είτε αίτηση φορητότητας του αριθμού μου σε άλλο πάροχο είτε αίτηση διακοπής της υπηρεσίας με παράλληλη απώλεια του αριθμού μου.

Χωρίς να αναφέρει ποιός πλη΄ρωνει την διακοπή αφού δεν έχουν δίκτυο.

Δημοσ.

να ξέρεις οτι δεν υπάρχει περιοχή χωρίς κάλυψη εταιρείας,απλώς τσακώνονται με τον ποτέ και δεν τους δίνει γραμμή απο τις υπάρχουσες ,και σαν αποτέλεσμα έχει να την πληρώνει ο καταναλωτής, έλεος βρε ποτέ ,θα πρέπει τώρα ο φίλος να πληρώσει τζάμπα και βερεσέ την διακοπή του συμβολαίου ή να μην έχει τηλέφωνο .

ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ .ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ 2016 ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

*Η μεταφορά γραμμής κοστίζει περιπου 70 ευρώ ,αν το κόψεις (οταν τελειώσει το συμβόλαιο ) και θες στο νέο σπίτι τηλέφωνο αν δεν έχει γραμμή πληρώνεις άλλα 70 για νεα γραμμή .

Δημοσ.

να ξέρεις οτι δεν υπάρχει περιοχή χωρίς κάλυψη εταιρείας,απλώς τσακώνονται με τον ποτέ και δεν τους δίνει γραμμή απο τις υπάρχουσες ,και σαν αποτέλεσμα έχει να την πληρώνει ο καταναλωτής, έλεος βρε ποτέ ,θα πρέπει τώρα ο φίλος να πληρώσει τζάμπα και βερεσέ την διακοπή του συμβολαίου ή να μην έχει τηλέφωνο .

ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ .ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ 2016 ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

*Η μεταφορά γραμμής κοστίζει περιπου 70 ευρώ ,αν το κόψεις (οταν τελειώσει το συμβόλαιο ) και θες στο νέο σπίτι τηλέφωνο αν δεν έχει γραμμή πληρώνεις άλλα 70 για νεα γραμμή .

Σωστά... είναι παράνομο λες και είναι καθολική υπηρεσία.. Ώρες ώρες απορώ με τις ανοησίες που κάποιοι γράφουν στο forum ετούτο.

(to yelling κάνει το παραπάνω μύνημα πιο κωμικοτραγικό)

Δημοσ.

Δηλαδη Μακη πιστεύεις οτι η ΗΟL και καθε hol καλύπτουν ολη την ελλαδα απο ακρη σε άκρη, εχει ας πούμε η Κάσος HOL?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...