idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτο δεν λεει πουθενα οτι ειναι coolsculpting.
lele322 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εμπειρια θα εχω σε λιγο καιρο. Το χω ψαξει το θεμα πολυ.δουλευει και ειναι φθηνο.αλλα παιζουν και πολλα μουφα τυπου κρυολιπολισης ,μηχανηματα. Θα ρωτησεις πιο ακριβως μηχανημα εχετε το ακριβες μοντελο δλδ,και θα το ψαξεις στο google .σιγουρα θα βρεις μια σελιδα του .θα κοιταξεις να εχει πιστοποιιηση απο fda.π ανω απο 300 αμα δωσεις θα εισαι κοροιδο.εκτος και αν σου κανουν και αλλες θεραπειες συνδιαστικες ,πχ ραδιοσυχνοτητες. Παντως για τα πλαινα που θα κανω εγω ,δυο περιοχες δλδ,300 ευρω,συμπεριλαμβανομενου και κατι εξτραδακια περιποιησεις. Καντο.εχει αποτελεσμα. Αλλα θα εξαληψεις το προβλημα κατα 40% . Ενδεχομενος αν θα θες μετα να το εξαλειψεις ολοςδιολου την λροβληματικη περιοχη,θα πρεπει να ξανακανεις. Σε διορθωνει η κρυολ.αλλα κατα 40% .οχι 100% οπως η λιποαναροφηση
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αυτό με το 40% δεν το αντιλαμβάνομαι. Ας πούμε οτι θέλει κάποιος να χάσει δέκα κιλά λίπους στην κοιλιά. Αν κανει μια συνεδρια με τριακόσια ευρω χάνει τέσσερα κιλά; Αυτό εννοείς; Just curious.
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ας πούμε λίγα πραγματάκια για τα λιποκύτταρα και την αφαίρεσή τους, λίγο χοντρικά . Μέχρι την εφηβεία δημιουργούνται λιποκύτταρα και μετά τέλος. Έχεις όσα έχεις. Η μόνη περίπτωση να δημιουργηθούν νέα , είναι να μείνεις έγκυος. Τα λιποκύτταρα μπορούν να αυξήσουν τον όγκο τους για να αποθηκεύσουν μεγαλύτερη ποσότητα λίπους , αρκετές φορές πάνω από το αρχικό τους μέγεθος. Ο οργανισμός θα αποθηκεύσει οποιαδήποτε περισσευούμενη ενέργεια , εκεί που θα βρει λιποκύτταρα να την αποθηκεύσει. Οπότε , όπως έχει παρατηρηθεί και σε περιπτώσεις αφαίρεσης τοπικά των λιποκυττάρων (λιποαναρρόφηση), αν πάρεις πάλι τα ίδια κιλά, δε θα τα έχεις στην κοιλιά που τα είχες τα παχάκια, αλλά ετοιμάσου για περίεργη φάση. Το σώμα σου χέστηκε για την εμφάνισή σου. Και για να μην αρχίσει κανείς να λέει για άσχετα κλπ. τα παραπάνω απαντάνε στην θέση ''Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το σκέφτομαι γτi στην περιοχή της κοιλιάς ότι και να κάνω από γυμναστική κ διατροφή υπάρχει πάντα τοπικό λίπος '' του TS Αν έχει λοιπόν ήδη τις καλές συνήθειες , ας το δοκιμάσει.
lele322 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εννοω οτι απτην στοχευμενη περιοχη που θα κανεις κρυολιπολυση ,θα σου καταστρρψει το 40% των λιποκυταρων της περιοχης αυτης. Τα υπολοιπα λιποκυταρα θα επιζησουν. Δεν τα καταστρεφει ολα. Θα πρεπει να ξανακανεις. Γιαυτο και δεν ειναι επεμβαση για χοντρους. Μο ο για ατελειες. Και ενοειται πρπει να χεις τοπικο παχος μονο. Για σπλαχνικο παχος πχ μπυροκοιλια,δεν κανει 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Στις 11/6/2016 στις 4:28 ΜΜ, lele322 είπε Εμπειρια θα εχω σε λιγο καιρο. Το χω ψαξει το θεμα πολυ.δουλευει και ειναι φθηνο.αλλα παιζουν και πολλα μουφα τυπου κρυολιπολισης ,μηχανηματα. Θα ρωτησεις πιο ακριβως μηχανημα εχετε το ακριβες μοντελο δλδ,και θα το ψαξεις στο google .σιγουρα θα βρεις μια σελιδα του .θα κοιταξεις να εχει πιστοποιιηση απο fda.π ανω απο 300 αμα δωσεις θα εισαι κοροιδο.εκτος και αν σου κανουν και αλλες θεραπειες συνδιαστικες ,πχ ραδιοσυχνοτητες. Παντως για τα πλαινα που θα κανω εγω ,δυο περιοχες δλδ,300 ευρω,συμπεριλαμβανομενου και κατι εξτραδακια περιποιησεις. Καντο.εχει αποτελεσμα. Αλλα θα εξαληψεις το προβλημα κατα 40% . Ενδεχομενος αν θα θες μετα να το εξαλειψεις ολοςδιολου την λροβληματικη περιοχη,θα πρεπει να ξανακανεις. Σε διορθωνει η κρυολ.αλλα κατα 40% .οχι 100% οπως η λιποαναροφηση Το έκανες τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις