Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωωω ρε εδω μεσα δηλαδη ημαρτον δεν εχετε ιδεα και μιλατε
ολοι εσεις οι υπερμαχοι της διατροφης καταντατε κουραστικοι , ποιος σας ειπε οτι δεν κανω διατροφη ποιος σας ειπε οτι ειμαι παχυς

ΞΑΝΑ λεω μπορει καποιος να βοηθησει με καποια εμπειρια εχει καλως

πριν ξανα μιλησετε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

και εδω

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οποιος βαριετε να κανει διατροφη και γυμναστικη ψαχνει τη ποιο ευκολη λυση..αν θες να δεις διαφορες στο σωμα σου χρειαζετε πειθαρχεια..οχι να σαβουριαζουμε και μετα πως να τα χασουμε..

Ναι αγορίνα. Ότι πεις. Ξαναρίξε ένα διάβασμα στις απαντήσεις και έλα να μας τα ξαναπείς.

πριν ξανα μιλησετε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

και εδω

Αν και γενικά συμφωνώ και έχει επιστημονική βάση το όλο θέμα, οι πηγές αυτές είναι λιγο γτπ.

Δημοσ.

Αν παντως ειναι το κοστος της κρυολυσης αυτο που αναφερθηκε παραπανω ....ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να το κανει κανεις για να δει ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μια αισθητικη βελτιωση του 40%.

Μια ξαδερφη μου εκανε λιποαναρροφηση περσι (βασικα της εβγαλαν λιπος απο τα ψωμακια/μηρους  και τα εβαλαν στον πωπο) και αλλαξε απιστευτα εμφανιση!

Δεν ειχε ιδιαιτερα σοβαρο προβλημα παχους....αλλα το πριν και το μετα ηταν μεγαλη διαφορα πραγματι!

Πληρωσε 2200 ευρω εαν θυμαμαι καλα...

Απο παρενεργειες ειχε μαλανιασματα και λιγους πονους τις πρωτες μερες.

Το κακο ειναι οτι ψηνεται και η δικια μου τωρα να κανει και δεν με βλεπω να το γλυτωνω το κουστουμι!

Δημοσ.

Έβαλα κάτι απλό μπας κ καταλάβει λιιιγο. Η εγχείριση περνάει μετά σε άλλο επίπεδο κ δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα

Δημοσ.

Με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα για λιπος ακριβως κατω απο τον κωλο, δεξια βασικα που δε χαμπαριάζει απο τιποτα.

Ελεγα να περασω απ τον πλαστικο μια βολτα μετα την εξεταστικη να δω τι θα μου πει

Δημοσ.

Μετά από απώλεια βάρους πολλές φορές υπάρχουν περιοχές με συσσωρευμένο λίπος το οποίο δεν φεύγει με καμία διατροφή και σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν με γυμναστική.

Για αυτούς απευθύνονται αυτές οι επεμβάσεις και για αυτό ρωτάει ο TS.

Ξαφνικά μεταμορφώθηκαν όλοι σε Personal trainers εδώ μέσα και πετάνε συμβουλές...

• Like 1
Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι ψηνεται και η δικια μου τωρα να κανει και δεν με βλεπω να το γλυτωνω το κουστουμι!

Τι να γλιτώσεις; Να βρει λεφτά μόνη της να κάνει οτι θέλει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν παντως ειναι το κοστος της κρυολυσης αυτο που αναφερθηκε παραπανω ....ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να το κανει κανεις για να δει ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μια αισθητικη βελτιωση του 40%.

Μια ξαδερφη μου εκανε λιποαναρροφηση περσι (βασικα της εβγαλαν λιπος απο τα ψωμακια/μηρους και τα εβαλαν στον πωπο) και αλλαξε απιστευτα εμφανιση!

Δεν ειχε ιδιαιτερα σοβαρο προβλημα παχους....αλλα το πριν και το μετα ηταν μεγαλη διαφορα πραγματι!

Πληρωσε 2200 ευρω εαν θυμαμαι καλα...

Απο παρενεργειες ειχε μαλανιασματα και λιγους πονους τις πρωτες μερες.

Αρχηγέ εσύ θα τα χαρείς. Πες στον πλαστικό τι σου αρέσει και εσένα στην τελική χαχα

Δημοσ.

εάν η τιμή ειναι τοσο υψηλη δεν βλεπω τον λογο να κατσει καποιος να παγωσει να πληρωσει και τοσα λεφτα και να μην εχει και το αμαεσο αποτελεσμα

παντως αν καποιος εχει κανει κ μπορουσε να μας πει σιγουρα θα ηταν καλα

Δημοσ.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Γι αυτό λέω ότι άμα έχεις τα φράγκα μπορείς να είσαι όσο ωραίος θέλεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...