arxangelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 πωωω ρε εδω μεσα δηλαδη ημαρτον δεν εχετε ιδεα και μιλατεολοι εσεις οι υπερμαχοι της διατροφης καταντατε κουραστικοι , ποιος σας ειπε οτι δεν κανω διατροφη ποιος σας ειπε οτι ειμαι παχυς ΞΑΝΑ λεω μπορει καποιος να βοηθησει με καποια εμπειρια εχει καλως πριν ξανα μιλησετε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ και εδω 1
j0hnn1e Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 οποιος βαριετε να κανει διατροφη και γυμναστικη ψαχνει τη ποιο ευκολη λυση..αν θες να δεις διαφορες στο σωμα σου χρειαζετε πειθαρχεια..οχι να σαβουριαζουμε και μετα πως να τα χασουμε.. Ναι αγορίνα. Ότι πεις. Ξαναρίξε ένα διάβασμα στις απαντήσεις και έλα να μας τα ξαναπείς. πριν ξανα μιλησετε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ και εδω Αν και γενικά συμφωνώ και έχει επιστημονική βάση το όλο θέμα, οι πηγές αυτές είναι λιγο γτπ.
damian1977 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αν παντως ειναι το κοστος της κρυολυσης αυτο που αναφερθηκε παραπανω ....ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να το κανει κανεις για να δει ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μια αισθητικη βελτιωση του 40%. Μια ξαδερφη μου εκανε λιποαναρροφηση περσι (βασικα της εβγαλαν λιπος απο τα ψωμακια/μηρους και τα εβαλαν στον πωπο) και αλλαξε απιστευτα εμφανιση! Δεν ειχε ιδιαιτερα σοβαρο προβλημα παχους....αλλα το πριν και το μετα ηταν μεγαλη διαφορα πραγματι! Πληρωσε 2200 ευρω εαν θυμαμαι καλα... Απο παρενεργειες ειχε μαλανιασματα και λιγους πονους τις πρωτες μερες. Το κακο ειναι οτι ψηνεται και η δικια μου τωρα να κανει και δεν με βλεπω να το γλυτωνω το κουστουμι!
arxangelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έβαλα κάτι απλό μπας κ καταλάβει λιιιγο. Η εγχείριση περνάει μετά σε άλλο επίπεδο κ δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα για λιπος ακριβως κατω απο τον κωλο, δεξια βασικα που δε χαμπαριάζει απο τιποτα. Ελεγα να περασω απ τον πλαστικο μια βολτα μετα την εξεταστικη να δω τι θα μου πει
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μετά από απώλεια βάρους πολλές φορές υπάρχουν περιοχές με συσσωρευμένο λίπος το οποίο δεν φεύγει με καμία διατροφή και σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν με γυμναστική. Για αυτούς απευθύνονται αυτές οι επεμβάσεις και για αυτό ρωτάει ο TS. Ξαφνικά μεταμορφώθηκαν όλοι σε Personal trainers εδώ μέσα και πετάνε συμβουλές... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το κακο ειναι οτι ψηνεται και η δικια μου τωρα να κανει και δεν με βλεπω να το γλυτωνω το κουστουμι! Τι να γλιτώσεις; Να βρει λεφτά μόνη της να κάνει οτι θέλει. 1
fylatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αν παντως ειναι το κοστος της κρυολυσης αυτο που αναφερθηκε παραπανω ....ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να το κανει κανεις για να δει ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μια αισθητικη βελτιωση του 40%. Μια ξαδερφη μου εκανε λιποαναρροφηση περσι (βασικα της εβγαλαν λιπος απο τα ψωμακια/μηρους και τα εβαλαν στον πωπο) και αλλαξε απιστευτα εμφανιση! Δεν ειχε ιδιαιτερα σοβαρο προβλημα παχους....αλλα το πριν και το μετα ηταν μεγαλη διαφορα πραγματι! Πληρωσε 2200 ευρω εαν θυμαμαι καλα... Απο παρενεργειες ειχε μαλανιασματα και λιγους πονους τις πρωτες μερες. Το κακο ειναι οτι ψηνεται και η δικια μου τωρα να κανει και δεν με βλεπω να το γλυτωνω το κουστουμι! Αρχηγέ εσύ θα τα χαρείς. Πες στον πλαστικό τι σου αρέσει και εσένα στην τελική χαχα
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν μένεις Θεσσαλονίκη, αυτή η προσφορά προφανώς θα σε ενδιαφέρει.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ε αυτα τα ιμιτασιον λογικο να ειναι τσιπικα, το coolsculpting κοιλια στα λεφτα που ειπα παιζει.
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 επεσα σημερα κατα τυχη σε ιατρικο κεντρο αισθητικης και γραφει (για Βελγιο που ειμαι εγω) 500€ (μικρη κεφαλη) ή 1000€ (μεγαλη) ανα ζωνη θεραπειας. για να εχεις μια ιδεα των τιμων που παιζουν γενικα. http://www.espace-braffort.be/en/Coolsculpting.php
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Κι εδω στα 500 την εχουν. Φυσικα δεν φτανει μια για κοιλια.
arxangelos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 εάν η τιμή ειναι τοσο υψηλη δεν βλεπω τον λογο να κατσει καποιος να παγωσει να πληρωσει και τοσα λεφτα και να μην εχει και το αμαεσο αποτελεσμα παντως αν καποιος εχει κανει κ μπορουσε να μας πει σιγουρα θα ηταν καλα
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Γι αυτό λέω ότι άμα έχεις τα φράγκα μπορείς να είσαι όσο ωραίος θέλεις 1
arxangelos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εγω παντως οπου ρωτησα 150 ευρο μ ειπαν ΛΙΝΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις