arxangelos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Έχει κάνει κανείς; πόσο κόστισε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το σκέφτομαι γτ στην περιοχή της κοιλιάς ότι και να κάνω από γυμναστική κ διατροφή υπάρχει πάντα τοπικό λίπος
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Για κοιλιά είχα ρωτήσει για τον άντρα και έκανε 2000 η συνεδρία (500 ευρώ η κεφαλή και θα του έβαζαν 4). Είπε προτιμάει να κάνει διατροφή και γυμναστική. 1
menostospitimou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μόλις το γκούγκλαρα αλλά δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Αν είσαι πάνω από 40, έχεις ήδη λιώσει στην γυμναστική πάνω από 2 χρόνια και δεν έχεις λίπος πουθενά αλλού, τι να σου πώ, σκέψου το. Αλλιώς δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Έχεις ήδη μιλήσει με γυμναστές και διατροφολόγους για το θέμα?
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μην με πάρετε με τις πέτρες, αλλά νομίζω άλλη μια παρλαπίπα που ανακάλυψε ή "ανακάλυψε" κάποιος για να κάνει τον κόσμο να νομίζει οτι θα χάσει βάρος χωρίς την προσπάθεια και την πειθαρχία που απαιτείται για μια σωστή διατροφή και εκγύμναση του σώματος. 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 'Εχω μια γνωστή που έχει κάνει πάντως και λέει έχει αποτέλεσμα. Υποτίθεται αυτό είναι κάτι σαν κρυοπηξία για το λίπος όπου μετά δεν μπορεί να ξαναμαζευτεί τόσο πολύ στην περιοχή.
arxangelos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εδω μιλαμε για αφαιρεση των λιποκυτταρων... μπορει να εισαι 30 κιλα μονο κοκαλα αλλα επειδη εχεις παραπολλα λιποκυταρα σε ενα σημειο (επειδη παλια ησουν παχυσαρκος ας πουμε) να μην φευγει με τιποτα το λιπος ή ακομη και να φυγει ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ κατευθειαν μολις ξεκινησεις να τρως κανονικα(οχι παραπανω). ειναι το λεγομενο τοπικο παχος τωρα δεν νομιζω να ισχυει αυτη η τιμη ξερω οτι ειναι καπου στα 300 ευρο η συνεδρια απλα αν ειχε κανει καποιος κ εχει εμπειρια θα ηθελα να το ακουσω
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Έχει κάνει κανείς; πόσο κόστισε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το σκέφτομαι γτ στην περιοχή της κοιλιάς ότι και να κάνω από γυμναστική κ διατροφή υπάρχει πάντα τοπικό λίπος Ο,τι και να κανεις; Οχι φιλε μου, με σωστη διατροφη χανεται το τοπικο λιπος. Με διατροφη + αεροβικη χανεται λιγο πιο γρηγορα. Με διατροφη + βαρη χανεται ακομη πιο γρηγορα + φτιαχνεις πιο ομορφο σωμα, οχι απλα πιο αδυνατο. Αυτα τα λεω απο προσωπικη εμπειρια. Απο 35% bf εχω πεσει στο 12%. Απλα θελει χρονο, υπομονη και πεισμα. 4
arxangelos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 ρε παιδια γιατι βγαινεται παντα εκτος θεματος δεν ρωτησα συμβουλες περι διατροφης και γυμναστικης, ρωτησα κατι συγκεκριμενο 10 1
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η τιμή εκεί είναι, ρώτησα πριν ενα μηνα στο δερματολόγο που κανω αποτριχωση. Με τοσο λιγα που λες εσυ αμφιβαλλω αν θα ειναι οντως κρυολιπόλυση ή κάτι άλλο φαση bodyline και Πρινου.
j0hnn1e Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αυτά που λένε οι υπέρμαχοι της γυμναστικής ειναι αστεία. Εάν κάποιος εχει ιδεα απο Κυτταρική υπερπλασία και υπερτροφία θα καταλάβαινε τι εννοεί ο άνθρωπος. Εκτός αν ειναι υγιεινό να τρώει με το σταγονόμετρο, με ζυγαριά και με προορισμούς μια ζωή. Δεν εχω ιδεα για αυτόν τον τροπο, αλλα το Νυστέρι ειναι λογικα η μόνη λύση γι αυτό που περιγράφεις. 2 1
Flaoutistas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πως μπορει καποιος να υπολογισει το % του σωματος του;Ειδα εναν μετρητη στο ιντερνετ που και καλα βαζεις τα κιλα σου και περιμετρο μεσης.. λεει τιποτα αυτο;
fylatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πως μπορει καποιος να υπολογισει το % του σωματος του; Ειδα εναν μετρητη στο ιντερνετ που και καλα βαζεις τα κιλα σου και περιμετρο μεσης.. λεει τιποτα αυτο; Με ένα παχύμετρο σε διάφορα σημεία του σώματος και έναν τύπο υπολογισμού, με την χρήση ηλεκτροδίων και με έμμεσο υπολογισμό της διαπερατότητας του σώματος ή με απόλυτη ακρίβεια με dexa scan. 1
Caiaphas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Στη θεση σου θα προτιμουσα λιποαναρροφηση, νομιζω πως εχει καλυτερα αποτελεσματα
arxangelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 οταν το προβλημα δεν ειναι μεγαλο μου ειπαν οτι ειναι καλη επιλογη η κρυολιπολυση. Ειδα και κατι βιντεο στο youtube.
panatha1369 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 οποιος βαριετε να κανει διατροφη και γυμναστικη ψαχνει τη ποιο ευκολη λυση..αν θες να δεις διαφορες στο σωμα σου χρειαζετε πειθαρχεια..οχι να σαβουριαζουμε και μετα πως να τα χασουμε.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις