johninio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα ηθελα αν μπορειτε να μου απαντησετε καποιες ερωτησεις που εχω πανω στο mobile internet.εχω στην κατοχη μου ενα κινητο vodafone(φοιτητικο) που δεν το χρησιμοποιω (20€ καρτα του βαζω τον χρονο) και το εχω μονο για τα mb αφου το κανω tethering στο λαπτοπ απο ενα παλιο κινητο που εχω. Επισης εχω ενα στικακι vodafone του 2012(ετσι νομιζω,3G) φοιτητικο οπου το ειχα παρει απο προσφορα που κυκλοφορουν στα πανεπιστημια με 7€ τα 5gb(απλα χρεωνω το καρτοκινητο).Λοιπον και τα δυο τα χρησιμοποιω στις διακοπες μονο για τα mb τους. Παμε λοιπον στις ερωτησεις. 1)Μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα του κινητου στο στικακι ετσι ωστε να μην κανω tethering?Αν οχι μπορω να παω στη vodafone να μου δωσει μια καρτα για τα mb του κινητου η πρεπει να εχω συνδεση; 2) Αξιζει να παρω στικακι 4g (καποιας αλλης μαρκας ) και αν ναι θα δουλεψει με την καρτα vodafone? 3)πρεπει να αλλαξω τις καρτες σε 4g?
panos- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εφόσον οι κάρτες είναι μετά το 2010 δεν χρειάζεται αλλαγή. Με ένα καινούριο στικάκι δεν θα κερδίσεις κάτι. Επίσης μπορείς να την βάλεις στο στικ λειτουργεί κανονικά.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 εναλλακτικα μπορει να θες να παρεις ενα Mifi ωστε να βαζεις την καρτα στην συσκευη σαν ρουτερ και να δινεις ασυρματα ιντερνετ σε πολλες συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα