Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θα ηθελα τα φωτα σας,εχω ενα home cinema lg το οποιο ειναι 5,1,λογω του οτι εχει χαλασει το player του dvd εχω εναν ενισχυτη και player pioneer και θελω να ριξω τα ηχεια εκει ωστε να παιζει πλεον στον νεο ενισχυτη.το ερωτημα ειναι το εξης: ο ενισχυτης υποστηριζει ηχεια μονο με rca τα ηχεια μου εμενα ειναι σκετα χωρις βισμα rca.τι πρεπει να κανω?να αγορασω καρφια rca και να ενωσω τα ηχεια ετσι η δε θα εχει αποτελεσμα?

Δημοσ.

Κακακακαααατσε.

Πρέπει να είναι συγκεκριμενα ohm, watt κι εγώ δε ξέρω τι άλλο. Αλλιώς μπορεί να τα κάψεις, είτε να παίζουν χαμηλότερα απ' οτι πρέπει. Έμπλεξες.

Προτείνω να αφήσεις το LG με τα ηχεια του στη θέση του. Και να καρφώσεις πάνω του το Pioneer. Βουαλα!

Τέλειος ήχος και βλέπεις και τις ταινιουλες σου. Τυχερεεε.

Επόμενος...

Δημοσ.

Και πως θα γινει αυτο απ το ενα να παιρνει εικονα και απ το αλλο ηχο? Μπορεί να είναι πολυ απλο αλλα εγω ειμαι ασχετος.χαχαχα

Δημοσ.

Πες συγκεκριμενα ποια μοντελα ειναι να δουμε τι εισοδους και εξοδους εχουν για να μπορεσουμε να βοηθησουμε.

Δημοσ.

Και πως θα γινει αυτο απ το ενα να παιρνει εικονα και απ το αλλο ηχο? Μπορεί να είναι πολυ απλο αλλα εγω ειμαι ασχετος.χαχαχα

Θα συνδεσεις το pioneer μέσω του hdmi στην τηλεόραση. Θα πάρεις τον ήχο (ψηφιακο/αναλογικό) του pioneer και θα το συνδεσεις στο LG home theater. Μετά θα επιλεξεις απο το μενού του LG την είσοδο του ήχου (ψηφιακο/αναλογικό ανάλογα τι χρησιμοποιησες τελικά).

Αν δε καταλαβαινεις, πες σε φιλο/γείτονα/συγγενή να σε βοηθήσει. Να κατέχει όμως.

Δημοσ.

ο Pioneer εχει αυτο που λες για την επιλογη εξοδου ηχου το lg οχι.οκ θα το ψαξω παντως ευχαριστω

Θα συνδεσεις το pioneer μέσω του hdmi στην τηλεόραση. Θα πάρεις τον ήχο (ψηφιακο/αναλογικό) του pioneer και θα το συνδεσεις στο LG home theater. Μετά θα επιλεξεις απο το μενού του LG την είσοδο του ήχου (ψηφιακο/αναλογικό ανάλογα τι χρησιμοποιησες τελικά).

Αν δε καταλαβαινεις, πες σε φιλο/γείτονα/συγγενή να σε βοηθήσει. Να κατέχει όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...