Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας προσφατα μ κανανε δωρο αν home cinema κ εχω καποια προβληματακια!

θα ηθελα να συνδεσω την τηλεοραση μ οταν παιζει ν ακουγετε στα ηχεια του home cinema!!!!

το home cinema ειναι αυτο http://www.public.gr/product/sound-and-vision/home-cinema/home-cinema-set/samsung-ht-j5150-home-cinema-51/prod7570262pp/

και η τηλ μ αυτη https://www.philips.gr/c-p/40PFL7605H_12/7000-series-led-tv-with-ambilight-spectra-2-and-pixel-precise-hd

το home cinema  εχει optikal εισοδο και 2 κοκκινο λευκο rca  ενω η τηλ εχει μια εξοδο digital audio out

ισως με ενα καλωδιο rca single to rca με 2???

συνδεσα την τηλ με το home cinema με ενα  καρφι π βγαινει σε 2 rca κοπκκινο λευκο και ειχα ηχο στα 2 μ ηχεια στο δεξιο κ στο αριστερο αλλα ταυτοχρονα ακοιγοτανε κ στην τηλ ο ηχος κ επρεπε να κλεινω τον ηχο στην τηλ (το βυσμα το εβαλα στην υποδοχη για ακουστικα πισω στην τηλ)

ευχαριστω προκαταβολικα κ μετα θα παμε στο αλλο το θεμα γτ ακουγονται μονο τα 2 ηχεια η αν ετσι πρεπει ν ακουγονται η αν πρεπει ν ακουγονται ολα! ενω κατα τον ελενχο δουλευουν ολα τα ηχεια 

Δημοσ.

Χμμμ. Δε το έχω κοιτάξει στο δικό μου.

Απο τη στιγμή που έχει η τηλεόραση οπτική ίνα (έξοδος) και οπτική ίνα το home (είσοδος), γιατί δε τα συνδεεις? Κι επιλέγεις στις δυο συσκευες τις αντίστοιχες ρυθμισεις.

Εναλλακτικα,

RCA (άσπρο, κόκκινο) απο την τηλεόραση (έχει?) στο RCA του home (σίγουρα έχει). Επιλέγεις τις αντίστοιχες ρυθμισεις στις 2 συσκευες.

3η περίπτωση,

Αυτό που έκανες αυτό με το καρφί και τον ανταπτορα RCA. Και δουλεύεις χειροκινητα, αυξομοιωνεις εντασεις.

Γιατί δουλεύουν μόνο 2 ηχεια?

Μάλλον πρέπει να εκμεταλλευτεις την ψηφιακή θύρα. Λογικά θα δουλέψει ως 2.1 (2 ηχεια και 1 subwoofer)

Εκτός κι αν παίζει περιεχόμενο με 5.1 ψηφιακο ήχο. Εμένα έχει ρύθμιση να παίζει σε ολα (5.1) ακόμα κι αν δεν υποστηριζεται. Έχει πιο δυνατό ήχο. Κάνεις πάρτυ.

Για τα αναλογικα, δε νομίζω να βρεις γιατρειά. Μπορεί να κάνω λάθος.

Εγώ αυτό που κάνω είναι να δουλεύω μόνο τον ψηφιακο ήχο. Έχει μόνο μια ψηφιακή θύρα το home. Και κάθε φορά αλλάζω το βύσμα απο το πισι, στο playstation 3 και 4, android tv. Δεν ασχολούμαι καθόλου με αναλογικα. Μπερδε-way, το ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι πως δν εχει οπτικη η τηλεοραση...εχει μαι εξοδο digital audio out και ειναι καπως σαν rca και ισως αν υπαρχει καλωδιο rca και απο 1 βγαινει σε 2!

το θεμα ειναι πως δν εχει οπτικη η τηλεοραση...εχει μαι εξοδο digital audio out και ειναι καπως σαν rca και ισως αν υπαρχει καλωδιο rca και απο 1 βγαινει σε 2!

Δημοσ.

φίλε μου η εξοδο digital audio out που έχει η τηλεόραση ειναι για ψηφιακό ήχο σε ενισχυτή εσυ δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις δεν έχει ο ενισχυτής σου τέτοια είσοδο, πρέπει να παίξεις με hdmi και η τηλεόραση και ο ενισχυτής έχουν hdmi audio return με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο manual .

το διάβασες το manual;;;

οπώς το έχεις τώρα είναι λογικό να ακους μόνο δεξ-αριστ ηχείο , 5,1 ακούς μόνο με ψηφιακή σύνδεση και φυσικά ταινία με 5,1. 

• Like 1
Δημοσ.

η τηλ νομιζω εχει hdmi arc καπως ετσι .....chios λες να το συνδεσω εκει? εγω θελω ν ακουγετε η τηλ μ απο τα ηχεια του home cinema....και αυτο εμ τα ηχεια με μπερδευει..κανονικα δν θα επρεπε να ακουγετε απο ολα?

πως μπορω να ανεβασω φωτο εδω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...