Προς το περιεχόμενο

Silverstone Argon AR08 Review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H SIlverstone είναι μια γνωστή σε όλους μας εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα της αγοράς καθώς διαθέτει προϊόντα ψύξης, αξεσουάρ, κουτιά υπολογιστών, τροφοδοτικά και διάφορα άλλα.

Κατά καιρούς έχουν περάσει από τον πάγκο δοκιμών μας αρκετά από τα προϊόντα και σήμερα ένα ακόμη πρόκειται να ανέβει για δοκιμές.

Πρόκειται για μια μικρών διαστάσεων ψύκτρα που έφτασε πρόσφατα στο εργαστήριό μας η οποία έχει την ονομασία Argon AR08 και με την οποία η εταιρεία σκοπεύει τα ταράξει τα νερά της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Σύμφωνα με την Silverstone, η εν λόγω ψύκτρα παρά τις ιδιαίτερα μικρές της διαστάσεις μπορεί να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από άλλα μοντέλα του ανταγωνισμού ενώ ταυτόχρονα θα έχει και ένα σημαντικά χαμηλότερο κόστος απόκτησης.

front2.jpg

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς έχει ετοιμάσει αυτή τη φορά η Silverstone, μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

Link.png Site: Silverstone Argon AR08 Review 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν τέτοιες ψυχτρες ,στα μικρά itx κουτιά δε χωράνε ,στα μεγάλα itx τύπου prodigy, χωράνε και κανονικές ψυχτρες .

Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν τέτοιες ψυχτρες ,στα μικρά itx κουτιά δε χωράνε ,στα μεγάλα itx τύπου prodigy, χωράνε και κανονικές ψυχτρες .

Σε επεξεργαστές που δεν είναι για οβερκλοκ δεν χρειάζεται πιο μεγάλη,και εγώ μία τέτοια έχω της κουλερμαστερ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα βγήκε τελευταίο ή μέτριο προς χαμηλό και είναι απλά 1 ευρώ φθηνότερο από το Arctic Freezer Xtreme Rev. 2 (Που στο skroutz 30.1 το πουλάνε -εκτός αν ήταν κόλπο για να αγοράσει κόσμος το Arctic Freezer Xtreme Rev. 2 γιατι θα πάει το μυαλό τους να δούνε τιμές skroutz  :P - )

και παρόλα αυτά σούπερ αξιολόγηση και great value (ενώ έχει μόνο 6 cooper pipes ενώ άλλα cooler στην κατηγορία της τιμής συμπεριλαμβανομένου και του Arctic Freezer Xtreme Rev. 2  έχουν 8 pipes και κοστίζουν τα ίδια ή λιγότερα χρήματα επίσης το Arctic Freezer Xtreme Rev. 2 έχει και περισσότερα fins και μεγαλύτερη επιφάνεια... αρα που είναι το great value από την στιγμή που παίρνεις λιγότερα με τα ίδια λεφτά που δίνεις για άλλα που σου προσφέρουν περισσότερα

δεν έχει νόημα να κάνετε reviews αν όλα τα βάζετε καλές βαθμολογίες και εditors choice κτλ τότε δεν έχει αξία ειναι σαν την γκόμενα που κάθισε σε όλη την τάξη... δεν έχει αξία :P

δεν πήρατε τίποτα ως feedback απο το προηγούμενο post μου στο οποίο συμφώνησαν ενα σορό άτομα...εγώ για εσάς το λεω.. τεσπα.

Αν θέλετε απλά να γεμίζετε generic κατεβατά χωρίς αξία για να γεμίζετε με φωτογραφίες και βαθμολογίες χωρίς λόγο δικό σας θέμα (ή θέλετε να προσελκύσετε χορηγούς για να τους παινεύετε ή συμβαίνει ήδη αυτό;  )κάντε το...

Τα δικά μου "2 cent" είναι πως πιστεύω (επειδή ήδη υπάρχουν χιλιάδες τέτοια blog κτλ) μεγαλύτερη αξία έχει η τίμια αξιολόγηση απο γνώστη που να έχει ασχοληθεί με το προϊόν αλλά και με ανταγωνιστικά για να αφήσει μια πραγματική real life άποψη... 

Επεξ/σία από Mr_Muscle
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...