Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμητες, θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει ο ενισχυτης SONY STR-DE445 για τα σημερινα δεδομενα. Ειναι αρκετα παλιος αλλα μου τον χαρισε ο θειος μου μαζι με 5 δορυφορους και 1 Subwoofer της Roister. Καθως σκοπευω να τον συνδεσω στο PC που απο εκει θα κανω αναπαραγωγη μουσικη/ταινιες δεν ξερω αν αξιζει. Θελω να εχω αρκετα καλο Surround. Σε περιπτωση που παιζει ρολο η μητρικη του pc ειναι η Asus Maximus VIII Hero η οποια φοραει  ESS ES9023P digital-to-analog converter (DAC). Αν πιστευετε πως η τεχνολογια εχει προχωρησει αρκετα και οτι δεν θα δω καλο αποτελεσμα με αυτον τον ενισχυτη προτεινεται μια τιμη πωλησης. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

γιατι δεν το δοκιμαζεις να το ακουσεις και μονος σου;

επισης ο θειος σου φανταζομαι στο χαρισε για να το κρατησεις οχι για να το πουλήσεις, ισως να στεναχωρηθεί εαν μαθει οτι το πουλησες.. :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα πρως το παρων μου εχουν καει δυο mid range στα Roister οποτε πρεπει να δωσω λεφτα για να το ακουσω να παιζει σωστα. Πρεπει να δωσω λεφτα για οπτικη ινα (γυρω στα 15ευρω) γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι το καλυτερο καλοδιο σε θεμα ποιοτητας. Επισης για να συνδεσω ενισχυτη με το pc χωρις οπτικη ινα υπαρχει ενα θεμα, το pc βγαζει μια εξοδο την οποια ονομαζει Center/Sub ενω ο ενισχυτης εχει μια εξοδο για Center και αλλη για Sub. Ο θειος πηγε σε Harman Kardon πολυ ανοτερης ποιοτητας και δεν τον νοιαζουν καν τα Roister και ο Sony. Μιλαμε για ανθρωπο που εχει logitech z5500 (τα οποια τον ψηνω να μου τα δωσει) σε δοματιο 2χ3.

Δημοσ.

Εφοσον και οι δυο συσκευες εχουν οπτικη ινα εισαι κομπλε. Μην περιμενεις βεβαια να ακους τα συγχρονα φορμα ηχου η δυνατες ενταςεις και ποιοτητες. Συνεδεσε τα και ακου ο ιδιος πιστευω θα σε καλυψουν αυτα που χεις γι αρχη.

Δημοσ.

Εφοσον και οι δυο συσκευες εχουν οπτικη ινα εισαι κομπλε. Μην περιμενεις βεβαια να ακους τα συγχρονα φορμα ηχου η δυνατες ενταςεις και ποιοτητες. Συνεδεσε τα και ακου ο ιδιος πιστευω θα σε καλυψουν αυτα που χεις γι αρχη.

Κομπλε, θα περιμενω μερικες αποψεις ακομα και μαλλον θα τσιμπισω οπτικη ινα + ανταλακτικα mid range. 

Δημοσ.

Μια χαρα τιμιος ενισχυτης ειναι και ειδικα εφ' οσον ειναι χαρισμα, μην μιλας καθολου.

Τωρα, ειτε τον συνδεεις με οπτικη(υπαρχουν και κατω απο 15ευρω) και ερχεται το σημα αυτουσιο ψηφιακο απο την καρτα ηχου και την αποκωδικοποιηση την κανει ο ενισχυτης, Η  αναλογικα, με 3 στερεοφωνικα RCA καλωδια και την αποκωδικοποιηση την κανει η καρτα ηχου, που προφανως θα υποστηριζει πιο πολλα φορμα ηχου και θα ειναι καλυτερης ποιοτητας οσον αφορα την αποκωδικοποιηση.

Εγω θα επελεγα την δευτερη συνδεση, την αναλογικη, για να εχει τον πληρη ελενχο η καρτα και ο ενισχυτης να ειναι απλως ενισχυτης.Θα τον εχεις μονιμος στην συνδεση 5.1 και ολα θα τα κανει η καρτα ηχου, μια και οι οδηγοι αυτης, αλλα και τα προγραμματα αναπαγωγης συνεχως αναβαθμιζονται και προστιθονται καινουργιες δυνατοτητες.

Δημοσ.

Ελα. Ο θείος είμαι. Ρε παλιοχαρακτηρα, ανηψιέ. Πολύ ευαίσθητο αυτί έχεις. Μου μοιασες.

Μια χαρά μηχάνημα είναι. Είναι και τσαμπα. Μόνο 2 καμμένα ηχεια να φτιάξεις. Ξέρεις πόσο έχει ενας σκέτος ενισχυτης? Με είσοδο ψηφιακή, εννοείται.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα τιμιος ενισχυτης ειναι και ειδικα εφ' οσον ειναι χαρισμα, μην μιλας καθολου.

Τωρα, ειτε τον συνδεεις με οπτικη(υπαρχουν και κατω απο 15ευρω) και ερχεται το σημα αυτουσιο ψηφιακο απο την καρτα ηχου και την αποκωδικοποιηση την κανει ο ενισχυτης, Η  αναλογικα, με 3 στερεοφωνικα RCA καλωδια και την αποκωδικοποιηση την κανει η καρτα ηχου, που προφανως θα υποστηριζει πιο πολλα φορμα ηχου και θα ειναι καλυτερης ποιοτητας οσον αφορα την αποκωδικοποιηση.

Εγω θα επελεγα την δευτερη συνδεση, την αναλογικη, για να εχει τον πληρη ελενχο η καρτα και ο ενισχυτης να ειναι απλως ενισχυτης.Θα τον εχεις μονιμος στην συνδεση 5.1 και ολα θα τα κανει η καρτα ηχου, μια και οι οδηγοι αυτης, αλλα και τα προγραμματα αναπαγωγης συνεχως αναβαθμιζονται και προστιθονται καινουργιες δυνατοτητες.

Ευχαριστω για την απαντηση. Η συνδεση με τα 3 RCA σε στερεο jack θα γινει ετσι σωστα? Ειμαι εντελος ασχετος σε οτι εχει να κανει με ηχο δυστυχως. :/pcxoVro.jpg

Ελα. Ο θείος είμαι. Ρε παλιοχαρακτηρα, ανηψιέ. Πολύ ευαίσθητο αυτί έχεις. Μου μοιασες.

Μια χαρά μηχάνημα είναι. Είναι και τσαμπα. Μόνο 2 καμμένα ηχεια να φτιάξεις. Ξέρεις πόσο έχει ενας σκέτος ενισχυτης? Με είσοδο ψηφιακή, εννοείται.

Πεθανα λιγο στα γελια! :P Ναι θα προσπαθησω να ψαξω για ανταλλακτικα αν και μολις ανοιξα τα Roister και τα μετρησα με πολυμετρο... Ειδα πως τα ηχεια δεν ελεγαν τιποτα ξερω γω απο πισω, ουτε μια μαρκα τιποτα και μου μυριζει κινεζια καργα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...