ilouko Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εντοπίζει κανεις κάποια διαφορά ανάμεσα στην leather θήκη της Apple για iPhone 6 Plus με αυτή για 6s plus ?Γιατί θελω να πάρω και έχουν κανένα 12αρι ευρώ διαφορά στην τιμή . Αν ειναι οι ίδιες να πάρω για το plus ενώ έχω το s plus.
Dimitrisd1998 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Φιλε μου δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα ειναι οι ιδιες ακριβως!!! Απλα αλλοι εκμεταλλευονται και θελουν να βγαλουν περισσοτερα χρηματα!!! Παρε την απλη
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 έχω την αίσθηση πως είναι λίγο διαφορετικές, και αν πάρεις 6s το 6 θα χωρέσει λίγο πιο στριμωγμένο. Ίσως κάνω λάθος όμως, δεν έχω εμπειρία.
grovolis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 έχω την αίσθηση πως είναι λίγο διαφορετικές, και αν πάρεις 6s το 6 θα χωρέσει λίγο πιο στριμωγμένο. Ίσως κάνω λάθος όμως, δεν έχω εμπειρία. Ισχύει αυτό αλλά λίγο αντίστροφα, αν πάρεις για 6 το 6s θα είναι στριμωγμένο γιατί είναι είναι λίγο πιο παχύ. Όχι ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα βέβαια. Αν είναι μικρή η διαφορά στην τιμή γνώμη μου είναι να πάρεις την σωστή. 1
Penguin of OZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 καμία διαφορά εχω το 6s και φοράει την leather σε κόκκινο του 6
InspectoR95 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καμία απολύτως διαφορά φιλαράκι μου.. πάρε την πιο φθηνή.. η ποιοτητα κατασκευης ειναι εξισου καλη.. παρε την πιο φθηνη που θα βρεις στο χρωμα που επιθυμεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα