zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Κατάθεση θα έκανα μόνο σε άτομα ενεργά στο φόρουμ με τα οποία μιλάμε καιρό και τα εμπιστεύομαι. 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Και τι σας εξασφαλιζει η αντικαταβολη? Ψυχολογικο ειναι. Εγω σχεδον παντα καταθεση, και φθηνοτερα ειναι και δεν τρεχω τον φιλο. Κορυφαια στιγμη, με φιλο που αγορασα καρτα, ηταν αγχωμενος αν εφτασε καλα κτλ, πρωτη συναλλαγη, με ρωταει: "Ρε φιλαρακι πως και με εμπιστευτηκες?" Ο αλλος φαινεται κατα 99% αν ειναι ικανος να λερωσει το ονομα του για 30-40 ή και παραπανω, ευρω. Αν δεν ειναι επικοινωνιακος δε παει να εχει και 100 αξιολογησεις...
overpower Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θα ξαναπώ ότι αυτό δε προσφέρει κάποια προστασία. Εξασφαλίζει ότι θα παραλάβεις ένα κουτί, αλλά όχι το τι θα περιέχει αυτό. Όταν γυρίσει ο κακομοίρης από τα ΕΛΤΑ στο σπίτι, ανοίξει το πακέτο και μέσα βρει πέτρες, ξεραμένη καβαλίνα αλόγου ή απλά μια χαλασμένη συσκευή, δε μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Η εκ των προτέρων κατάθεση των μεταφορικών απλά εξασφαλίζει τον πωλητή. Ο αγοραστής με αυτό τον τρόπο, πάλι δεν εξασφαλίζεται. Ζήτα δυνατότητα έλεγχου πριν την πληρωμή.
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ζήτα δυνατότητα έλεγχου πριν την πληρωμή. Νομίζω ότι τα ΕΛΤΑ δεν παρέχουν τέτοια δυνατότητα...κάποιες κούριερ ναι αλλά ανεβαίνει αρκετά το κόστος αποστολής.
overpower Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι τα ΕΛΤΑ δεν παρέχουν τέτοια δυνατότητα...κάποιες κούριερ ναι αλλά ανεβαίνει αρκετά το κόστος αποστολής. Δεν θα ειχα θεμα να τα δωσω για να ειμαι σιγουρος τι θα παραλαβω.
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δεν θα ειχα θεμα να τα δωσω για να ειμαι σιγουρος τι θα παραλαβω. Αν και έχει ξαναγίνει η συζήτηση, ούτε έτσι είσαι εξασφαλισμένος. Είναι πράγματα που δεν φαίνονται με το μάτι, ούτε καν σε λίγα λεπτά λειτουργίας (για κάποια πράγματα, όχι για όλα εννοείται). Το θέμα είναι εμπιστοσύνη και τύχη. 1
sexotik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Κανένα κούριερ δεν κάνει πια έλεγχο της αποστολής. Τοχουμε πει πολλές φορές. Μόνο η acs έκανε και το έκοψαν και αυτοί γιατί εμπλεκαν με τους αποστολείς/παραληπτες για υο ποιος φταίει σε περίπτωση ελαττώματος. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Κανένα κούριερ δεν κάνει πια έλεγχο της αποστολής. Τοχουμε πει πολλές φορές. Μόνο η acs έκανε και το έκοψαν και αυτοί γιατί εμπλεκαν με τους αποστολείς/παραληπτες για υο ποιος φταίει σε περίπτωση ελαττώματος. καλυτερα ετσι
Haldol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Κανένα κούριερ δεν κάνει πια έλεγχο της αποστολής. Τοχουμε πει πολλές φορές. Μόνο η acs έκανε και το έκοψαν και αυτοί γιατί εμπλεκαν με τους αποστολείς/παραληπτες για υο ποιος φταίει σε περίπτωση ελαττώματος. Πολύ χαίρομαι. Έτσι, η εκνευριστικότατη αντικαταβολή που πολλοί θεωρούν θείο δώρο, χάνει και τον τελευταίο λόγο ύπαρξής της. 4
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Πολύ χαίρομαι. Έτσι, η εκνευριστικότατη αντικαταβολή που πολλοί θεωρούν θείο δώρο, χάνει και τον τελευταίο λόγο ύπαρξής της. Ψυχολογικό είναι το θέμα περισσότερο νομίζω. Είναι σίγουρος ο άλλος ότι κάτι θα λάβει, ό,τι κι αν είναι αυτό! 1
Haldol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ναι, αυτό λέω κάθε φορά, αλλά ποιος μ' ακούει. Δε τους νοιάζει αν θα πάρουν κάτι που δε δουλεύει, ή ακόμα και ... πέτρες, αρκεί να έρθει ένα κουτί στο σπίτι τους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα