men in black Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν ομως ολα τα μελη του φορουμ καταλαβουν οτι η καταθαση χρηματων ειναι σιγουρο ρισκο και αποφασισουν να την αποφευγουν ,θα δεις τι ωραια ειναι η αντικαταβολη .Μονο δικαιολογίες ακουω και μαλιστα που δεν ισχυουν.Τα χρηματα τα παίρνεις σε μια εβδομαδα και μπορείς να ζητησεις καταθεση των μεταφορικων.Επισεις δεν καταλαβαινω γιατι τα μεταφορικα επιβαρυνουν μονο τον αγοραστη
mixalis95320 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν ομως ολα τα μελη του φορουμ καταλαβουν οτι η καταθαση χρηματων ειναι σιγουρο ρισκο και αποφασισουν να την αποφευγουν ,θα δεις τι ωραια ειναι η αντικαταβολη .Μονο δικαιολογίες ακουω και μαλιστα που δεν ισχυουν.Τα χρηματα τα παίρνεις σε μια εβδομαδα και μπορείς να ζητησεις καταθεση των μεταφορικων.Επισεις δεν καταλαβαινω γιατι τα μεταφορικα επιβαρυνουν μονο τον αγοραστη Γιατι ειναι αγοραστης ισως?
men in black Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ε και.......Τέλος παντων αυτο ειναι κατοπιν συμφωνιας των ενδιαφερωμενων.
petran91 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν ομως ολα τα μελη του φορουμ καταλαβουν οτι η καταθαση χρηματων ειναι σιγουρο ρισκο και αποφασισουν να την αποφευγουν ,θα δεις τι ωραια ειναι η αντικαταβολη .Μονο δικαιολογίες ακουω και μαλιστα που δεν ισχυουν.Τα χρηματα τα παίρνεις σε μια εβδομαδα και μπορείς να ζητησεις καταθεση των μεταφορικων.Επισεις δεν καταλαβαινω γιατι τα μεταφορικα επιβαρυνουν μονο τον αγοραστη Φιλε δεν εισαι αναγκασμενος να αγοραζεις με καταθεση. Εγω οπως κανω καταθεση για διευκολυνση του πωλητη οταν δω οτι εχει καλο feedback και συμμετοχη στο φορουμ, ετσι ζηταω κι εγω καταθεση για διευκολυνση μου. Ειδικα σε ατομα χωρις αξιολογησεις. Δεν θες να συνεργαστεις με τους ορους που θετει καποιος? Γιατι σκας? Πας σε αλλον. Open free world my friend. 2
fallen4ngel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν ομως ολα τα μελη του φορουμ καταλαβουν οτι η καταθαση χρηματων ειναι σιγουρο ρισκο και αποφασισουν να την αποφευγουν ,θα δεις τι ωραια ειναι η αντικαταβολη .Μονο δικαιολογίες ακουω και μαλιστα που δεν ισχυουν.Τα χρηματα τα παίρνεις σε μια εβδομαδα και μπορείς να ζητησεις καταθεση των μεταφορικων.Επισεις δεν καταλαβαινω γιατι τα μεταφορικα επιβαρυνουν μονο τον αγοραστη Με εγγραφή 29 Μαιου 16; Μάλιστα. Σε βδομάδα παίρνεις τα χρήματα; Οκ αν είναι έτσι να σου πουλήσω κάτι βρε τώρα αν βρεις καμιά πέτρα μην πεις τίποτα ή αντικαταβολή σε προστάτεψε. Μα ερώτηση μόνο σε παρακαλώ μιας και σε κόβω για παλιό μέλος ποιος ήταν ο λόγος του ban; 4
mkirikis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπερα! Χθες ενα ατομο πουλουσε overwatch(game) ειχε δυο αξιολογησεις..βεβαια ειπα για να ξεμπερδευω γρηγορα (βλακεια μου) να το κανουμε με paypal...αυτος ειπε οκ! Αφου του εστειλα το ποσο που συμφωνησαμε μου ειπε οτι τα λεφτα ειναι pending και δεν μπορει να τα χρησημοποιησει....Ομως εγω δεν εχω πλεον τα χρηματα...δηλαδη σιγουρα τα εχει αυτος! Και μου ειπε θα μου στειλει το game code οταν διορθωθει αυτο..ναι ομως εγω απο την πλευρα μου ημουν σωστος...δλδ τα λεφτα εχουν σταλθει! Υπαρχει τροπος να παρω τα χρηματα μου πισω?Σημερα ζητησα χαρη απο φιλο μου να τον ρωτησει απο το δικο του account αν υπαρχει ακομα ο κωδικος...και του απαντησε οτι "ναι πες μου γρηγορα γτ θα τον πουλησω σε 15 λεπτα"....εγω που τον ρωτησα σμρ μου ειπε θα μιλησουμε το βραδυ γτ η μανα του ειναι νοσοκομειο και πρεπει να εγχυριστει! Με λιγα λογια με δουλευει κανονικα! Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω?
petran91 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπερα! Χθες ενα ατομο πουλουσε overwatch(game) ειχε δυο αξιολογησεις..βεβαια ειπα για να ξεμπερδευω γρηγορα (βλακεια μου) να το κανουμε με paypal...αυτος ειπε οκ! Αφου του εστειλα το ποσο που συμφωνησαμε μου ειπε οτι τα λεφτα ειναι pending και δεν μπορει να τα χρησημοποιησει....Ομως εγω δεν εχω πλεον τα χρηματα...δηλαδη σιγουρα τα εχει αυτος! Και μου ειπε θα μου στειλει το game code οταν διορθωθει αυτο..ναι ομως εγω απο την πλευρα μου ημουν σωστος...δλδ τα λεφτα εχουν σταλθει! Υπαρχει τροπος να παρω τα χρηματα μου πισω?Σημερα ζητησα χαρη απο φιλο μου να τον ρωτησει απο το δικο του account αν υπαρχει ακομα ο κωδικος...και του απαντησε οτι "ναι πες μου γρηγορα γτ θα τον πουλησω σε 15 λεπτα"....εγω που τον ρωτησα σμρ μου ειπε θα μιλησουμε το βραδυ γτ η μανα του ειναι νοσοκομειο και πρεπει να εγχυριστει! Με λιγα λογια με δουλευει κανονικα! Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? Του τα έστειλες πατώντας "Send money to friends and family" ή "Pay for goods and services"? Αν το έστειλες με τον πρώτο τρόπο τα έχει πάρει και σε δουλεύει. Αν τα έστειλες με τον δεύτερο, μπορεί να έχει και δίκιο δεν είμαι σίγουρος για το πως δουλεύει αυτό, θα σου πουν οι ειδικοί.
mkirikis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Του τα έστειλες πατώντας "Send money to friends and family" ή "Pay for goods and services"? Αν το έστειλες με τον πρώτο τρόπο τα έχει πάρει και σε δουλεύει. Αν τα έστειλες με τον δεύτερο, μπορεί να έχει και δίκιο δεν είμαι σίγουρος για το πως δουλεύει αυτό, θα σου πουν οι ειδικοί. Θα ρωτησω το φιλο μου και θα δω Ευχαριστω για την πληροφορια!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ειναι θεμα χαρακτηρα μελους .Εχω πουλησει 3-4 φορες και εχω αγορασει μια δυο με προηγουμενη καταθεση και ολα πηγαν καλα .Εχει παντως ρισκο μεγαλο . ΥΓ.Μια φορα την πατησα που εστειλα νομιμο software και εγινε Λουης μετα . Καποτε το forum ηταν πιο ...οικογενειακο και οι κανονες στις αγγελιες πιο αυστηροι . Οι μεγαλες αποατες με τετοιο τροπο πληρωμης ειναι στην xe. http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,all%7Cad-257367557.html Η Ριζουπολη που λεει αν και παραπαμπει σε Αθηνα οποτε μπορει καποιος θα παω εκει εναι στη...Θεσσαλονικη και αμφιβαλλω αν ειναι υπαρκτη .
overpower Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν δεν εμπιστεύεστε για κατάθεση ολοκλήρου του ποσού, βάλτε 5-10 ευρώ για μεταφορικά και τα υπόλοιπα αντικαταβολή. Έτσι θα είστε και οι 2 ήσυχοι, για το αν όντως στείλει το αντικείμενο και για το αν όντως το πάρει. 1
Haldol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν δεν εμπιστεύεστε για κατάθεση ολοκλήρου του ποσού, βάλτε 5-10 ευρώ για μεταφορικά και τα υπόλοιπα αντικαταβολή. Έτσι θα είστε και οι 2 ήσυχοι, για το αν όντως στείλει το αντικείμενο και για το αν όντως το πάρει. Θα ξαναπώ ότι αυτό δε προσφέρει κάποια προστασία. Εξασφαλίζει ότι θα παραλάβεις ένα κουτί, αλλά όχι το τι θα περιέχει αυτό. Όταν γυρίσει ο κακομοίρης από τα ΕΛΤΑ στο σπίτι, ανοίξει το πακέτο και μέσα βρει πέτρες, ξεραμένη καβαλίνα αλόγου ή απλά μια χαλασμένη συσκευή, δε μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Η εκ των προτέρων κατάθεση των μεταφορικών απλά εξασφαλίζει τον πωλητή. Ο αγοραστής με αυτό τον τρόπο, πάλι δεν εξασφαλίζεται.
karaLRS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ στις πωλήσεις μου ζητάω κατάθεση. Βαριέμαι και δεν έχω χρονο να μπλεκω με ΕΛΤΑ. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ στις πωλήσεις μου ζητάω κατάθεση. Βαριέμαι και δεν έχω χρονο να μπλεκω με ΕΛΤΑ. Κι εγω το ιδιο και οποιος θελει....Οι αξιολογήσεις μου είναι ένα καλο δειγμα για εμπιστοσυνη.
papp0us Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ακριβώς και εγώ με τη ίδια λογική προ-καταθεση δεν κάνω ούτε στο δαλαλαι λάμα. Προσέχω από που αγοράζω, τους στελνω τα μεταφορικά*2 αν έχουν ανησυχία και τέλος. Υπάρχουν δόξα το θεό αρκετές άγγελιες για τα περισσότερα, αντικείμενα. Ότι θες το βρίσκεις με τον τρόπο που το θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα