Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν πχ θελω να παρω ενα κινητο και κανω πρωτα καταθεση και εκεινος μετα δεν μου στειλει το κινητο τι μπορω να κανω; Και τι μπορει να πει αυτος ωστε να δικαιολογειθει

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Να μην κάνεις κατάθεση σε άτομα χωρίς αξιολογήσεις. Δεν την έχουν πατήσει και λίγοι..

• Like 2
Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να μην κανεις καταθεση οσες αξιολογησεις και να εχει.

στις δικες μου αγγελιες ειμαι κατηγορηματικός "μονο απο Αθηνα". ψαξε και εσυ αυτο που θες απο αλλη αγγελια ή βαλε μια αγγελια ζητησης.

εναλλακτικα πες του να το στειλει με courier και να πας να το παραλαβεις εσυ απο τα γραφεια της εταιρειας και να κανεις ελεγχο μπροστα τους (μερικοι λενε πως δεν γινεται, εγω το εχω κανει απειρες φορες, απλα μην ερθει ο courier σπιτι σου, να πας εσυ στα γραφεια), και αν ολα ειναι ok, δινεις τα λεφτα επιτοπου. μπορει να φοβαται οτι δεν θα πας να το παραλαβεις αλλα καλυτερα να φοβαται αυτος για 5-10 ευρω μεταφορικα παρα εσυ για πολλα παραπανω.

Δημοσ.

Ααα σωσταα να ρωτήσω και κατι ακομα εγω αυτον τον βρηκα μεσω facebook

Και σε περίπτωση που δεν μου το στειλει δεν μπορω να κανω τιποτα σωστα;

Δημοσ.

Ακόμα χειρότερα. Τουλάχιστον οι αξιολογήσεις εδώ σου δίνουν και μία ασφάλεια ότι άντε αυτός δεν είναι κλέφτης, δεν έχει κλέψει στο παρελθόν.
Στο fb είναι σαν να βρήκες εναν περαστικό που σου είπε ότι πουλάει ένα κινητό, να του δώσεις τα μετρητά στο χέρι και να τον περιμένεις να πάει σπίτι να στο φέρει... 

Δημοσ.

Θα έχεις, όμως σε τι θα σε βοηθήσει? Αυτός θα πει ότι στο έδωσε και εσύ θα πεις ότι δεν στο έδωσε το κινητό.

Γενικά νομίζω αν το κυνηγήσεις νομικά υπάρχουν τρόποι να βγάλεις άκρη όμως θέλει χρόνο και χρήμα. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς εσύ, είναι αν αξίζει το ρίσκο.

Δημοσ.

αλλα καλυτερα να φοβαται αυτος για 5-10 ευρω μεταφορικα παρα εσυ για πολλα παραπανω.

Χαχαχα, πέσ' το και στον πωλητή αυτό! Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έχω κόψει τις αντικαταβολές σε ότι πουλάω. Την έχω πατήσει με τυπάκι που του έστειλα αντικαταβολή με courier, άλλαξε γνώμη και δεν παρέλαβε και φυσικά έχασα λεφτά απ'την αποστολή. Αλλά δε πειράζει, αφού εγώ πούλαγα, ε; Αυτός μη χάσει λεφτά.

Μόνο κατάθεση (ή PayPal) πλέον, ή αν είναι μεγάλης αξίας αυτό που δίνω και θέλω να δώσω την επιλογή της αντικαταβολής για διευκόλυνση, αυτό θα γίνει έπειτα από κατάθεση των μεταφορικών.

• Like 5
Δημοσ.

Χαχαχα, πέσ' το και στον πωλητή αυτό! Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έχω κόψει τις αντικαταβολές σε ότι πουλάω. Την έχω πατήσει με τυπάκι που του έστειλα αντικαταβολή με courier, άλλαξε γνώμη και δεν παρέλαβε και φυσικά έχασα λεφτά απ'την αποστολή. Αλλά δε πειράζει, αφού εγώ πούλαγα, ε; Αυτός μη χάσει λεφτά.

Μόνο κατάθεση (ή PayPal) πλέον, ή αν είναι μεγάλης αξίας αυτό που δίνω και θέλω να δώσω την επιλογή της αντικαταβολής για διευκόλυνση, αυτό θα γίνει έπειτα από κατάθεση των μεταφορικών.

+1

Δημοσ.

Όσες αξιολογήσεις και να έχει αν είναι μεγάλο το ποσό μην κάνεις κατάθεση γιατί μετά άντε να τον βρεις. Δεν το ρισκάρω ποτέ παρά για μικρό ποσό και από άτομα με παρουσία εδώ μέσα, εκτός από αξιολογήσεις. Αν περιμένεις λίγο θα βρεις και από κοντά!

Μπορείς να καταθέσεις μόνο τα μεταφορικά αν τον θεωρείς σχετικά έμπιστο (x2 για να μη σου πει ότι αν δεν το πάρεις θα τα πληρώσω διπλά), και αν αρχίσει τις δικαιολογίες θα βρεις άλλον. Και έλεγχο φυσικά κατά την παράδοση. Έτσι νομίζω είσαι αρκετά καλυμένος.

Δημοσ.

Κατάθεση ποτέ σε κανέναν και για τίποτα όσο δελεαστική και αν είναι η προσφορά αγγελία. Καλύτερα να δώσει κανείς 50-100€ παραπάνω ακομα και αν χρειαστεί να το αγοράσει απο κατάστημα παρά να κάνει τον κάθε απατεώνα μάγκα. Όσες θετικές και να έχει κάποιος πωλητής καν.νας δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή σε περίπτωση κατάθεσης.

Για αγορές η λύση είναι μια αντικαταβολή με έλεγχο κατα την παραλαβή ή αν όντως είναι αξιόπιστος με πολλές θετικές αξιολογήσεις εντολή αγοράς κατόπιν λεπτομερούς συνεννόησης ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εξασφάλιση.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάθεση ποτέ σε κανέναν και για τίποτα όσο δελεαστική και αν είναι η προσφορά αγγελία. Καλύτερα να δώσει κανείς 50-100€ παραπάνω ακομα και αν χρειαστεί να το αγοράσει απο κατάστημα παρά να κάνει τον κάθε απατεώνα μάγκα. Όσες θετικές και να έχει κάποιος πωλητής καν.νας δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή σε περίπτωση κατάθεσης.

Για αγορές η λύση είναι μια αντικαταβολή με έλεγχο κατα την παραλαβή ή αν όντως είναι αξιόπιστος με πολλές θετικές αξιολογήσεις εντολή αγοράς κατόπιν λεπτομερούς συνεννόησης ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εξασφάλιση.

Και ποιος εξασφαλίζει το πωλητή ότι ο αγοραστής θα παραλάβει; Εγώ 2 φορές έχω πληρώσει μεταφορικά και δε παραλάβανε καν. Από τότε δε στέλνω αλλιώς, αν ο άλλος δε θέλει ας μη πάρει πρόβλημα του...

• Like 3
Δημοσ.

Το να τσουβαλιάζεις όλους εδώ μέσα είναι δικαίωμά σου βέβαια και δεν είμαι εγώ αυτός που θα προσπαθήσω να σε πείσω οτι υπάρχουν και πολλά άτομα τα οποία είναι αξιόλογα και τα οποία τα έχω γνωρίσει προσωπικά (είτε έχουν μηδενικές αξιολογήσεις είτε αρκετές θετικές).

Κατά τα άλλα , βλέποντας κι εγώ το ποιόν πολλών εδώ μέσα , θα ζητάω πλέον προκαταβολικά τα έξοδα αποστολής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...