Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω 32'' εχω στα 6 μετρα στο δωματιο μου και δεν εχω κανενα θεμα, βλεπω ανετα ταινιες / παιζω ps4.

για sony η τιμη της συγκεκριμενης ειναι καλη, αλλα το hd ready θα πρεπει σιγα σιγα να σταματησει να υπαρχει (νομιζω!).

6 μετρα σε κρεβατοκαμαρα; καλα στ ανακτορα του βασιλια μενεις; ουτε κατα διανοια δεν βλεπεις σε 32αρα... ποσο μαλλον "ανετα"... τωρα αν χρησιμοποιεις κυαλια παω πασο.
  • Like 2
Δημοσ.

Μην γελάτε σχετικά με την απόσταση και στην δικιά μου κρεβατοκάμαρα σχεδόν στην ίδια απόσταση έχω την τηλεόραση (5,5m)!

Είχαμε στα σχέδια, με τον μηχανικό να φτιάξουμε κάτι σαν αποθηκούλα μπροστά αλλά μετά είδαμε ότι δεν βόλευε καθόλου και καταντήσαμε να παίζουμε μπάλα στην κρεβατοκάμαρα! :confused:

Η 32άρα είναι οριακή για θέαση σε αυτή την απόσταση.

Δημοσ.

Μην γελάτε σχετικά με την απόσταση και στην δικιά μου κρεβατοκάμαρα σχεδόν στην ίδια απόσταση έχω την τηλεόραση (5,5m)!

Είχαμε στα σχέδια, με τον μηχανικό να φτιάξουμε κάτι σαν αποθηκούλα μπροστά αλλά μετά είδαμε ότι δεν βόλευε καθόλου και καταντήσαμε να παίζουμε μπάλα στην κρεβατοκάμαρα! :confused:

Η 32άρα είναι οριακή για θέαση σε αυτή την απόσταση.

Φιλε δεν ξερω αλλα στα 6 μετρα εγω γραμματα δεν βλεπω..ουτε καν λεπτομεριες της ταινιας,για παιχνιδια μην μιλησω, δεν φαινεται τιποτα!!!! Στα 2.5 μετρα εχω 32΄ full HD και σκεφτομαι για 40΄ . 

Δημοσ.

Οι της γενιας μας φοιτητες(~του 2000)την βγαλανε με 14αρες.(Εγω επειδη ημουν σινεφιλ -ας πουμε- ειχα 24αρα και μαζευομασταν αρκετα συχνα καμια 10αρια ατομα να δουμε ταινια στην "μεγαλη" tv).

Τωρα εχω καλουτσικη 50αρα στα ~2.60 και πραγματικα θα θελα projectορα στις 100ιντσες.

Οτι τον βολευει τον καθενα..

Δημοσ.

Οι της γενιας μας φοιτητες(~του 2000)την βγαλανε με 14αρες.(Εγω επειδη ημουν σινεφιλ -ας πουμε- ειχα 24αρα και μαζευομασταν αρκετα συχνα καμια 10αρια ατομα να δουμε ταινια στην "μεγαλη" tv).

Τωρα εχω καλουτσικη 50αρα στα ~2.60 και πραγματικα θα θελα projectορα στις 100ιντσες.

Οτι τον βολευει τον καθενα..

Δεν είναι ότι βολεύει φίλε, στις 32' στα 2.5 μέτρα με το ζόρι βλέπω. Λογικά εγώ θέλω 40' για να βλέπω άνετα, σε κουράζει μια μικρή οθόνη.

Δημοσ.

Κακομαθατε. Εγώ με μια συφοριασμενη 22άρα είμαι, στο 1μετρο για PS4. Γυμναζω τα μάτια μου, βάζω και κανα κοληριο που και που.

Αν μαζέψω τα λεφτά απο τα κοληρια, παίρνω 60'αρα κυρτή 4Κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...