Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ενα χρονο και κατι αγορασα μια μητρικη gigabyte για τον Η/Υ του αδερφου μου. Πριν ενα 2μηνο περιπου το pc σταματησε να στελνει σημα, και με τα πολλα βγηκε προβλημα στην μητρικη. Οκει λεω, καλυπτομαι απο την εγγυηση. Το επεστρεψα στο μαγαζι (Polytope) πριν το πασχα και μετα απο 2 βδομαδες δεν ειχα καμια ενημερωση, αλλα υπεθεσα πως ηταν λογω εορτων. Μπαινοντας στο σαιτ για να δω τηλεφωνα, ειδα οτι η εταιρεια θα παρεμενε κλειστη μεχρι αρχες ιουνιου λογω μετακομισης ιδιοκτητη στο εξωτερικο. Πλεον γραφει μονο οτι πωλειται και οτι ψαχνουν νεο ιδιοκτητη. Εχουν αφαιρεσει μεχρι και τα στοιχεια επικοινωνιας, μονο ενα e-mail για ενδιαφερομενους αγοραστες υπαρχει. Τι μπορω να κανω λοιπον σε αυτη την περιπτωση; (Δεν ξερω αν το θεμα κολλαει εδω, αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βαλω)

Δημοσ.

λαθος μου αλλο καταλαβα...

χμμ..τι να σου πω δοκιμασε στο εμαιλ αυτο τοτε ..  περιεργη ιστορια ..

λογικα η μητρικη εχει σταλει στη gigabyte ας υποθεσουμε...τωρα εσυ πως την περνεις πισω...

αναθεμα...

ισως μονη σου ελπιδα να πουληθει σε αλλον και να πας στο καταστημα και να βρεις ακρη...

κανε και μια προσπαθεια να επικοινωνησεις με gigabyte μπας και....τι να πω..μπερδεμα..

Δημοσ.

Θα κανω μια προσπαθεια, αλλα λογικα θα το παρατησω το θεμα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

λαθος μου αλλο καταλαβα...

χμμ..τι να σου πω δοκιμασε στο εμαιλ αυτο τοτε .. περιεργη ιστορια ..

λογικα η μητρικη εχει σταλει στη gigabyte ας υποθεσουμε...τωρα εσυ πως την περνεις πισω...

αναθεμα...

ισως μονη σου ελπιδα να πουληθει σε αλλον και να πας στο καταστημα και να βρεις ακρη...

κανε και μια προσπαθεια να επικοινωνησεις με gigabyte μπας και....τι να πω..μπερδεμα..

Κάνεις ένα μικρό λαθακι ;) Ποιος σου έχει πει τα πράγματα πάνε πχ στην Gigabyte ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι όλα τα καταστήματα κάνουν εισαγωγή;

Καλά είναι σιγά σιγά να μαθαίνουμε 2-3 πράγματα.

Ότι γράφω το γράφω φυσικά χωρίς να θέλω κάποια αντιπαράθεση ή επιθετικότητα, απλά έχει επικρατήσει ή άποψη που διάβασα και είναι λανθασμένη.

Το έχω πει και σε άλλα post Asrock δεν δέχεται από λιανική, Asus μόνο στον 3ο χρόνο και για Gigabyte δεν γνωρίζω αλλά μάλλον ισχύει το ίδιο.

• Like 3
Δημοσ.

2109310881

Σε αυτό το τηλέφωνο δοκίμασες; Μου κάνει εντύπωση πάντως τέτοια συμπεριφορά από αυτό το κατάστημα κρίμα γιατί είχα καλές εμπειρίες...

• Like 1
Δημοσ.

Κάνεις ένα μικρό λαθακι ;) Ποιος σου έχει πει τα πράγματα πάνε πχ στην Gigabyte ή μήπως έχεις την εντύπωση ότι όλα τα καταστήματα κάνουν εισαγωγή;

Καλά είναι σιγά σιγά να μαθαίνουμε 2-3 πράγματα.

Ότι γράφω το γράφω φυσικά χωρίς να θέλω κάποια αντιπαράθεση ή επιθετικότητα, απλά έχει επικρατήσει ή άποψη που διάβασα και είναι λανθασμένη.

Το έχω πει και σε άλλα post Asrock δεν δέχεται από λιανική, Asus μόνο στον 3ο χρόνο και για Gigabyte δεν γνωρίζω αλλά μάλλον ισχύει το ίδιο.

καλα κανεις και τα λες ...οποια προταση λυση δεκτη αν βοηθαει...

καιγω δε ξερω γιαυτο λεω μπας και ....

αν καταλαβα τι λες εννοεις οτι μονο μεσο καταστηματος πανε πισω στο προμηθευτη ας πουμε κλπ...

και οτι η εταιριες δε της δεχονται κατι τετοιο ?

αλητεια μου φενεται αυτο αλλα τεσπα τι να πεις...

δλδ εκλεισε το καταστημα κλαις την εγγυηση ? ακομα και αν ειχε τη μητρικη που δεν την εχει γιατι την εχει κρατησει το καταστημα..

Δημοσ.

καλα κανεις και τα λες ...οποια προταση λυση δεκτη αν βοηθαει...

καιγω δε ξερω γιαυτο λεω μπας και ....

αν καταλαβα τι λες εννοεις οτι μονο μεσο καταστηματος πανε πισω στο προμηθευτη ας πουμε κλπ...

και οτι η εταιριες δε της δεχονται κατι τετοιο ?

αλητεια μου φενεται αυτο αλλα τεσπα τι να πεις...

δλδ εκλεισε το καταστημα κλαις την εγγυηση ? ακομα και αν ειχε τη μητρικη που δεν την εχει γιατι την εχει κρατησει το καταστημα..

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ, για Asrock μόνο μία παρένθεση σε 1-2 που έχω διαβάσει μετά από πολλά E-mail την δέχτηκαν.

Πάντως δεν το βρίσκω παράλογο αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους ύπαρξης της αντιπροσωπείας :)

Τώρα στο θέμα του ts τι να πω.... μακάρι να βγει άκρη αλλά δύσκολα εφόσον έκλεισε το κατάστημα.

Λογιστικά και μόνο να το δεις το θέμα από όσο γνωρίζω δεν γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Ο καταλληλότερος για να μιλήσει μαζί σου και να σου δώσει τις κατάλληλες συμβουλές επί του θέματος νομίζω είναι ο INKA μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο να συμβουλευτείς κάποιον για τη περίπτωση σου. Η απόδειξη είναι στα χέρια σου ή την έχεις επιστρέψει μαζί με τη μητρική;

• Like 1
Δημοσ.

ρωτησα ενα γνωστο μου περι gigabyte και σαν επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα ειναι η ..infoquest..

κανε και εκει μια προσπαθεια μηπως εχει σταλει εκει η μητρικη και μπορεσεις και την παρεις .... 

• Like 1
Δημοσ.

ρωτησα ενα γνωστο μου περι gigabyte και σαν επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα ειναι η ..infoquest..

κανε και εκει μια προσπαθεια μηπως εχει σταλει εκει η μητρικη και μπορεσεις και την παρεις .... 

Αυτό είναι δύσκολο ακόμα και αν έχει πάει εκεί αυτός που μπορεί να επικοινωνήσει με την info είναι το κατάστημα και μόνο. Του παιδιού τι θα του πούνε ακόμα και αν την έχουν εκεί;

Δημοσ.

Αυτό είναι δύσκολο ακόμα και αν έχει πάει εκεί αυτός που μπορεί να επικοινωνήσει με την info είναι το κατάστημα και μόνο. Του παιδιού τι θα του πούνε ακόμα και αν την έχουν εκεί;

ε ξερω εγω δε χανει τπτ να κανει μια ερωτηση...αφου εχει τα χαρτια κλπ αν ειναι εκει ισως μπορει να την παρει..τι να πω...

Δημοσ.

αν λεει οτι πωλειτε τοτε λογικα θα εχουν καποιον αριθμο. παρε εκει και ζητα να μαθεις στοιχεια καποιου υπευθυνου. αν μαθεις ή ειναι ο ιδιος καντου μια ερωτηση για το που ειναι η μητρηκη και τι μπορεις να κανεις. δεν ειναι λογικο να χαθει ετσι το πραγμα που πληρωσες ειμαστε στο 2016 οχι στο 98

αλιως κανε ερωτηση στο ινκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...