Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν δίνουν από αστικό κέντρο vdsl ο ΟΤΕ δίνει το πολύ μέχρι 1km οι εναλλακτικοι είναι λίγο πιο ελαστικόι δίνουν και κάνα 200 μέτρα παραπάνω από το χιλιόμετρο όταν περνεις vdsl από αστικό κέντρο και είσαι κοντά τόσο μεγαλύτερες απώλειες +ότι το vdsl είναι αρκετά πιο ευαίσθητο στα προβλήματα του χαλκού
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Vdsl απο το αστικο κεντρο δεν υφισταται, ειναι ελληνικη πατεντα για να τα παίρνουν
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Vdsl απο το αστικο κεντρο δεν υφισταται, ειναι ελληνικη πατεντα για να τα παίρνουνδίνουν κανονικά και δουλεύει και κανονικά όσο πιο κοντά τόσο καλύτερος συγχρονισμός πάντως οι εταιρίες βάζοντας το έως είναι καλυμενες
kalogreza Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ρε παιδες εγω ειναι ενα βημα απο το οακα και δεν εχω πανω απο 3,4 mbps.....γενικα ολες οι κομπανιες και η αιτια ειναι οτι ειμαι μακρυα απο το κεντρο... λοιπον βρηκα την λυση θα πουλησω το σπιτι μου (και που θα βρω) για να παω διπλα στο κεντρο του οτε..για να βρω την λυση..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 5 minutes ago, kalogreza said: ρε παιδες εγω ειναι ενα βημα απο το οακα και δεν εχω πανω απο 3,4 mbps.....γενικα ολες οι κομπανιες και η αιτια ειναι οτι ειμαι μακρυα απο το κεντρο... λοιπον βρηκα την λυση θα πουλησω το σπιτι μου (και που θα βρω) για να παω διπλα στο κεντρο του οτε..για να βρω την λυση.. Διαθεσιμότητα VDSL δεν υπάρχει?
koumos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εγω μάλλον είμαι ο μόνος που στην περιοχή μου (Κυψέλη Αθήνα) δεν προσφέρει ΚΑΝΕΝΑΣ VDSL και έχω ξεμείνει με το ταπεινό ADSL24
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, koumos said: Εγω μάλλον είμαι ο μόνος που στην περιοχή μου (Κυψέλη Αθήνα) δεν προσφέρει ΚΑΝΕΝΑΣ VDSL και έχω ξεμείνει με το ταπεινό ADSL24 Yeah, λογικά πιο γρήγορα θα έχει VDSL στα Χανιά παρά στην Κυψέλη... 1
l337 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ThReSh είπε Yeah, λογικά πιο γρήγορα θα έχει VDSL στα Χανιά παρά στην Κυψέλη... Λογικό είναι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από l337
thepoint Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα... Παιδιά είμαι με adsl Vodafone attenuation download 30.1 db κάπου 1400 μέτρα από το κτήριο του ΟΤΕ σε ευθεία βέβαια και μετά από 2 χρόνια χωρίς συμβάντα πριν μια βδομάδα δεν είχα internet στις 7 το απόγευμα πήρα τηλέφωνο στο 13844 την επόμενη και μου έκανε μερικές επανεκκινήσεις αλλά μου πήγε (δεν μου το είπε συγκεκριμένα απλά μου ανέφερε ότι κάτι άλλαξε για να είναι σταθερότερη η γραμμή) το snr από τα 6.1 στα 9.3 κατέβηκε η ταχύτητα από τα 10.5 στα 8.5 απλά το αναφέρω γιατί έλειπα για αρκετό διάστημα Ασία ρώτησα τους δικούς μου δεν είχαν ποτέ πρόβλημα κάποια αναβάθμιση γραμμής υποθέτω να έγινε αλλά δεν κατέχω το θέμα. Λήγει η διετία Φεβρουάριο και θα προβούμε σε αναβάθμιση της ταχύτητας το έψαξα και είδα ότι δίνει 100mbs ο ΟΤΕ και άλλες εταιρείες υποθέτω από ένα καφαο που είναι 650 μέτρα από το σπίτι μας οποία διαδρομή και να ακολουθήσει είναι σε κάθε περίπτωση κάτω από το χιλιόμετρο αυτό βλέπω στο χάρτη. Σε περίπτωση που κάνω συμβόλαιο με άλλη εταιρεία πως θα γνωρίζω ότι υπάρχουν πόρτες στο μοναδικό καφαο σκέφτομαι είμαι καχύποπτος. Είμαι σχεδόν στα 20 ευρώ τώρα με διεθνή μέσα που με ενδιαφέρουν γιατί θα απουσιάζω κατά διαστήματα τι λέτε πρέπει να κάνω αίτηση σε άλλη εταιρεία πρώτα ή να απευθυνθώ στη Vodafone αρχικά. Πιέζομαι χρονικά γιατί δεν θα είμαι όλο το μήνα Ελλάδα. Ακόμα για τη 100αρα σύνδεση η ερώτηση αξίζει το upload της γραμμής με σύνδεση εξωτερικό ή όχι με τη σκέψη προς το καλοκαίρι για ένα μικρό server. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από thepoint
thepoint Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, divo είπε Ρωτας αν αξίζει να εχεις τη δεκαπλασια ταχύτητα σε όλα? Εσύ θα το κρίνεις. Για αναβαθμηση σε οποιο μηνα και να εισαι δεν πληρωνεις πεναλτυ. Όσο για τις γραμμές λογικά θα υπάρχουν. κοίτα μόνο αν δινει vectoring η καμπινα του οτε που μαλλον εκει θα εισαι. Στο λεω γιατι συναντησα υποσχεση απο εταιρεια σε περιοχη που δεν υπηρχε vectoring ακομα Για να σιγουρευτώ για το vectoring πρέπει να πάρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ έτσι;
kalogreza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ... ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ WIND ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,4-4 MBPS. ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ .. ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .. ΛΟΙΠΟΝ.. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΕΡΑΝΟ.....ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ VDSL KLP KLP ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗ.. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ADSL KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΟΥΤΕ ΤΟ GOOGLE...... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από kalogreza
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Είναι λίγο Joker η κατάσταση στο Ελλαντα, εμένα μου έδινε διαθεσιμότητα μόνο η Forth ήμουν ηδη σε αυτή με Adsl αναβάθμισα σε 50αρα και όλα οκ.. Φίλος στο κέντρο της Αθήνας το γραφείο,με 4μιση adsl επειδή προηγούνται τράπεζες και Δ.Υπηρεσιες.. Πάρε το αυγό και κουρευτο.. Ιναλαν κολλημένη στο Γαλάτσι με γραφειοκρατικά δημοτικά προβλήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα