Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω τρόπο να αναβαθμίσω την ταχύτητα της γραμμής μου γιατί έχω άπειρα προβλήματα, και διαπιστώνω ότι στην περιοχή μου, παρέχει VDSL η Wind, ενώ ο ΟΤΕ και οι υπόλοιποι πάροχοι δεν διαθέτουν δίκτυο. Δεν παίρνουν όλοι οι πάροχοι από καμπίνες του ΟΤΕ;

Σύμφωνα με το σίτε της Wind, αναγράφεται ότι  "Βάσει των μετρήσεών μας* το WIND VDSL είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου." 

Δημοσ.

Η WIND μάλλον δίνει VDSL απ'το αστικό κέντρο ενώ ο ΟΤΕ από το ΚΑΦΑΟ. Γι αυτό η πρώτη λέει ναι και ο ΟΤΕς όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ο ΟΤΕ έδινε από ΚΑΦΑΟΥ τότε θα έδιναν κι οι υπόλοιποι. Για να μην βγάζει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ (ούτε καν για 30) τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα νέα ΚΑΦΑΟΥ στην περιοχή, ότι η παροχή γίνεται μέσω DSLAM στο Α/Κ κι ότι η απόσταση δεν είναι αρκετά μικρή ούτε καν για 30mbps...

Η Wind βγάζει διαθεσιμότητα γιατί έχει βάλει πιο ελαστικά κριτήρια στην διαθεσιμότητα VDSL από τους άλλους. Πας με σκοπό για VDSL, βλέπεις ότι δεν πιάνεις ταχύτητες της προκοπής και σου λέει "σε γυρνάω σε adsl χωρίς penalty και πληρώνεις το αντίστοιχο πάγιο" και επειδή δεν έχεις όρεξη να περιμένεις φορητότητα γιατί μπορεί να μην θες adsl wind, σε έχει καβατζώσει πελάτη adsl από το πουθενά...

• Like 5
Δημοσ.

Α τόσο καλά, έπεσα έξω. :P Αλλά δε μου κάνει έκπληξη... εδώ πριν χρόνια είχαν πάρει τηλέφωνο τον πατέρα μου (HOL) για να του πουλήσουν FTTH (!). Τους έβρισε. :P

Δημοσ.

Μάλιστα. Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να έχω κάτι καλύτερο σε σχέση με τη γραμμή που έχω τώρα στη δουλειά. Κρίμα, μέσα στην Αττική, γιατί κάποιες γραμμές είναι μη λειτουργικές. Στη δική μου περίπτωση, έχω χαμηλή τάση στην εισαγωγή (κατανεμητή), με αποτέλεσμα η γραμμή μου να είναι χάλια.

Δημοσ.

Και εγω κατι τετοιο εχω δει . Κανενας παροχος δεν μου δινει vdsl απο αστικο (26.5 line attenuation) και η wind στο site λεει οτι μπορω.

Περιοχη Φιλαδελφεια

Δημοσ.

Ο πατέρας μου όταν είχε μπεί στην wind ενώ στο σίτε είχε διαθεσιμότητα δεν μπορούε να βάλει γιατί δεν είχα θιαθέσιμες πόρτες και τελικά έβαλε στη fothnet adsl 24 μαζι με νοβα  

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, ισχύει αυτό που λέει ο φίλος παρα πάνω για πέναλτι και μένεις με 24αρα σύνδεση από εκεί που δν το καταλαβαίνεις.

Κέντρο Θεσσαλονίκη συνδρομητής wind 50vdsl , μετά από 1,5 χρόνο ΦΟΥΛ διακοπές μου λένε ότι ξέρετε κάτι? τελικά δεν γίνεται να έχετε vdsl... προφανώς οι μαλακ*** έχουν φορτώσει το δίκτυο η δεν ξέρω και εγώ τι...

γιαυτο και πήγα στον ΟΤΕ σήμερα... 30 VDSL  και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Ετσι την πατησα και εγω απο την Forthnet. "Βεβαιως υποστηριζουμε VDSL για εσας κυριε!" Και με το που την εβαλα απο 14 που συγχρονιζα πηγα στα 7!! Μια εβδομαδα ταλαιπωριας μετα με γυρισαν ξανα ADSL γιατι συμφωνα με αυτους ειμαι πανω απο 1 χλμ απο το κουτι οποτε κακως μου ειπαν οτι υποστηριζεται.

Τουλαχιστον μου εμεινε το Technicolor...

• Like 1
Δημοσ.

αααα τα ίδια και η Forthnet εε?? Τελικά ο μόνος σοβαρός πάροχος από θέμα τιμιότητας στη συνεννόηση είναι ο ΟΤΕ. Αν δηλαδή τα βρεις στο οικονομικό τότε με 1000 στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Μια απορία, αυτοι οι παροχοι δεν φέρουν καμια ευθυνη; Τι λαος χάπατα είμαστε δεν το χωράει το μυαλο μου

Δηλαδη πληρωνεις μια μερσεντες πας και παραλλαμβάνεις ενα φιατακι και φευγεις, ολα καλα !!!

Η wind κανονικά δεν θα επρεπε να εχει ουτε ενα πελάτη με την εξαπάτηση που ριχνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...