zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τους υποστηριζεις συνεχεια, γιατι ρε Ζαχαρη, τι κρυβεται απο πισω Ποσοστά επί των πωλήσεων σε Ελλάδα και Ιταλία φυσικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οποτε εφοσον δεν παιρνεις ποσοστα, την επομενη φορα που θα σε ρωτησει καποιο παιδι αν αξιζει απο κει, πες οτι οσοι παιρναν πριν 1,5 χρονο δεν ειχαν κανενα προβλημα, οπως και επισης πριν 15 χρονια επαιρνε πρωταθλημα στο μπασκετ ο Αρης. Αλλα επιδη ζουμε στο σημερα, ενημερωσε το νου σας μαγκες, γιατι οσο φθηνοι ειναι, αλλα τοσο αργουν αργουν να ξυσουν το δερμα τους, και οι πιθανοτητες λενε οτι θα το φυσατε και δε θα κρυωνει Γιατι ενταξει κανεις καλη δουλεια που βοηθας τα παιδια και εισαι απο πανω στο συγκεκριμενο θεμα και ασκεις μεγαλη επιρροη απο οτι φαινεται. Αλλα βλεπεις πως τοσο εγω, και αλλα τοσοι στις κριτικες που οι περισσοτεροι κατεληξαν να ειναι Ελληνες μας τη παιξανε, και αυτο ειναι που πρεπει να μεινει. Μη τους στελνεις τσαμπα πελατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δε θεωρω οτι χρειαζεται να κανουμε επιθεση στο @zacharis1955 Εχει προτεινει και αλλα μαγαζια και απο Ελλαδα με αριστες κριτικες, οπως π.χ. στο skroutz. Λαθη γινονται απο τα μαγαζια, αλλα πριν παραγγειλουμε μπορουμε να κανουμε και εμεις μια ερευνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οποτε εφοσον δεν παιρνεις ποσοστα, την επομενη φορα που θα σε ρωτησει καποιο παιδι αν αξιζει απο κει, πες οτι οσοι παιρναν πριν 1,5 χρονο δεν ειχαν κανενα προβλημα, οπως και επισης πριν 15 χρονια επαιρνε πρωταθλημα στο μπασκετ ο Αρης. Αλλα επιδη ζουμε στο σημερα, ενημερωσε το νου σας μαγκες, γιατι οσο φθηνοι ειναι, αλλα τοσο αργουν αργουν να ξυσουν το δερμα τους, και οι πιθανοτητες λενε οτι θα το φυσατε και δε θα κρυωνει Γιατι ενταξει κανεις καλη δουλεια που βοηθας τα παιδια και εισαι απο πανω στο συγκεκριμενο θεμα και ασκεις μεγαλη επιρροη απο οτι φαινεται. Αλλα βλεπεις πως τοσο εγω, και αλλα τοσοι στις κριτικες που οι περισσοτεροι κατεληξαν να ειναι Ελληνες μας τη παιξανε, και αυτο ειναι που πρεπει να μεινει. Μη τους στελνεις τσαμπα πελατες Eγώ προτείνω βάσει των δικών μου εμπειριών και ο καθένας ας αγοράσει απ' όπου θέλει... Τώρα σε πόσες μέρες θα παραλάβω μετράει λίγο ή καθόλου μιας και δεν πρόκειται για...συμπιεστή όξυγόνου αλλά για 2ο pc, ούτε θα κάτσω ν΄ασχοληθώ σοβαρά με κάποιον που γράφει -όπως αναφέρεις- ότι παρέλαβε άδεια κούτα... Λάθη σε αποστολές έχουν γίνει πολλές φορές και από τα Amazon αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου τον ψηλό βαθμό της αξιοπιστίας τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 To amazon φιλε με το που πεις λαθος απανταει σε λιγα λεπτα και στελνει αμεσως 2ο και πλακωνεται στις συγνωμες, δεν απαντα μετα απο 5 μερες να σου ζηταει κατι, και μετα απο αλλες τοσες να σου πει οτι το ελαβε και και... να παραλαβεις την δικαιολογημενη επιστροφη σου το 2018 που θα σου βγαλει τα εντερα. Οι τυποι ή ειναι seriously understaffed λεες και ειναι κανα μαγαζι της Ομονοιας με ιδιοκτητη φοιτητη η εχουν νοοτροπια γαμα τα ποιος θα ασχοληθει θα τους το βγαλουμε απο τη μυτη και αν ο αλλος δεν αηδιασει να σταματησει να ασχολειται ισως τη βγαλουμε καθαρη. Απο κει και περα οποιος χομπιστας θελει ας συνεχισει να παιρνει γιατι δε περιμενουμε και πυροσβεστηρα να σβησουμε φωτια, το τριτο μας λαπτοπακι μωρε για το εξοχικο παιρνουμε ας μας ερθει οταν το θυμηθουνε, και παιρνε και εσυ τα ποσοστα σου με τη καλη εμπερια που ειχες το 1994 οταν παρελαβες σε 4 εργασιμες εβδομαδες τον IBM Mackintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Yπάρχουν πάντα και τα Κοτσόβολος & MediaMarkt με φρέσκο ετοιμοπαράδοτο εμπόρευμα σε 1000 άτοκες δόσεις + δωράκι! P.S: Δεν φτές εσύ αλλά εγώ που ασχολήθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 ε αμα δεν εχεις να απαντησεις κατι αυτο θα πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 ε αμα δεν εχεις να απαντησεις κατι αυτο θα πεις Το γράφω πάλι: Δεν φτές εσύ αλλά εγώ που ασχολήθηκα (3 σελίδες PM!)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οντως ασχοληθηκες και το μισος μου γιαυτους με κανει να ακουγομαι αχαριστος προς εσενα. Ακομα δε καταλαβαινω γιατι συνεχιζεις και τους υποστηριζεις και απλα ευχομαι μη τη πατησει κανας αλλος. Τα σχολια και οι κρικικες υπαρχουν, το ιδιο και η ονομαςτικη μου καταθεςη εδω. Απο κει και περα ο καθενας ας κανει τις επιλογες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 ...το μισος μου γιαυτους με κανει να ακουγομαι αχαριστος προς εσενα... Oχι το "μίσος" προς αυτούς αλλά τα υπόλοιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ωραια η οδυσεια συνεχιζεται. Σημερα (αφου περασε το κλασσικο 5ημερο πηρα απαντηση στην υπευθυνη δηλωση του κουριερ). Τους ειχα πει να μου ξαναστειλουν τη μνημη αφου δεν τη παρελαβα και οτι ηταν μαρτυρας και τα σχετικα. Αυτο που καναν ηταν να μου πιστωσουν τα χρηματα στο λογαριασμο. Οχι απευθειας να κανουν αποστολη ποη ηταν το ζητουμενο. Αυτο συνεπαγεται: -Πρεπει να πληρωσω σε τραπεζα 40 λεπτα extra (επειδη αλλξαξε η τιμη μεσα σε ολο αυτο το διαστημα)+ τα εξοδα τις τραπεζα (1 ευρω ebanking, αλλιως εμβασμα εξωτερικου 20-30 ευρω απο ταμειο) -12 ευρω μεταφορικα γιατι στην ουσια μου ζητανε να τους κανω νεα παραγγελια -Να περασουν 2-3 εργασιμες να μου πουν οτι τα ειδανε -Να την στειλουν και με τις οποιες καθυστερησεις να τη παραλαβω σε 2-3 βδομαδες. Εν ολιγεις πρεπει τωρα να πληρωσω εξτρα 13,40 ευρω (απο 25,9 που χει η μνημη, 26 εχει ακομα και Ελλαδα, δηλαδη πανω απο το 50% χρεωση που δεν οφειλω) και να την παραλαβω τελη Ιουνη με αρχες Ιουλη και ενω η μνημη ΡΑΜ για επαγγελματικο υπολογιστη γραφειου που την ειχα αμεση αναγκη. Αμα τωρα τους στειλω και τους το εξηγησω θα μου απαντησουν την Αλλη Τεταρτη με Πεμπτη, με καποια τυπικη απαντηση τυφλοσουρτη σε στυλ "Dear kind sir the debit has been rightfully accredit, bla blah thank you very much kindly you gracious sire, milady και αντε στα γαμιδια.." Ειναι αυτο πολιτικη σωστου μαγαζιου η ειμαι εγω ο αχαριστος? Τι παιζει ρε μαγκες για πειτε εσεις γιατι εγω που το ζω μαλλον δεν ειμαι αντικειμενικος.. ------------ [EDIT: Η απαντηση μου προς αυτους] Τους εστειλα αυτο. Δε βλεπω να λυνεται ειρηνικα και αρχιδατα απο μερους τους. Απλα πρεπει τωρα να σταματησω να κλαιγομαι σα τελιωμενη γκομενα και να αποδεχθω οτι μου την επαιξε το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ καταστημα της Ευρωπης, και να παω αυριο να την παρω απο Ομονοια. Good Day Dear Computer Universe handler/representative, I asked you to resend me the memory, not credit the balance to my account. The price of the memory has changed since, so you are now asking me to pay for a difference along with bank fees associated with this tiny insignificant amount plus 12 euros for shipping that i do not owe, since everything should have arrived in the first order. I WILL NOT BE MAKING A NEW ORDER AND WILL NOT BE ACCEPTING ANY EXTRA CHARGES. You have received the signed form you required thus recognizing this was a mistake that had nothing to do with me. Ship the memory immediately and provide with its corresponding tracking number. If by Friday the end of this ship i dont have a confirmed order ready to be shipped and you resort to your usual tactics of replying 5 days later without having taking the justified action of resending me the missing memory module listed as "Crucial 8GB DD3 SO-DIMM 1600MHz [iD: 90480454, SKU: CT102464BF160B]" i am contacting a lawyer to take legal action and posting the incident on every forum and review service is known on the internet. I repeat so i am clear on what needs to happen. i DO NOT want the credit. I want the missing part to be resent to this address. I hope for a peaceful resolution.Thank you very much fondly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter.back Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ship the memory immediately and provide with its corresponding tracking number. If by Friday the end of this ship i dont have a confirmed order ready to be shipped Ον τόπικ, αφού σου πίστωσαν ήδη τα χρήματα στον λογαριασμό σου, δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθούν άλλο. Στην θέση σου, θα την αγόραζα από Ελλάδα και δεν θα ξαναασχολιόμουν με δαύτους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 μνημη ΡΑΜ για επαγγελματικο υπολογιστη γραφειου που την ειχα αμεση αναγκη -> Αγορά απο εξωτερικό . λίγο οξύμωρο βρίσκω το παραπάνω.. μιας και δεν ειχε και μεγαλη διαφορά στην τιμή. παρτην απο Ελλάδα να ησυχάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οντως μαλακια δικια μου. Δε σκεφτηκα οσο πιο πολλα παρω τοσο περισσοτερες πιθανοτητες να παει κατι στραβα. Ασε που χρηματικη διαφορα δεν υπηρχε. Καλη τη πιστη τις πηρα, αφου ειχαν καλη τιμη στο λαπτοπ λεω δε παιρνω και τις μνημες με το σκληρο απαυτους να τους κανω και τζιρο. Τι το θελα ο παπαρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα