Xander Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το κινητό αξίζει τα λεφτά του ή σε αυτά τα χρήματα υπάρχει και ανταγωνισμός; Κανένας ανταγωνισμός. Είναι ότι καλύτερο. Ειδικά αυτή η μπαταρία του είναι όνειρο. Μόνο μελανο σημείο η κάμερα η οποία υστερεί στις βραδινές λήψεις. 2
cpttony Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ψήνομαι να το πάρω (δεν βλέπω άλλο καλό, μόνο ένα LetV X800) αλλά δεν ξέρω από που! Πρώτη φορά αγορά (κινητό, όλες οι άλλες φορές ήταν μικροπράγματα από το ebay) από internet και δεν ξέρω αν θα πρέπει να εμπιστευτώ το Vickmall, gearbest ή κάποιο άλλο! Μόνο και μόνο να γλιτώσω ένα ~50-70 από τα ελληνικά καταστήματα. Ερώτηση, παίζει αν του πω να μου βάλει την ελληνική ROM να το κάνει? Βλέπω αρκετούς, ειδικά στο Vickmall να τους λένε τι να τους βάλει μέσα...
tiniakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αξίζει δηλαδή να αναβαθμιστώ από το lenovo k3 note που έχω τώρα;
Lefteris235 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 gearbest έχω πάρει αρκετά πράγματα και ήδη 2 τέτοια κινητά έρχονται (τα είχα πάρει για φίλους πριν λίγες μέρες στην παλιά τιμή ) Μια χαρά είναι. Απλά βάλε αποστολή με NL Post και αν θες πάρε και την επιπλέον ασφάλεια αποστολής 1
geohud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 http://www.yeso521.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb-black.html 157$ στο yeso521 Εβαλα παραγγελια την κυριακη με λιγο μεγαλυτερη τιμη και επειδη τη δευτερα επεσε η τιμη μου εκαναν απο μονοι τους refund 8$ γιατι ελλαξε η τιμη!!! Απο το yeso εχω παραγγειλει ξανα και ολα πηγαν μια χαρα, επισης τρεχει και ενας διαγωνισμος στο ελληνικο xiaomi community απο το yeso.... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14050-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-RedMi-3-PRO-32GB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-10-Mitu-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-YESO521/?s=34475af6a0325133a8b2bc9280b339917c65547d http://www.yeso521.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb-black.html 157$ στο yeso521 Εβαλα παραγγελια την κυριακη με λιγο μεγαλυτερη τιμη και επειδη τη δευτερα επεσε η τιμη μου εκαναν απο μονοι τους refund 8$ γιατι ελλαξε η τιμη!!! Απο το yeso εχω παραγγειλει ξανα και ολα πηγαν μια χαρα, επισης τρεχει και ενας διαγωνισμος στο ελληνικο xiaomi community απο το yeso.... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14050-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-RedMi-3-PRO-32GB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-10-Mitu-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-YESO521/?s=34475af6a0325133a8b2bc9280b339917c65547d ακυρο... δεν ειδα οτι η το τοπικ ηταν για το 32gb..... 1
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ψήνομαι να το πάρω (δεν βλέπω άλλο καλό, μόνο ένα LetV X800) αλλά δεν ξέρω από που! Πρώτη φορά αγορά (κινητό, όλες οι άλλες φορές ήταν μικροπράγματα από το ebay) από internet και δεν ξέρω αν θα πρέπει να εμπιστευτώ το Vickmall, gearbest ή κάποιο άλλο! Μόνο και μόνο να γλιτώσω ένα ~50-70 από τα ελληνικά καταστήματα. Ερώτηση, παίζει αν του πω να μου βάλει την ελληνική ROM να το κάνει? Βλέπω αρκετούς, ειδικά στο Vickmall να τους λένε τι να τους βάλει μέσα... Έχω ψωνίσει και από τα δύο συσκευές αντίστοιχης και μεγαλύτερης αξίας χωρίς κάποιο πρόβλημα. Απλά προσοχή στην επιλογή αποστολής. Δε βάζουμε ποτέ courier, μόνο απλό ταχυδρομίο (SG post, NL post) 1
cpttony Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Έχω ψωνίσει και από τα δύο συσκευές αντίστοιχης και μεγαλύτερης αξίας χωρίς κάποιο πρόβλημα. Απλά προσοχή στην επιλογή αποστολής. Δε βάζουμε ποτέ courier, μόνο απλό ταχυδρομίο (SG post, NL post) Vickmall ή gearbest?
georsev Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν με αφηνει η πειραιος να ολοκληρωσω την συναλλαγη γμτ και δεν εχω το κινητο μου να φωρτωσω λεφτα την revolut.Τι κανω τωρα?ουτε στο ταμπλετ δεν με αφηνει να την κανω εγκατασταση την εφαρμογη...
kont Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 οσοι το παρουν ΝΑ ΜΗΝ επιλεξουν την multilingual rom με ελληνικα. ειναι πολυ προβληματικη και θα εχετε σοβαρα θεματα. προτιμηστε την global stable οσοι δεν εχετε προβλημα με αγγλικα αλλιως την china dev και μετα περαστε την rom της ελληνικης κοινοτητας συμφωνα με της οδηγιες που υπαρχουν στο "διπλα" site στο αντιστοιχο thread οσοι δεν εχουν υπολοιπο σε revolut/paypal στο vickmall η συναλλαγη περνα κανονικα οποτε πατε απο εκει 1
stavag Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Eνας λογος που με προβληματιζει για αγορα ειναι οτι δεν δουλευει το 4g σε wind
kont Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν δουλευει η 800αρα μπαντα οπως στην μεγαλη πλειοψηφια κινεζικων συσκευων. Αν εχει καλυψη στις υπολοιπες θα ειστε οκ. 1
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πάντως εγώ που το έχω δεν υπάρχει πρόβλημα θέμα με το 4g της Wind μέσα στην Αθήνα. Εκτός Αθήνας δεν γνωρίζω. Επίσης προτείνω να πάρετε με την china dev rom και μετά να περάσετε την ελληνική (με καμιά άλλη rom δεν θα μπορέσετε να περάσετε την ελληνική). 1
georsev Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Με την china dev rom και μετα αν περασω την ελληνικη θα εχω καποιο προβλημα με την ελληνικη με συγκριση της global stable?θεμα ταχυτητας μπαταριας και σταθεροτητας?οι dual sim δουλευουν σε ολες τις ρομ?ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το ποιο ωραιο χρωμα?
123qwe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πάντως εγώ που το έχω δεν υπάρχει πρόβλημα θέμα με το 4g της Wind μέσα στην Αθήνα. Εκτός Αθήνας δεν γνωρίζω. Επίσης προτείνω να πάρετε με την china dev rom και μετά να περάσετε την ελληνική (με καμιά άλλη rom δεν θα μπορέσετε να περάσετε την ελληνική). Να σε ρωτησω φιλε η συσκευη της gearbest ειναι με china dev rom; Η διαδικασια να περασουμε την ελληνική εγκυμονεί κινδύνους για την συσκευη ή ειναι κατι απλο; gearbest or vickmall; ευχαριστώ προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα