Astreos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ρε παιδιά και το δικό μου ήρθε με global stable και έχει ελληνικά κανονικά μέσα.(και στα μενού) .το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις ως χώρα την Ελλάδα αλλά αυτό δεν επηρεάζει κάπου... Από gearbest εγινε η αγορά χωρίς να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο Αν έχει ελληνικά στο μενού, τότε απλά δεν είναι official global stable. Απλά είναι η λεγόμενη multilanguage που είναι μια custom rom που βάζουν τα κινεζομάγαζα. Καλά είναι να την αποφύγετε, γιατί στο παρελθόν έχουν αναφερθεί προβλήματα με τη λειτουργία της. Τώρα αν δεν εμφανίσει προβλήματα σε σένα ίσως να είναι καμιά νεότερη πιο σταθερή έκδοση. Όπως και να έχει πιστεύω ότι η global official είναι η καλύτερη για Ελλάδα γιατί λίγα κουτσοαγγλικά τα ξέρουμε όλοι μας, είναι σταθερή και παίρνει εύκολα αναβαθμίσεις.
panos98765 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν έχει ελληνικά στο μενού, τότε απλά δεν είναι official global stable. Απλά είναι η λεγόμενη multilanguage που είναι μια custom rom που βάζουν τα κινεζομάγαζα. Καλά είναι να την αποφύγετε, γιατί στο παρελθόν έχουν αναφερθεί προβλήματα με τη λειτουργία της. Τώρα αν δεν εμφανίσει προβλήματα σε σένα ίσως να είναι καμιά νεότερη πιο σταθερή έκδοση. Όπως και να έχει πιστεύω ότι η global official είναι η καλύτερη για Ελλάδα γιατί λίγα κουτσοαγγλικά τα ξέρουμε όλοι μας, είναι σταθερή και παίρνει εύκολα αναβαθμίσεις. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα εκτός από την ποιότητα της κάμερας που γενικότερα δεν εντυπωσιάζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκαρουμε αν είναι η multilanguage?
Tsints Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα εκτός από την ποιότητα της κάμερας που γενικότερα δεν εντυπωσιάζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκαρουμε αν είναι η multilanguage? Παραθέτω screenshot με την official global που έχω περάσει στο δικό μου:
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παραθέτω screenshot με την official global που έχω περάσει στο δικό μου: Tsintsini σταματα να πουλας μουρη με το κινητο σου με την καλη ρομ που πιανει 76Κ στο αντουτου
Tsints Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Tsintsini σταματα να πουλας μουρη με το κινητο σου με την καλη ρομ που πιανει 76Κ στο αντουτου Με δίνεις στεγνά τώρα! 1
georsev Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδια παράγγειλα για κακη μου τυχη απο fastcardtech στις 28/6 και ακομα δεν το εχουν στείλει μάλλον διοτι το track number δεν υπάρχει η δεν εχει ανανεωθεί ακόμα...τι να κανω?να τους δώσω και άλλο χρόνο η να ζητήσω τα λεφτα μου πισω απο paypal?RS543942053NL
Sotosgl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Παιδια παράγγειλα για κακη μου τυχη απο fastcardtech στις 28/6 και ακομα δεν το εχουν στείλει μάλλον διοτι το track number δεν υπάρχει η δεν εχει ανανεωθεί ακόμα...τι να κανω?να τους δώσω και άλλο χρόνο η να ζητήσω τα λεφτα μου πισω απο paypal?RS543942053NL Αν ηταν απο οποιοδηποτε αλλο καταστημα θα σου ελεγα περιμενε αλλα τωρα ακυρωση ASAP! Δες αν το εχουν σε στοκ και παρ`το απο κανενα Vickmall ή Gearbest κλπ που το εχουν ακομα φτηνα. Υπαρχουν βεβαια και μερικοι που θα σου πουν "Περιμενε να σου ερθει,παρακαλα να ειναι Refurbished,Β διαλογης,χαλασμενο,ελλατωματικο να σου δωσει 10$ πισω το Fastcardtech και θα βγεις κερδισμενος". 2
rounsmith Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εμένα πάντως ήρθε το κινητό σήμερα (το παρήγγειλα στα 177 από Vickmall... και μετά από δύο μέρες πήγες στα 169 στο ίδιο μαγαζί oh well). Είναι από τις λίγες φορές που έχω ενθουσιαστεί με ένα κατάστημα. Μέσα στην συσκευασία είχα tempered glass και θήκη δώρο(το έλεγε και στο site τους βέβαια), πρόσθεσαν otg καλώδιο, jack dust proof plug ένα ψευτό σταντάκι για το κινητό και ένα "electromagnetic waves filter" που ουσιαστικά είναι sticker με ένα χρυσό πύργο του άιφελ σε μινιατούρα. Και επιπλέον το tempered glass τοποθετημένο!(εκεί ανοίγω συσκευασία λέω δεν είναι μέσα δεν το έβαλαν οι κινέζοι κ.λ.π αλλά μόλις έβγαλα το κινητό το είδα). Ναι το αγόρασα 177 όταν το gearbest το είχε 167. Ναι μου ήρθε σε 15 μέρες ακριβώς. Έμεινα ευχαριστημένος και θα τους ξαναπροτιμήσω. Υ.Γ. Για τα μικροπράγματα αγοράζω από Gearbest. Σήμερα ήρθε επίσης από gearbest το edc gadget που είχε βάλει ο drobo που με κωδικό το έπαιρνες 9 λεπτά. Αυτό ήρθε σε 7 μέρες από gearbest χωρίς tracking. 1
Sotosgl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Είναι να μην σου κάτσει πάντως. Εγώ πάντως ήθελα να ψωνίσω banggood δεν το έχω τιμήσει ακόμα. Το αξιότιμο gearbest μου έχει φερθεί καλά μέχρι τώρα. Είδωμεν! Υ.Γ. Είδε η γυναίκα τα σκουλαρίκια και λοιπά κουραφέξαλα... έμπλεξα έχει πέσει ήδη η πρώτη παραγγελία Apparel και γενικά κοσμήματα δεν θα σου πρότεινα από κινεζο εκτος αν ειναι τιποτα ψιλολοιδια που βρίσκεις στην αγορά με 50 λεπτα τώρα κατι σετ που βλέπεις με 6€ θα φυγει η επίστρωση και βλέπω την γυναίκα με καντήλες στο νοσοκομείο και να τρως παντόφλα.
MikeJ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μου την ψιλο-έκανε το gearbest όμως εμένα... Παράγγειλα το Gray και βλέπω μετά έλεγε αποστολή μεταξύ 21-30 Ιουλίου.... κλάφτα χαράλαμπε δλδ... Τους λέω να μου στείλουν το Silver (που ήταν υποτίθεται σε απόθεμα) και να μου επιστρέψουν την διαφορά μου λένε οκ και τώρα βλέπω ότι και αυτό από τέλη Ιουλίου και μετά και μου λένε να με βοηθήσουν να διαλέξω κάποιο άλλο προϊόν !!! χαχα Τους είπα θέλω άμεση επιστροφή χρημάτων να τελειώνει το παραμύθι.... Πήγα από βλακεία να γλυτώσω 10-15 ευρώ (μιας και δεν είχα μέχρι τώρα θέμα μαζί τους σε παλιές παραγγελίες) και θα τραβιέμαι τώρα μέχρι να πάρω τα λεφτά πίσω και να παραγγείλω από Minideal ή Vickmall. (Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν ανέφεραν την επιστροφή χρημάτων, πάντα έλεγαν να με βοηθήσουν να διαλέξω κάτι άλλο ή να μου επιστρέψουν την διαφορά σε πόντους για αγορές μόνο στο gearbest... )
Agathoklis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγώ τα γράφω Σωτηρη και τα καλα και τα κακα... δεν λέω ότι όλα είναι καλά με το banggood και είναι και γαμω και λέω ψωνηστε από εκει... Ούτε παίζω εκπρόσωπος τύπου του μαγαζιού, έχω κανάλι στο YouTube που να παρουσιάζω πράγματα μόνο από ένα μαγαζί. Όποιος έχει ελάχιστο μυαλό καταλαβαίνει... Επίσης για πες πόσα refunds έχεις πάρει από το gearbet για ελαττωματικά προϊόντα γιατί στα βίντεο σου θυμάμαι ολόκληρες σελίδες γεμάτες refund... 3
Sotosgl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Y.Γ.2. Όταν πάει το banggood και βάζει σε προιόν κάτω και από τιμή aliexpress το μυρίζεσαι ότι κάτι πάει να γίνει.(B διαλογής , κακή παρτίδα, γρατσουνισμένο , χάλια μπαταρία κ.λ.π κ.λ.π) Δεν ειναι νομος. Τοτε με το μπερδεμα με τα κουπονια ξηγηθηκε σωστα και εκει αρχισαν να το εμπιστευονταν πολλοι που πουλουσε και εκπληρωνε παραγγελιες και κατω του κοστους,μαζι με το γεγονος οτι μπορεις να αγορασεις με ελληνικη καρτα. Οι φακοι με τα κουπονια του Martin (M4DM4X) ειναι σε τιμες κατω απο το MAP Minimum Advertising Price ειναι αλλη μια πατεντα που παιρνεις πραγματα με τεραστιες εκπτωσεις χωρις να ειναι ελλατωματικα. Γενικα ειναι πολλα στην μεση και τα λεω και στους οδηγους (που εχω και πραγματα και απο το Geekbuying και το Banggood και το Gearbest και Aliexpress και Ebay αλλα αν ο αλλος εχει θεματακια τα βλεπει αλλιως) Εγώ τα γράφω Σωτηρη και τα καλα και τα κακα... δεν λέω ότι όλα είναι καλά με το banggood και είναι και γαμω και λέω ψωνηστε από εκει... Ούτε παίζω εκπρόσωπος τύπου του μαγαζιού, έχω κανάλι στο YouTube που να παρουσιάζω πράγματα μόνο από ένα μαγαζί. Όποιος έχει ελάχιστο μυαλό καταλαβαίνει... Επίσης για πες πόσα refunds έχεις πάρει από το gearbet για ελαττωματικά προϊόντα γιατί στα βίντεο σου θυμάμαι ολόκληρες σελίδες γεμάτες refund... Και οι ακυρωμενες παραγγελιες στην καρτελα Refunds πανε αν θες να πανε στο Gearbest Wallet και να τσιμπησεις και εξτρα GB Points για να ξερεις και ειναι ανεβασμενα να τα δουν ολοι Οτι μου ηρθε ελλατωματικο ειτε απο κατασκευης ειτε απο χαλια συσκευασια εχω παρει Full Refund ή Partial αν θελω (οπως το κουδουνι που ηταν θεμα κατασκευαστη) Θα παρουσιαζω απο οποιο μαγαζι με συμφερει να αγοραζω Με συνεφερε η λαμπα απο το Geekbuying την πηρα και το ειπα Θελω πραγματα για το σπιτι,συναγερμους; Με συμφερει το Banggood και το προτεινω στον κοσμο. Ειμαι ο πρωτος που εκραξα το Gearbest για τα καραγκιοζιλικια με τις Beram και τις CZ αποστολες εδω στο Forum με τον Billator και εφτιαξα οδηγους για το πως να αποφυγεις τις στραβες. Εβαλα την προσφορα σου με τα VK απο το Everbuying οπως και τα Xiaomi Powerbanks απο το ιδιο μαγαζι. Το οτι εχω Affiliate απο ΟΛΑ τα μαγαζια δεν παιζει ρολο αφου δεν λερωνω το Forum με αυτα και σεβομαι τους κανονες του. Οπως εσενα στην εκανε το Gearbest με το Elephone μου την εκανε εμενα το Banggood με τα μαιμου προιοντα,το Geekbuying με Refund για χαμενο Registered δεμα και το Vickmall με 3 ελλατωματικα κινητα. Αυτο δεν σημαινει οτι αλλοι 100 200 1000 δεν ειναι ικανοποιημενοι απο αυτα τα καταστηματα οποτε παω πασο και δεν βγαινω να ουρλιαζω μακριαααααααααααα ουσττττττττττ απο το FastCardTech πανω που ειπε ο φιλος εχουν καει πολυ και το ξερεις. Ειπαμε ειναι χρηματιστηριο η φαση,τωρα τα παει καλα το Gearbest οταν μαμηθει τελειως δοξα τον Θεο υπαρχουν τοσες καβαντζες αλλα δεν μπορω να υποστηριξω ενα μαγαζι που δεν εχει Giving Ass (με τα κακα του και αυτο),points,κουπονια κλπ που ριχνουν την τιμη 20% κατω απο τον ανταγωνισμο. 1
Agathoklis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εβαλα την προσφορα σου με τα VK απο το EverbuyingΓια να ξηγιομαστε "προσφορά μου" σημαίνει ότι είχα κάποιο κέρδος,πραγμα που δεν συνεβει , ούτε έχει συμβεί οπωτεδήποτε. Ή "προσφορά μου" είναι αναρτημένη στο insomnia στις προσφορές από αλλους και αν θυμάμαι καλά και εγώ αγορασα απο δικό σου affiliate... α επίσης το everbuying είναι το ίδιο μαγαζί με το gearbet... μην ξεχνιομαστε, μεγάλη θυσία εκανες Κατά τα άλλα ούτε είχα σκοπό να ασχοληθω μαζί σου ούτε αξίζει την ώρα μου να συνεχίσω, αλλά σε τρώει το κεφάλι σου. Στην πρώτη μπιχτη δεν μίλησα αλλά δεν θα ανεχομαι να μου την λένε κιόλας. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε, δεν θα σώσω εγω τον κόσμο.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Εγώ που δεν έχω ούτε κανάλι στο youtube ούτε προμοταρω προϊόντα και μαγαζιά, σαν απλός ιντερνετικος αγοραστής έχω να πω ότι μερικοί έχετε ξεφύγει,πραγματικα όμως... Το ποιος υποστήριζει μαγαζιά και έχει συμφέροντα εδώ μέσα φαίνεται...μάτια και μυαλό δόξα το θεό έχουμε. Το ότι δεν σας κραζουμε δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε. Μπορεί να γίνεται με pm αυτό αναμεταξυ μας και να μην έχετε πάρει χαμπαρι.απλα θέλουμε να κρατάμε τις ισορροπίες,και δεν θέλουμε καυγάδες.. Επειδή είμαι φίλος με πάρα πολλά μέλη στο forum έχω κάνει άπειρες κουβέντες για προϊόντα και μαγαζιά.απλα είναι ολοφάνερο ότι μερικοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προωθείται μαγαζιά...δεν πειράζει οι καιροί είναι δύσκολοι δεν σας κραζω..απλά αφήστε να έχει γνώμη και ο απλός αγοραστης.μην τον βομβαρδιζεται συνέχεια πάρε από εδώ,παρε από εκεί.... Αυταααα και peace! Όλοι οι καλοί χωραμε.ας προσπαθήσουμε και λίγο για το κοινό καλό και ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα συμφέροντα (Δεν πετάω σπόντες ούτε προσβάλλω κανέναν,ποτε δεν το έκανα και ούτε έχω σκοπο) 2
Sotosgl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Για να ξηγιομαστε "προσφορά μου" σημαίνει ότι είχα κάποιο κέρδος,πραγμα που δεν συνεβει , ούτε έχει συμβεί οπωτεδήποτε. Ή "προσφορά μου" είναι αναρτημένη στο insomnia στις προσφορές από αλλους και αν θυμάμαι καλά και εγώ αγορασα απο δικό σου affiliate... α επίσης το everbuying είναι το ίδιο μαγαζί με το gearbet... μην ξεχνιομαστε, μεγάλη θυσία εκανες Κατά τα άλλα ούτε είχα σκοπό να ασχοληθω μαζί σου ούτε αξίζει την ώρα μου να συνεχίσω, αλλά σε τρώει το κεφάλι σου. Στην πρώτη μπιχτη δεν μίλησα αλλά δεν θα ανεχομαι να μου την λένε κιόλας. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε, δεν θα σώσω εγω τον κόσμο. Εγω την αγνοουσα και μου την εμαθες εσυ εκει πηγαινε το ΣΟΥ αλλα οκ. Γιατι αγοραζεις απο το Everbuying ενω κραζεις το Gearbest τοτε; Το οτι Igogo.es,Gearbest,Everbuying ειναι το ιδιο καταστημα το εχω πει και εγω εδω και στο καναλι μου δεν ειναι μυστικο. Τεσπα αρκετο Offtopic το θεμα ειναι οτι κοσμος παρελαβε το κινητο απο ενα αναξιοπιστο καταστημα στην χαμηλοτερη τιμη της αγορας. Καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα