Προς το περιεχόμενο

Redmi note 3 pro 32gb Gold 164€/Gray 168€ Gearbest

afairesths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το παραγγείλω από αυτό το μαγαζί που το έχει 10 ευρώ φθηνότερο; https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html

Μη μπερδευεις το Fasttech που ειναι αξιοπιστο για μοντακια κλπ με το Fastcardtech που ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει απο κινεζομαγαζο!

Μακριααα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 370
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μη μπερδευεις το Fasttech που ειναι αξιοπιστο για μοντακια κλπ με το Fastcardtech που ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει απο κινεζομαγαζο!

Μακριααα

Ευχαριστώ

Επειδη δεν ξερω μπορει καποιος να μ πει τι διαφορα υπαρχει στους δυο επεξεργαστες?

Ο ενας hexa 650 ο αλλος octa 616 αν θυμαμαι

Τι ειναι καλυτερο?

Τον 616 τον έχει το Redmi 3 ενώ τον 650 το Redmi Note 3. Φυσικά, καλύτερος είναι ο 650.
Σε ευχαριστώ πολυ φιλος

Μακριααα

Δλδ εγω που παράγγειλα απο αυτο το χειρότερο μαγαζί θα φαω φόλα?

Δλδ εγω που παράγγειλα απο αυτο το χειρότερο μαγαζί θα φαω φόλα?

θα παραλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Απλά τράβα κ ενα βιντεάκι ενώ το ανοίγεις..

Έτσι για να υπάρχει.

• Like 1

Παιδια εγω που εχω IQ ραδικιου και θελω να το αγορασω,με τι ρομ να το παρω???εννοειται να κανει τα update...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929
Επειδη δεν κατεχω τελικα τι rom πρεπει να παρουμε και τι ειναι το bootloader που εχει κλειδωμενο κ ξεκλειδωτο.. Μπορει καποιος βα βοηθησει να παραγγειλω το ρημαδι?

Παρέλαβα σήμερα,ειχε έρθει από Παρασκευή όμως.Εντάξει,το κινητό είναι αστέρι για τα χρήματά του! Ηρθε με devs οπως το ζήτησα.Περαστηκε πανευκολα το tempered glass κα τώρα περιμένω και τον κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader για το το στήσω και να το πάρει η σύζυγος.

Επειδη δεν κατεχω τελικα τι rom πρεπει να παρουμε και τι ειναι το bootloader που εχει κλειδωμενο κ ξεκλειδωτο.. Μπορει καποιος βα βοηθησει να παραγγειλω το ρημαδι?

Λοιπόν φίλε, αν θέλεις ένα κινητό που να κάνεις τη δουλειά σου κατευθείαν χωρίς πολλά-πολλά, πάρε με official global stable rom. To μόνο θέμα που θα έχεις είναι ότι το μενού του θα είναι στα αγγλικά και οποιοσδήποτε με στοιχειώδεις γνώσεις αγγλικών δε θα έχει κανένα πρόβλημα (settings αντί για ρυθμίσεις, contacts αντί για επαφές κλπ). Υπόψην όμως ότι μπορείς να βάλεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο και να γράφεις μια χαρά ελληνικά στα μηνύματα, επαφές κλπ.

H rom αυτή παίρνει αναβαθμίσεις κατευθείαν, είναι πολύ σταθερή και χωρίς προβλήματα, "καθαρή" από χαζά προγραμματάκια, συνοδεύεται από από όλα τα extradakia της google και γενικά είναι πολύ καλά.

Αν νιώθεις πετιπετειώδης και θέλεις να βάλεις ελληνική ρομ με ελληνικό μενού, τότε θα το πάρεις με official chinese developer rom και θα μπορέσεις να την περάσεις με σχετική ή όχι ευκολία, ανάλογα με την εμπειρία σου με τέτοια πράγματα.

Να σημειώσω εδώ ότι ο μόνος λόγος που το μετάνιωσα που πήρα αυτό το κινητό είναι ότι με έχουν "αγκαρέψει" άλλοι 3 φίλοι μου που δεν έχουν πάρε δώσε με ηλεκτρονικές αγορές να τους το πάρω γι'αυτούς....

• Like 1

Ρε παιδιά και το δικό μου ήρθε με global stable και έχει ελληνικά κανονικά μέσα.(και στα μενού) .το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις ως χώρα την Ελλάδα αλλά αυτό δεν επηρεάζει κάπου...

Από gearbest εγινε η αγορά χωρίς να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο

Ρε παιδιά και το δικό μου ήρθε με global stable και έχει ελληνικά κανονικά μέσα.(και στα μενού) .το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις ως χώρα την Ελλάδα αλλά αυτό δεν επηρεάζει κάπου...

Από gearbest εγινε η αγορά χωρίς να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο

Μάλλον θα είναι η multilanguage custom rom.

• Like 1

Λοιπόν φίλε, αν θέλεις ένα κινητό που να κάνεις τη δουλειά σου κατευθείαν χωρίς πολλά-πολλά, πάρε με official global stable rom. To μόνο θέμα που θα έχεις είναι ότι το μενού του θα είναι στα αγγλικά και οποιοσδήποτε με στοιχειώδεις γνώσεις αγγλικών δε θα έχει κανένα πρόβλημα (settings αντί για ρυθμίσεις, contacts αντί για επαφές κλπ). Υπόψην όμως ότι μπορείς να βάλεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο και να γράφεις μια χαρά ελληνικά στα μηνύματα, επαφές κλπ.

H rom αυτή παίρνει αναβαθμίσεις κατευθείαν, είναι πολύ σταθερή και χωρίς προβλήματα, "καθαρή" από χαζά προγραμματάκια, συνοδεύεται από από όλα τα extradakia της google και γενικά είναι πολύ καλά.

Αν νιώθεις πετιπετειώδης και θέλεις να βάλεις ελληνική ρομ με ελληνικό μενού, τότε θα το πάρεις με official chinese developer rom και θα μπορέσεις να την περάσεις με σχετική ή όχι ευκολία, ανάλογα με την εμπειρία σου με τέτοια πράγματα.

Να σημειώσω εδώ ότι ο μόνος λόγος που το μετάνιωσα που πήρα αυτό το κινητό είναι ότι με έχουν "αγκαρέψει" άλλοι 3 φίλοι μου που δεν έχουν πάρε δώσε με ηλεκτρονικές αγορές να τους το πάρω γι'αυτούς....

Ωραιος ρε astreos σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...