Lefteris235 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Χθες έφθασε το 1ό από τα 2 που παρήγγειλα Αύριο παραλαμβάνω το 2ο. Και τα 2 από Gearbest
cpttony Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εμένα σήμερα έφυγε από Κίνα.. (Πρώτη φορά gearbest)
nutrialex Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Χθες έφθασε το 1ό από τα 2 που παρήγγειλα Αύριο παραλαμβάνω το 2ο. Και τα 2 από Gearbest Ποτέ τις έκανες τις παραγγελίες ?
paranoid_gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 παιδιά για τν κουβέντα που είχαμε.Εγώ πάντως που το παρήγγειλα το κινητό απο dreami το παρέλαβα σήμερα.Επείδη το κινητό πήγε κατευθείαν στον πατέρα και ότι είδα από skype μου φάνηκε εντάξει.
georsev Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 παιδιά για τν κουβέντα που είχαμε.Εγώ πάντως που το παρήγγειλα το κινητό απο dreami το παρέλαβα σήμερα.Επείδη το κινητό πήγε κατευθείαν στον πατέρα και ότι είδα από skype μου φάνηκε εντάξει. Δωσε μας λιγες πληροφοριες με τι ρομ στο εστειλε πως το εστειλε και ποσες μερες εκανε να ερθει?με τα 32gb?
panos98765 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όσοι παραγγείλαμε από gearbest,τι ακριβώς κάνουμε με τις roms? Ξέρει κάποιος?
cpttony Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όσοι παραγγείλαμε από gearbest,τι ακριβώς κάνουμε με τις roms? Ξέρει κάποιος? Αν εμφανιστεί ο Σωτήρης (Sotosgl), θα μας διαφωτίσει...
paranoid_gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δωσε μας λιγες πληροφοριες με τι ρομ στο εστειλε πως το εστειλε και ποσες μερες εκανε να ερθει?με τα 32gb? Παραγγελία 7/6 από Dreammi μου το έστειλε σχετικά γρήγορα και το παρέλαβα σήμερα Κακώς δεν υπάρχει και έκδοση 3/16 πάντως! Τι σε πειράζει που έχει παραπάνω ρομ??Εκτός και αν εννοέις να υπαρχει 3/16 πιο φθηνό. Αλλά και πάλι οι διαφορές στην τιμή μεταξύ των μόντελων είναι πλέον ελάχιστες. Όσοι παραγγείλαμε από gearbest,τι ακριβώς κάνουμε με τις roms? Ξέρει κάποιος? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παραγγελία 7/6 από Dreammi μου το έστειλε σχετικά γρήγορα και το παρέλαβα σήμερα Τι σε πειράζει που έχει παραπάνω ρομ??Εκτός και αν εννοέις να υπαρχει 3/16 πιο φθηνό. Αλλά και πάλι οι διαφορές στην τιμή μεταξύ των μόντελων είναι πλέον ελάχιστες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929 Ναι κυρίως για την τιμή το έλεγα, να υπάρχουν πιο πολλές επιλογές ανάλογα με το τι χρήση κάνει κάποιος.
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Κακώς δεν υπάρχει και έκδοση 3/16 πάντως! Οταν η 2/16 και 3/32 εχουν διαφορα 30$ εχει νοημα να βγαλουν ενδιαμεση εκδοση? Όσοι παραγγείλαμε από gearbest,τι ακριβώς κάνουμε με τις roms? Ξέρει κάποιος? Τι εννοεις ,τι κανεις με τις ρομ? 2
panos98765 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Οταν η 2/16 και 3/32 εχουν διαφορα 30$ εχει νοημα να βγαλουν ενδιαμεση εκδοση? Τι εννοεις ,τι κανεις με τις ρομ? Τι firmware έχει περασμένο και αν χρειάζεται να το αλλάξουμε με κάτι πιο "σταθερο"... Επίσης πόσο εύκολα γίνεται αυτό. ..(υπάρχει λινκ σε κάποιο guide?) Ρωτάω γιατί μάλλον θα παραλάβω μέσα στην εβδομάδα
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αν εχει multilanguage(που μαλλον αυτη θα εχει)ναι αλλαξε την Βαλε την ελληνικη ρομ. Τη κατεβαζεις απο εδω και εχει και οδηγους για ολα. καλο διαβασμα https://xiaomi-miui.gr/community/
Agathoklis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αν εχει multilanguage(που μαλλον αυτη θα εχει)ναι αλλαξε την Βαλε την ελληνικη ρομ. Τη κατεβαζεις απο εδω και εχει και οδηγους για ολα. καλο διαβασμα https://xiaomi-miui.gr/community/ εγω θα προτινα να αφησεις την muktilanguage την ofiicial, να παιρνεις κανονικα της ενημερωσεις... μην το ξεκλειδωσεις γιατι χανεις την ασφαλεια για τα δάκτυλικα αποτυπωματα, μην σκεφτεστε το τωρα... σκεφτητε το αργοτερα που ολα θα χρησιμοποιουν αυτα για ασφαλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα