Προς το περιεχόμενο

Intel NUC Kit NUC6i3SYH Mini Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν δεν μείνετε στο θέμα, θα κλειδωθεί.

Είναι σουρεάλ πάντως, εάν το σκεφτείς. Στη δεύτερη σελίδα υπάρχει σχόλιο πάνω στο θέμα, και, ανάμεσα στις διαφωνίες φαίνεται σαν να είναι εκείνος ο εκτός τόπου!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[OFF TOPIC]

Εγώ προτείνω να μεταφερθεί η συζήτηση αυτούσια σε νέο thread από τους mod με ένα χαρακτηριστικό τίτλο π.χ. "Bitstreaming: Τελικά, έχει απώλειες ή όχι;" και να συνεχιστεί εκεί όπου θα είναι και on topic.

[/OFF TOPIC]

• Like 1

Μία συμβουλή για όταν θα φωτογραφίζεις με φλας, βάλε ένα άσπρο λεπτό χαρτί μπροστά από το φλας (λεπτό χαρτομάντιλο) ή κόψε μία μπάλα του πινγκ πονγκ στα δύο αν η φωτογραφική είναι compact ή έχει μικρό popup φλας. Θα απαλύνει το φως και το μέταλλο δεν θα φαίνεται τόσο ... έτσι.

Και 2-3 τσιγαρόχαρτα το ένα πάνω στο αλλο. Έχουνε και έτοιμη την κόλλα ;p

Έχω ένα τέτοιο 4ης γενιάς Core (τώρα είναι 6ης), δεν θυμάμαι πόσο καιρό, αυτό:

http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/nuc-kit-d54250wyk-board-d54250wyb.html

Του κότσαρα 8GB RAM, έναν 32άρη SSD για το OS κι έναν 2,5άρη HDD για την μουσική, έστησα κι ένα OpenELEC (Linux για Kodi) και το 'χω για HTPC. A, πήρα κι ένα προγραμματιζόμενο remote control της Logitech.

Προτείνεται μέχρι αηδίας...

Έχω ένα τέτοιο 4ης γενιάς Core (τώρα είναι 6ης), δεν θυμάμαι πόσο καιρό, αυτό:

http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/nuc-kit-d54250wyk-board-d54250wyb.html

Του κότσαρα 8GB RAM, έναν 32άρη SSD για το OS κι έναν 2,5άρη HDD για την μουσική, έστησα κι ένα OpenELEC (Linux για Kodi) και το 'χω για HTPC. A, πήρα κι ένα προγραμματιζόμενο remote control της Logitech.

Προτείνεται μέχρι αηδίας...

=μισό χιλιάρικο!?

Με περίπου το ένα τρίτο παίρνεις ένα minix ή ένα gbox q με multifunction remote+aimouse+mini kb & touchpad και του φορτώνεις openelec.

• Like 1

=μισό χιλιάρικο!?

Με περίπου το ένα τρίτο παίρνεις ένα minix ή ένα gbox q με multifunction remote+aimouse+mini kb & touchpad και του φορτώνεις openelec.

Φίλε μιλάμε για άλλη κατηγορία. Σου λέω για i5, USB3 από τότε και μου λες για minix; Οποιαδήποτε στιγμή το κάνω δυνατό ντεσκντοπάκι. Κι έπειτα ποιος σου 'πε πως μου 'λειψε το πεντακοσάρι;

Επιτέλους ένα ενδιαφέρον νήμα στο ινσομνια ,απ όπου κάποιος μπορεί να μάθει κάτι και ο διαχειριστής απειλεί με κλείσιμο (τι εκπληξη!).

E ρε φιλε αρχισανε τις μουσικες ορολογιες.

Απο αναλογικο σε ψηφιακο,HDMI, οπτικες ίνες, ΑAC, 8bit, (πως τα λενε) εβαλαν και γραφηματα κτλπ.

Ολα αρχισαν απο μια ερωτηση και το εκαναν music war.

Εχει δικαιο ο διαχειριστής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...