Aggelosunited Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σας,αντιμετωπιζω ενα θεμα με το spotify.Επελεξα τη δοκιμαστικη εκδοση premium για 7 ημερες που δίνει αλλα μετα διαβασα οτι με το που ληξει η περιοδος αυτη χρεωνεσαι αυτοματα την κανονικη χρεωση του μηνα,αν δεν ακυρωσω τη συνδρομη μου.Το προβλημα μου ειναι οτι στις οδηγιες που λενε για ακυρωση λογαριασμου δε βρισκω τις αντιστοιχες επιλογες οταν μπαινω στις ρυθμισεις λογαριασμου μου στη σελιδα του spotify.Σας παρακαλω οποιος γνωριζει τιποτα να μου πει γιατι δε μπορω να πληρωσω τη συνδρομη που θελει
xaerialtwistx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ανοιξε το προγραμμα και επανω δεξια που εμφανιζει το username σου, πατα το βελακι που δειχνει προς τα κατω και επελεξε "λογαριασμός". θα σου ανοιξει παραθυρο στον browser. απο εκει πηγαινε "subscriptions" και εκει θα βρεις την επιλογη για ακυρωση συνδρομης.
Aggelosunited Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ανοιξε το προγραμμα και επανω δεξια που εμφανιζει το username σου, πατα το βελακι που δειχνει προς τα κατω και επελεξε "λογαριασμός". θα σου ανοιξει παραθυρο στον browser. απο εκει πηγαινε "subscriptions" και εκει θα βρεις την επιλογη για ακυρωση συνδρομης. Δε βρίσκω αυτή την επιλογή. Αυτό μου βγάζει μόνο
xaerialtwistx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ουτε στο account overview σου εχει επιλογη για ακυρωση συνδρομης;
Aggelosunited Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 ουτε στο account overview σου εχει επιλογη για ακυρωση συνδρομης; Όχι.Στους όρους που διάβασα λέει ότι σε χρεώνει μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών ή 60 ημερών αλλά πουθενά δεν αναφέρει για τηδοκιμαστική περίοδο 7 ημερών(αυτή που έκανα εγώ δηλαδή). Εμένα μου έβγαλε δοκιμαστική 7 ημερών από μόνο του το spotify,δεν είχε να επιλέξω τίποτα άλλο γι αυτό δε ξέρω τώρα αν με χρεώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα