benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έχω δοκιμάσει και με Bootable φλασακι αλλά δεν κάνει τίποτα... Μάλλον έχει πεθάνει το motherboard παιδιά Κοιτα εγω απορω και πως το χρησιμοποιουσες με 1 gb ram μονο. Καιρος για αναβαθμιση 11 χρονια το ειχες.
k4rma Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Κοιτα εγω απορω και πως το χρησιμοποιουσες με 1 gb ram μονο. Καιρος για αναβαθμιση 11 χρονια το ειχες. Το pc χρησιμοποιείται σε ενα μαγαζί μονο για να παίζει μουσική οπότε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ με περαιτέρω αναβάθμιση ! όπως είπαν και οι υπόλοιποι, αποσύνδεσε τα πάντα από τον υπολογιστή πάνω και άσε μόνο πληκτρολόγιο, και μία μνήμη. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καταφέρουμε να μπούμε στα bios και κάτι παρεμβάλει την διαδικασία. Ακόμη και με χαλασμένη μνήμη θα έμπαινε στα bios και θα κολλούσε εκεί ο υπολογιστής. Τσέκαρε επίσης στην μητρική σου πάνω εάν είναι φουσκωμένοι οι πυκνωτές της. Μπορεί να προκαλούν αυτοί το πρόβλημα Δεν εχει φουσκωμένους πυκνωτές! Μόλις του άλλαξα και μνήμη αλλα πάλι τα ίδια ...Μονο πληκτρολόγιο ps2 έχω πάνω ,την καινουρια μνήμη και την οθόνη (vga). Μεχρι και τα μπροστινά usb αποσύνδεσα για παν ενδεχόμενο αλλα τιποτα... Θα τσεκάρω μια μια τις πίσω usb θύρες με το bootable flashακι μου μπας και κανει τιποτα
La_MoRt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έχω την εντύπωση πως στάμπα παιδεύεσαι με αυτό το μηχάνημα, όπως σου είπανε και παραπάνω είτε τώρα είτε πιο μετά την αναβάθμιση δε θα τη γλιτώσεις. Λογικά η μητρική σε χαιρέτησε...
k4rma Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έχω την εντύπωση πως στάμπα παιδεύεσαι με αυτό το μηχάνημα, όπως σου είπανε και παραπάνω είτε τώρα είτε πιο μετά την αναβάθμιση δε θα τη γλιτώσεις. Λογικά η μητρική σε χαιρέτησε... Αυτο βλέπω κ εγω! Και πολυ ασχολήθηκα εντέλει...απλά είπα μήπως μου ξέφευγε κάτι....Εντω μεταξύ με ξένισε πολυ το γεγονός ότι μου πετάει την άσπρη οθόνη γιατί ήξερα ότι αν εχει πεθάνει το motherboard δεν σου εμφανίζει τιποτα και ποσο μάλλον αυτή τη μπλε οθόνη με το boot agent !
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Κατι χαλασε πανω στην μητρικη και σου βγαζει αυτο. Αλλα τοσο παλια που ειναι και χαμηλης αξιας επομενως,δεν αξιζει να την πας σε τεχνικο μηπως και επισκευαζεται.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Προσπάθησε να βρεις κάρτα γραφικών μήοως και έχει θέμα η onboard. Επισης προσπάθησε να βρεις και μνήμη όπως είχα γράψει. αν δεν δουλέψει και με αυτά την έχει ακούσει η μητρική.
k4rma Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Προσπάθησε να βρεις κάρτα γραφικών μήοως και έχει θέμα η onboard. Επισης προσπάθησε να βρεις και μνήμη όπως είχα γράψει. αν δεν δουλέψει και με αυτά την έχει ακούσει η μητρική. Μνήμη άλλαξα, θα δω μήπως βρω κάρτα γραφικών να τσεκάρω και θα σας πω. Όπως και να'χει ευχαριστώ για το χρόνο/κόπο σας!!
k4rma Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Έβαλα και κάρτα γραφικών και το αποτέλεσμα.. μια από τα ίδια! Motherboard λοιπόν, οπότε πάμε γι'αλλα! Ευχαριστώ όλους και πάλι!
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ε ναι η μητρική. Δεν έεινε κάτι άλλο. Αν σε βολεύει το μηχάνημα που μου φαίνεται δύσκολο γιατί είναι παλιό πάρε μια φθηνή μεταχειρισμένη μητρική από αγγελίες. Διαφορετικά αν πας σε καινούργιο μηχάνημα με λίγα χρήματα θα έχεις πολύ πολύ καλύτερο μηχάνημα.
k4rma Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω αν θέλω μεταχειρισμένη;;
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Να είναι socket 775 και να παίρνει DDR2 μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα