Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι ότι ανοίγοντας τον υπολογιστή μου κολλάει στην παρακάτω άσπρη οθόνη και αρνείται να μπει στα bios. Πατώντας το esc με πετάει στην εξής μαύρη οθόνη και μετά πατώντας shift-F10 με πετάει στην παρακάτω μπλε οθόνη... Αλλά όπως είπα και πριν αρνείται να μπει στα Windows και ούτε και στα bios. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;

post-128727-0-22562000-1465321577_thumb.jpeg

post-128727-0-74593800-1465322064_thumb.jpeg

post-128727-0-41142500-1465322118_thumb.jpeg

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γράψε το σύστημά σου αναλυτικά.

Για αρχή αποσύνδεσε όλους τους δίσκους και τα περιφερειακά. Άφησε μόνο ποντίκι-πληκτρολόγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Motherboard 945gct-nm Intel '05 pentium dual core 1.6Ghz

Ram 1g

Επεξ/σία από k4rma
Δημοσ.

Κλείσε το ρεύμα από τον διακόπτη και αφαίρεσε την μπαταρία από μέσα για δύο λεπτά να μηδενισεις τα bios

Δημοσ.

Κλείσε το ρεύμα από τον διακόπτη και αφαίρεσε την μπαταρία από μέσα για δύο λεπτά να μηδενισεις τα bios

Άσε ρε γκαντέμη το παλικάρι στην ησυχία του  :P

Motherboard 945gct-nm Intel '05 pentium dual core 1.6Ghz

Ram 1g

Πόσες μνήμες έχεθ το μηχάνημα? Μία ή δύο? Αν έχει 2 μείνε με την μία. Δοκίμασε σηλ. εναλλαξ πότε τη μία και πότε την άλλη και δες αν έτσι μπαίνεις BIOS.

Δημοσ.

Έβγαλα μπαταρία, κούνησα και το τζαμπεράκι αλλά τίποτα παιδιά...

Μία μνήμη έχει, της άλλαξα slot και δοκίμασα αλλά και πάλι τα ίδια...

Δημοσ.

Τον άνοιξα μετά από κάποιες μέρες που ήταν κλειστός και μου έβγαλε αυτό

Σκέφτηκα μήπως τα έπαιξε η motherboard αλλά φαντάζομαι ότι αν είχε χαλάσει δεν θα μου έβγαζε καν την άσπρη οθόνη...

Δημοσ.

βασικά απότι είδα μόλις η ημ/νια σου ειναι παλιά. Αν έχεις πρόσβαση στα bios άλλαξέ την. Αν δεν έχεις δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο να την αλλάξεις. Αν σου μηδενίζει κάθε φορά, χρειάζεσαι απλά μία καινούρια μπαταριούλα

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι τ πρόβλημα μου ότι δεν μπορω καν να μπω στα bios. Αν δεν προλάβω να πατήσω esc με το που ανοίξει το pc και με πετάξει στην άσπρη οθόνη, τότε δεν με αφήνει να κάνω τιποτα...Αλλιώς με esc και shift-F10 με πετάει στην μπλε οθόνη όπου δοκίμασα εκει να αλλάξω τις διάφορες ρυθμίσεις αλλα και πάλι κανένα αποτέλεσμα

F2 οταν εισαι στην μαυρη οθονη δοκιμασες?

Δοκίμασα όλες τις επιλογές της μαύρης οθόνης αλλα τιποτα εκτός απο το shiftF10

βασικά απότι είδα μόλις η ημ/νια σου ειναι παλιά. Αν έχεις πρόσβαση στα bios άλλαξέ την. Αν δεν έχεις δοκίμασε με άλλο πληκτρολόγιο να την αλλάξεις. Αν σου μηδενίζει κάθε φορά, χρειάζεσαι απλά μία καινούρια μπαταριούλα

Θα ψάξω να βρω ενα άλλο πληκτρολόγιο να δοκιμάσω και θα πάρω και μια μπαταρία να αλλάξω και θα σας πω...

Μα αυτο ειναι τ πρόβλημα μου ότι δεν μπορω καν να μπω στα bios. Αν δεν προλάβω να πατήσω esc με το που ανοίξει το pc και με πετάξει στην άσπρη οθόνη, τότε δεν με αφήνει να κάνω τιποτα...Αλλιώς με esc και shift-F10 με πετάει στην μπλε οθόνη όπου δοκίμασα εκει να αλλάξω τις διάφορες ρυθμίσεις αλλα και πάλι κανένα αποτέλεσμα

Δοκίμασα όλες τις επιλογές της μαύρης οθόνης αλλα τιποτα εκτός απο το shiftF10

Θα ψάξω να βρω ενα άλλο πληκτρολόγιο να δοκιμάσω και θα πάρω και μια μπαταρία να αλλάξω και θα σας πω...

Το πληκτρολόγιο που έχω ειναι ps2, πειράζει να δοκιμάσω με ενα usb;;
Δημοσ.

Έβαλα άλλο ps2 πληκτρολόγιο, άλλαξα μπαταρία στο motherboard, ξεσύνδεσα σκληρό και CD-ROM και πάλι τα ίδια ... Δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει...

Έβαλα άλλο ps2 πληκτρολόγιο, άλλαξα μπαταρία στο motherboard, ξεσύνδεσα σκληρό και CD-ROM και πάλι τα ίδια ... Δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει...

Επίσης, άλλαξα και τροφοδοτικό έτσι μπας και...

Δημοσ.

Έβγαλα μπαταρία, κούνησα και το τζαμπεράκι αλλά τίποτα παιδιά...

Μία μνήμη έχει, της άλλαξα slot και δοκίμασα αλλά και πάλι τα ίδια...

Αν έψαξα σωστά έχει speaker ενωματωμένο η μητρική δίπλα στην μπαταρία?

Αν βγάλεις την μνήμη και ανοίξεις το pc ακους μπιπ?

Πρέπει να βρεις μια άλλη μνήμη DDR2 να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Επίσης, άλλαξα και τροφοδοτικό έτσι μπας και...

Με τι είναι συνδεδεμένη η οθόνη σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...