jimaras1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, ψάχνω για ένα δυνατό holder/stand με βραχίονα ώστε να έχω το tablet στο κρεβάτι σε όποια γωνία θέλω. Είχα αγοράσει κάποιο με εύκαμπτο βραχίονα αλλά όταν το στρίβεις λίγο λυγίζει/περιστρέφεται και γενικά δεν κάθεται εκεί που θέλω. Έχετε κάποια πρόταση για αγορά; (Ελλάδα ή εξωτερικό, δεν έχω πρόβλημα). Ευχαριστώ.
jimaras1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ. Μήπως έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ρωτάω γιατί ένα που έχω αγοράσει δεν είναι σταθερό. Από τα δύο που μου πρότεινες θα προτιμούσα αυτό που έχει μήκος βραχίονα 120 εκ. (το άλλο έχι μόνο 50 εκ.). Αλλά το βασικό που με απασχολεί είναι η σταθερότητα. Αν έχεις δική σου εμπειρία (ή όποιος άλλος), θα με βοηθούσε πολύ.
tarantules Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω αλλά έχω κάποιο παρόμοιο (αυτό) το οποίο είναι για smartphone και όχι για tablet και είναι τύπου μανταλάκι και είναι πολύ σταθερό. Λογικά και τα παραπάνω που σου πρότεινα θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα