Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια...μια ερωτηση.

Υπαρχει κανενα καλο dvd player για σταθερο υπολογιστη που να έχει παρα πολυ καλο ματι;

το θελω για αναπαραγωγη μουσικης.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html

Βαλε τα φιλτρα σου, και κατεληξε σε αυτο που θα σου κανει... το κλικ.

Εγω θα διαλεγα καποιο μεταξυ LG και Pioneer.

Τα Samsung τα θεωρω κατωτερα (απο LG και Pioneer), τουλαχιστον αυτα που ειχα αγορασει στο παρελθον, ειχαν 2 "ελλατωματα". Πρωτον, αργουσαν να διαβασουν το δισκακι οταν το τοποθετουσες στο drive, και δευτερον, μετα απο 1,5 περιπου χρονο "εντονης" χρησης, σταματουσαν να γραφουν πλεον και εβγαζαν errors.

Βεβαια δεν ειναι τοσο σημαντικο το να αλλαξεις το drive με τις τιμες-χωμα που εχουν, αλλα αν μπορεις να το αποφυγεις... καλο ειναι.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Για εξωτερικό dvd μιλάς?

edit: Για να λες σταθερός, μάλλον εσωτερικό εννοείς.

Δημοσ.

Η πας απ' εξω, σε καποιο Sony Nec Optiarc, η σε καποιο Lite On.Τα βρισκεις και εδω.Αλλα κορυφαια αναπαραγωγη ηχου απο pc με ενα σωρο ηλεκτρομαγνητικες παραμβολες και κραδασμους απο δισκους-ανεμιστηρες- τροφοδοτικα του κιλου κ.α δεν θα κανεις ποτε.Δεν ειναι τυχαιο οτι τα κορυφαια Player ζυγιζουν αρκετα κιλα, ειναι χωρις ανεμιστηρες και πληρως μονωμενα και αντικραδασμικα.

Μια καλη λυση ειναι, να χρησιμοποιεις τον οδηγο μονο για να ριπαρεις ασυμπιεστα την μουσικη σου στον σκληρο και να την αναπαραγεις μετα απο εκει.  Επενδυσε σε SSD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΜΕΡΗ.

Μια αλλη πολυ καλυτερη λυση ειναι το ιδιο αλλα με laptop αυτη τη φορα.Παλι με ριπαρισμα σε SSD.Τα πλεονεκτηματα ειναι οτι το laptop εχει εξωτερικο τροφοδοτικο, αλλα και ενα μονο ανεμιστηρα.Εδω επενδυεις σε μια καλη εξωτερικη καρτα ηχου και ανεβαινεις πολυ σε ποιοτητα αναπαραγωγης.

Δημοσ.

Εγώ δεν ακούω παρεμβολες απο ανεμιστηρες, τροφοδοτικα. Έχω σταθερό, ενσωματωμενη κάρτα ηχου, με οπτική ίνα σε home theater.

Βέβαια γίνεται ψηφιακα η μεταφορά του ήχου. Μάλλον γι' αυτό ε?

Ή το αυτί μου δε δουλεύει καλά. Παίζει κι αυτό.

Δημοσ.

φιλε toyo73 για ριπαρισμα το θελω πιο πολυ....αλλα θελω να χει καλο ματι ωστε να μην χανει.

απο ελλαδα και απο σκρουτζ πιο θεωρεις οτι ειναι το καλυτερο;

σε ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτο που προτεινα πιο πανω.Η Lite On ηταν ο oem πολλων κατασκευαστων.Aν και οι πλειοψηφια των hi end cd player κατασκευαστων, προτιμουν τους οδηγους των laptop,  γιατι εχουν φτιαχτει να διαβαζουν δισκακια σε πιο αντιξοες συνθηκες, αρα προφανως  εχουν μηχανισμους αναγνωσης πιο ακριβειας.Μπορεις με ενα ανταπτορα να προσαρμοσεις ενα τετοιο οδηγο σε σταθερο.

Εαν νομιζεις οτι διυλιζουμε των κωνωπα και καλα κανεις, παρε ενα οδηγο, φροντισε να ειναι καθαρα τα δισκακια και ριπαρε  στην πιο μικρη ταχυτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...